bende izledim canım ama evde keten tohumu yağım yok, kayısı yağı var birazdan denemeyi düşünüyorum.
Ben hıcbısey yapmıyorum walla,izlemedım kanal d bakıyorum,Cıldımı duzenlı temızlerın önemlı olan temız olmak.gul suyu saf ama,soda ,tonık,nemlendırıcı budur.
bende de keten togumu yagı yok canım(keten tohumu ve cekilmis keten tohumu var. saka gibi, bir yagı yok o lazımmıs)
eczaneye gıdıcektım bugun alicam bende aksam denicem
cok az zeytın yağında canım havluyla suzdum bısey kalmamıstır
eylulu topıgıne sahıp cıkmaya dawet edıyorum
sen bızı topladın bıze kotu ornek oluyosun
Canım walla yılda bıkez yıyorum bıda yemıcem tamamhem spor yapıcam ben bugun çookk..
ooo spor varsa ıs degısır affedılır
oleyyyyyyyy ne yapıcaksın canm dısarımı cıkıcaksın ewdemı
bu arada aklıma takılan bısı var
sımdı dıyelımkı tamam ıdeal kıloya dustuk artık kıo wermek deıl korumak ıstıorz ne yapıcaz kızlar sporu bırakmak ıstemıorm ben mesela
fazla yersemde kg alırım gbıme gelıo az yersemde gercekten cook az yıorm omrum bole geccmez
selam canlarım dun aksam anmler bendeydı yemekten sonra geldıler ben dun yadıklarımı yedık caccıkla 4 5 kasık patlıcan yemegı
buffy valla pısmıs bıde guzel olmuskı pılavım annemede tattırdım ımmmm yaptı
sonra anmlerle bırlıkte otrrken 1 tane sıgara boregıyle 1 tane gofretler varya ufak hosbes yedım dondrma falan yedıler sımıt ardı poaca yemedı hıc bırını ama
sabahta 1 ekmek benm ekmekten
kk peynır
3 zeytın
domates
salatalık
sekersız cay
sabahta taze kayısı yedım
bu arada eylul sen kızartmamı yedın benmı yanlıs anladım
oh bekorkmustum,dısarı cıkıcam canım yıne eskısı gibi yuruyus alet calısıcam yağmur yağsada cıkcam sözum yemındır
Ben bıraktımmı yıne eskıye dönerım korumayı ben ıkı haftadır yapıyorum ekmek,hamur ısı yemıcez fazla ,spor yapıcaz koruruz o sekılde en azından yedığını sporla yakarsın o zaman korunur
bu arada aklıma takılan bısı var
sımdı dıyelımkı tamam ıdeal kıloya dustuk artık kıo wermek deıl korumak ıstıorz ne yapıcaz kızlar sporu bırakmak ıstemıorm ben mesela
fazla yersemde kg alırım gbıme gelıo az yersemde gercekten cook az yıorm omrum bole geccmez
ohh afiyet olsun canım ben pilavın tipini de tadınıda unuttum
evet tatlım ya iyi ki geldin bak eylul hem kızartma yedi hemde anlatıp duruyor biz magduruz valla
:113: hahaha cok iyi ya tam duruma uygun resimdeki eylul kızartmalardan dolayı
ideal kilona düşünce yediklerine yine dikkat edersin ama şimdi yediklerinden daha fazla yiyebilrsin canım.
sporuna devam edersin ve böylelikle sabit kalırsın.
sürekli kilo alıcam stresiyle yaşanmaz, ideal kiloya ulaşınca biraz rahatlarız en azından:))
ohh afiyet olsun canım ben pilavın tipini de tadınıda unuttum
evet tatlım ya iyi ki geldin bak eylul hem kızartma yedi hemde anlatıp duruyor biz magduruz valla
:113: hahaha cok iyi ya tam duruma uygun resimdeki eylul kızartmalardan dolayı
helal olsun sana
ya canm ama gercekten hele bu ara hıc yemıorm gbı bısı bole ıyıce porsıyonlarım kuculdu bı garıplık var yanı sızede yazıorm toplasanız 800 kalorıyı gecmıo kaca tamamlamak lazım kalorıyı acaba sporuda hergun deılde haftada 3 falan yapsak nasıl olcak bılemedım bı salarsam alırım gbı ya
dene sonucunu bizede söyle canım.
her maske herkese aynı etkiyi yapmıyor ya eskiden ne duysam yapardım,artık yapasım gelmiyo üşeniyom:)
ne paralar harcadım( kremler,yağlar,ıvır zıvırlar...)
eskisinden daha beter yapanlar bile oldu.
en son geçen sene 38 yaşında güzel bir arkadaş sana güzellik sırrımı verim dedi
polenle bal karıştırıp sürüyorum ondan böyleyim dedi.
bende polen aldım ayyy Allahım yüzüm kıpkırmızı oldu alerji yaptı,
şimdi bi kavanoz polen dolapta duruyor:)))
o zaman soylemı yapıcaz yıne ekmek kısıtlı belkı arad bır pılav abur cubur kısıtlı ama yemek yenebılır doyana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?