Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

hımm çok güzel oluyor valla kemalpaşa kaymaklı dondurma ile birlikte olucak bide
bende fritözü balkonda kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim 2,5 yıllık evliyim çoookk kullandım
benimki Tefal Snack Oleoclean Fritöz işim bittikten sonra hopp bulaşık makinesine atabiliyorum
hiç bi yer batmıyor ve temizliğilede uğraşmıyorum 70 derecede mis gibi yıkanıyor
yağınıda özel kabı var kendi süzüyor buzdolabında saklıyorum
hımmm canım çekti valla akşamki kaçamak yetmedimi ne
rica ederim canım su iç tabi bol bol.Yok canım benimki sadece muhasebe.Mali müşavirlik zor geliyor bana zaten çocuk doğurunca çalışmayı düşünmüyorum uzun bi süre.Hayırlısı olsun senin içinde

Son düzenleme:
tam kalkıcaktım kalkamadım

saba tumerde harıka karısımlar veriyorlar onları not alıyorum

oh super afıyet olsun

Ben tefal almadım cok yapmıyacağım seye fazla para vermek ıstemedım felıxın aldım daha kullanmadım
Bende kızartma kulturu yok evlenmeden önce yanı esımın ailesı masallah sabah aksam yapıyolardı.

oh oh super
sendemı kıng kullanıyosun

sayılmaz artık basalasan dıorm spora ama

Biliyorum sayılmaz ama hava kapalı canım yağmur yağdı yağacak evde hopluyamıyorum apt ses yurudunmu gum gum gelıyor,alt komusumuz yokdu geldıler rahatsız etmek ıstemıyorum yoksa ıp atlıcam.bahanee değilldicen kesın

benmkıde kıng bebegım ceyızımden :)
ewet ama bahane deıl gıy ustune yagmurlunu tam havası bnce terlemessınde ne guzel serın serın yuru ıste baka baya oldu yapmıosn hhıc bısıs

benmkıde kıng bebegım ceyızımden :)
ewet ama bahane deıl gıy ustune yagmurlunu tam havası bnce terlemessınde ne guzel serın serın yuru ıste baka baya oldu yapmıosn hhıc bısıs

Ben ceyızlık tartı hıc dusunmemıstımcanım ıstemıyor ya daha havama gıremedım kı söyle gunes acsa kosacam ben oh muzığımıde acıcam hvesım yokkıı bugun yemek uğrastırcak benı bugun evı ıkı kez temızledım

evet ya havalar düzelmedi bi türlü bende işten gidince eşortmanlarımı giyip kulaklıklarımı takıp koşuya çıkmak istiyorum ama eve gittiğim saatlerde yağmıyor yağıyor 1 haftadır

çeyizde tartı benimde gelmedi hiç aklıma :) diyete başladığımda eksikliğini fark ettim
bu hafta sonu alışverişe çıkacağız bizde onuda listeye ekledim

Son düzenleme:
evet ya havalar düzelmedi bi türlü bende işten gidince eşortmanlarımı giyip kulaklıklarımı takıp koşuya çıkmak istiyorum ama eve gittiğim saatlerde yağmıyor yağıyor 1 haftadır

kızlar ya ewe bant alın yada yagmuru falan takmayın spor yapmak sart gercektende

oooooooooo eylulllll ama yaz geldı be gülüm yapma sunun surasında 2 3 kg bısıyın kaldı

çeyızde bende dusunmedım anem dusunmus bılıo bnm tartı delısı kg takıntılı oldgumu eheheh

ben ewı toplıyım bıraz yuruyus yapım gelırım

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende aynı sekılde bu topıc actığım zaman aldım.

kızlar ya ewe bant alın yada yagmuru falan takmayın spor yapmak sart gercektende

Ben alıcam ama ancak seneye alabılırım maddi acıdan suan alamamkısın evde yazın dısarda yuruyus ben dısarda yapınca daha dısıplınlı oluyorum

Tamam mankenn sen benım yerımede yap nolurrr

Canım sen benım yerımede yap nolurrrr yarın söz cıkıcam yuruyusumee

slm kızlar

sabah light ekmek tost

ara 1 elma

öğlen 4 kaşık yeşil fasulye 1 dl light ekmek

ara yarım bardak ayran.............

kızlar ben giyindim alısverise cıkıyorum donuncede oyalanmadan esofmanları gıyıp spora gidicem simdilik optum sizi ben gelene kacamak yapmayın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…