teşekkür ederim canım, bu sabah uyanabildim çok şükür, ama aynı zamanda adet oldum onunda sancısı var hala kötü hissediyorum.
mantarın kalanını çöpe dökücem içim rahat etmez yiyemem artık.
iyi hadi çok şükür.Psikolojik olabilir mi canım bide regli olmuşsun onunda etkisi olabilir ateş basma falan.
bu arada dün yediklerin gözümden kaçmadı değil
gunaydın kızlar
dun bi cıktım dısarı aksam 8 de falan geldim. Ya hayret bisey kac tane buyuk magaza gezdim şoyle ele avuca sıgacak bi marka da baskül bulamadım. Bide yaz geldi baskul satılacak zaman değil mi ya (heralde o kadar magaza gezmekten bi 200 kalori gitmistir)
en son aman dedim aldım bi tane sinbo 30tl ye. fena biseye benzemiyor ins sıkıntı cıkarmaz.
Eki Görüntüle 432022
insallah bu tartının ustunde sevinc cıglıklarım duyulur
ya dun o kadar sohpet ettik ben tartı tartı diye delirdim hic menumu yazmamısım
Dünkü Ogunlerim
sabah
2 kayısı + bol su
kahvaltı
1 dilim kızarmıs ekmek ( bu arada sureklı kızarmıs ekmek diyorum ama kepekli tost ekmeği şeklinde ekmek bu caktırmadan beyaz ekmek yemiyorum yani :) )
1 kk kadar peynir
1 domates
ara
1 ceviz 2 kuru sıyah erik
öğle
3 kasık nesfit + sut
ara
dısardaydım marketten evdeki diyet buskivilerimden aldım bi tane onun icinden 2 tane yedim.
(markette cikolatalarda cok guzel gorunuyordu)
aksam
1 tavuk but
2 carlston biber (pişmis)
1 kucuk sogan (pişmis)
1 bardak ayran
dun cok su ictim o cok iyi di ama bitki cayı olarak sadece 1 tane yesil çay icebildim aksam uyumus kalmısım.
bu arada hani evde abur cubur olmuyordu ya..
dun markette kampanya cekiliş yapıyorlarmıs. cektim allaha sukur dogadan cay cıktı oh dedimm
ama bu da extra olsun diye gorevli bi paket içi dolu çokonat verdi bozuntuya vermedim ama cok kotu oldum :2:
diyetin ilk zamanları sabahları kahvenin yanında bi burcak yiyordum ama uzun zamandır onu da yemiyorum. en buyuk zaafım tatllı ozellikle cıkolata
ama bu kadar anlattım sanmayın yedım aslaaaaaaa bugun spora gıderken o paketi yanıma alıcam parkta köpüşler var bi suru o bocuslere vericem bir taşla iki kuş vurucam
tartını güle güle kullan canım inşallah üzmez seni bu sefer
azmini ayrıca tebrik ediyorum kaçamak yapmamaya çalışıyorsun ne güzel