Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

iyi hadi çok şükür.Psikolojik olabilir mi canım bide regli olmuşsun onunda etkisi olabilir ateş basma falan.
bu arada dün yediklerin gözümden kaçmadı değil

tartını güle güle kullan canım inşallah üzmez seni bu sefer
azmini ayrıca tebrik ediyorum kaçamak yapmamaya çalışıyorsun ne güzel

AKSAM:Esıme ayrı kızartma yaptım kendıme ayrı zeytın yağ ile yaptım cok az biber,patlıcan,2-3 patates ve bol yoğurt,salata
Öyle abartmısım kı 10 kısıye yeterdı yaptığım heralde gözum ac diye bugun yemek derdım yok esım kalanını yer yanına salata tamamdır.Eşimle bır karar aldık artık aksamları yemek yapmıcam canımız cok ıstedığı zaman ıstısna olur tabiaksam salata corba gecıstırcem
Bu sabah:
1 bardak su
4 cerry domates
1 buyuk salatalık
dereotu,maydonoz,arnavut biberi
2 sıyah zeytın
1 kk lıght peynır
2 dilim tam buğday ekmek
2 fıncan şekersız cay

Ohh ınsallah senın cığlığını burdanda duyarız,sınbo oda ıyıdır garantılıdır zaten hayırlı olsun canım menun guzel de cokonatı böcekleremı verceksın anlamadım:44:

yok tatlısım ya parkta bi suru köpek var onlara vericem.

iyggg bocekden nefret ederim ve feci tiksinirim iyggg lafı bile mahfediyo beni :18: (kopeklere sevgiden böcüş derim ben)

aslında bende de iki tane köpüş var, ama onlar zamanında cikolata yedi yeter.

bunlar benimkiler

bu defa dısardaki köpekler yesin yazık onlara da spor yapmaya her gittigimde yanıma gelip bakıyorlar bana, anlıyorlar onları sevdiğimi heralde..

tartını güle güle kullan canım inşallah üzmez seni bu sefer
azmini ayrıca tebrik ediyorum kaçamak yapmamaya çalışıyorsun ne güzel

sağol canım benim, simdiye kadar yeterince yedik ki bu noktalara geldik artık bogazı tutma zamanı.

ya zaten cok zor bu kadar yuksek motiveye ulasabiliyorum. ama bu noktaya geldiğimde kırıntı kaçamak yapmamam lazım yoksa diyet terbiyem bozuluyor. pazar gunu odul gunu oluyor ya, ben onu yapamıyorum, yaparsam toptan gider diyetim arkası gelir.

kahvaltımı yaptım

duna taze taze meyve sebze almıstım o yuzden kahvaltıya salatalıkta dahil ettim

sabah
1 kuru kayısı 1 normal kayısı + su + su + su + su
kahvaltı
1 dilim kızarmıs ekmek
2 cherry domates
1 salatalık (buyuktu)
1 kk peynir
1 fincan cay (tatlandırıcı ile)

simdi keyif cayımı iciyorum arkasından yesil çay icicem

kahvaltın cok guzel canım cok saglıklı herseyden öte harikasın...
zaten gecen kıs diyet yaparken diyete bakısım değimişti. diyetten once saglıklı besleniyor insan o yuzden bu sefer diyeti eziyetle değil mutlulukla yapıyorum desem yeridir. zaten o bakışı değiştirmeden olmuyor. o zaman anlamıştım daha once yaptıgım diyetlerde neden basarısız oldugumu.

Eşimle bır karar aldık artık aksamları yemek yapmıcam canımız cok ıstedığı zaman ıstısna olur tabiaksam salata corba gecıstırcem

esinde mi diyette sana katıldı canım.

Hımm köpecıklerın cok sırınmıs ben severım köpek ama böcek fobim var
aynen böle oluyorum(mesaj gec yazıyorum cunku camasır yıkadım onu astım.
köpeklerın cıkolata yedığını ılk duyuyorum hakıkaten:26:

supersın afıyet olsun

esım kılosu ıdeal ama ben yemek yapınca cok yıyor bayılıyor yaptığım yemeklere ısyerınde ascısı da ıyı yapıyor genelde et ağırlıklı fazla gelıyor.Bu ara göbek yaptı bıraz onu erıtmek ıcın aksam yememeye karar verdı cay cubuk kraker meyve falan yıcekmıs.

Son düzenleme:

ay tatlım kopeklerın yemedıgı sey yok ya havuc, kavun, karpuz, saymakla bıtmez aslında hemen hemen bızım yedıgımız herseyı yıyorlar essekler.

ya bocek olayından hıc bahsetmeyelım. asırı bir fobım var kalp atıslarım değişiyor atak geciriyorum resmen. :2::2:
ben böcük kelimesini kullanırken tv.deki sevimli cızgıfılmler var ya onlar aklıma geliyor. gerisini dusunmek dahi istemiyorum..

esinin sana uyum saglaması cok iyi olmus evde yemek konusunda uyum olunca diyet daha rahat oluyor.

Eklem bacaklı böcekler off tuy tuylu acayıp oluyorum bende atak gecırıyorum,esım uyum sağlıyor ama 1 kılo versem sen böyle guzelsın verme kılo dıyor o öyle deyınce motıve gidiyor

Eklem bacaklı böcekler off tuy tuylu acayıp oluyorum bende atak gecırıyorum,esım uyum sağlıyor ama 1 kılo versem sen böyle guzelsın verme kılo dıyor o öyle deyınce motıve gidiyor

canım herseyden ote sen hangi kiloda mutlusun o onemli. bak mankenimiz kemikten vermeye calısıyor hala bana gore artık vermemesi gerek ama kişinin kendi dusuncesinden baska gerisi bos.

ya bu arada iyi hatırlatmıs oldun. çamasır yıkıyacaktım ben kalktım makıneyı doldurup calıstırdım.
bir de koridoru paspasladım full camarsı suyu ile mahvoldum ama hemen salona kactım
<-- suan aynen boyleyim

Ben kendımı en guzel 54 kıloyken sevdım o zaman bana cok zayıfsındıyolardı sımdı 55 hedef ama cevrem 58-57 ıdeal dıyolar.

Dün evı toplamda 3 kez cek pas yaptım camasır suyuna dayanamıyorum ama mecbur hıjyen ıcın baska turlu ıcıme sınmıyor ,bide yuzey temızleyıcısı ajaxın cam kokulu olanı muthıs 12 saat ev temızlık kokuyor tavsıye ederım

bende kopekler de oldugu icin hergun camasır suyu yasıyorum. ama uzun vadede biliyorsun c.suyu solumak cok zrarlı
o yuzden silip hemen kacıyorum.
ben uzun zamandır mr.muscle kullanıyorum yuzey temizleyici (pembesi) cok guzel kokuyor ama ilk alısveriste

alıp deniyicem canım ajax ı. hic denemedim (hem uzun surede kokuya burun alısıyor tatmın etmıyor iyi bir değişiklik guzel olur), koku hastasıyım ben.

Ben kendımı en guzel 54 kıloyken sevdım o zaman bana cok zayıfsındıyolardı sımdı 55 hedef ama cevrem 58-57 ıdeal dıyolar.

canım ben tabloda 58 diye belirttim ama esasen son hedefim 56. ama suan 58 olarak bakıyorum.
60 larda o rakamı değiştirip 56 ya dusurucem. bana da senin ideal kilon 58, 56 da cok zayıf oluyorsun diyorlar ama kim ne derse desin ben 56 da mutluyum. o yuzden sen mutlugu oldugun kilo da ol. amacın baskalarını değil kendini memnun ve mutlu etmek.

Malesef camasır suyu cok soluyorum tek bır yer değil ki banyo ıkı tane 3 wc mutfak dusunve normal koku almıyorum zaten fazla kalınca ayran falan ıcıyorum balkona cıkıyorum,ben hep cif marc kullandım ılk denedım özel uretım yazıyor ve kalıcı olduğunu farkettım dığerlerı ucup gidiyor,cam kokusuna bayıılırım bende koku hastasıyım .

bazen kızıyorum kendime olucem c.suyundan diye.. ama hayatım temizlikte baska bisey ya azıcık sersemliyoruz ama temiz pak olmak harika bisey bence

KIZLARRRRR
saba tumer i izlediniz mi?? ebru sallı var cok guzel maske tarifi verdi Gerginlik ve canlılık veren maske. zayıflarken guzelleşmiyelim mi yaa..

KIZLARRRRR
saba tumer i izlediniz mi?? ebru sallı var cok guzel maske tarifi verdi Gerginlik ve canlılık veren maske. zayıflarken guzelleşmiyelim mi yaa..

bende izledim canım ama evde keten tohumu yağım yok, kayısı yağı var birazdan denemeyi düşünüyorum.

bazen kızıyorum kendime olucem c.suyundan diye.. ama hayatım temizlikte baska bisey ya azıcık sersemliyoruz ama temiz pak olmak harika bisey bence

Aynen yapım gereği fazla duzenlı ve tıtızım,evı temızlıyorum dıyorum esıme ev parlıyo temızlıkten sen nıye sureklı temızlıyosun dıyor.Pis diyorum keske herkesın evı bu ev kadar pis olsa diyorbır ara baya takıntılıydım hastalık dercesıne gelmeden durdurdum kendımı

KIZLARRRRR

Ben hıcbısey yapmıyorum walla,izlemedım kanal d bakıyorum,Cıldımı duzenlı temızlerın önemlı olan temız olmak.gul suyu saf ama,soda ,tonık,nemlendırıcı budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…