ya evet burda bile dengesiz.
gecen hafta hava durumuna baktım Pazar gunu ıcın yagmur gozkuyordu. fakat ben pazar gunu spora gıttıgımde hava gayet ıyıydı keske gıtseymısız dedim.
ama dun buranın bu zamankı hava sartlarına gore bayag serindi. yani antalya, bir gun ilk bahahar, bir gun sonbahar, bir gun yaz yasıyor.
bir iki hafta once cok fena hastalandım 40derecelere cıktı atesim. havanın dengesizliği beni korkutuyor hastalıktan dolayı. :18:
bugun bile sabahtan beri hapsırıyorum terliyorum bisey var uzerimde antibiyotik alıcam birazdan ne olur ne olmaz.
Antıbıyotığı nolur nolmaz dıye alma ıltıhap varsa kullanılır canım senın kısı gribal,antıbıyotığı bu sekılde kullanırsan böbreklerın basta dişlerin sonra bır cok organa zarar verırsın,dr verdıyse o kutuyu doğru saatlerde ıcıp bıtır,yarım kalan antıbıyotığın faydası olmaz tekrarlar.Cok bılmıs gibi olcam bu dedıklerımle ama ben bebeklıkten berı cok boğaz ıltıhap hastalık gecırdım ve sureklı antıbıyotık,pensılın kullandım bana cok zararı oldu suan en yuksek doz antıbıyotık bıle etkı göstermıyor artık bağısıklık kazanmısım o ılaclara..
Gunaydın kızlar
bugun sizden bir istegim var..
tartım son 10 - 15 gundur ara ara sacmalıyordu bu sabah esim tartılırken iyice mefta oldugunu anlamıs oldum.
hafta bitmeden adam akıllı saglam bir tartı almam lazım ( buyuk ıhtımallede internetten alıcam o yuzden hafta bitmeden diye acele ediyorum)
ne olur bana kullandıgınız markayı ve ne kadar memnunsunuz yada değilsiniz? artı cevrenizdekilerden cok iyi bir urun tavsiye duydunuz mu.
tartı değiştirmekten bıktım :2: adam akıllı bisey almak istiyorum. Tartılamazsam motivasyon falan dip olur bendeNe olur yardım edin banaaaa... :84: :84: :84:
sabah kahvaltım.
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates-1salatalık
3 adet siyah zeytin ve su.
öğlen misafirim gelecek kızlar güzel güzel tatlılar,dolmalar,börekler yaptım
Allahııııımmm bana irade ver bugün kaçamak yapmak istemiyorum.
öpüyorum sizi akşam görüşüürüz.
Gecmıse bakmak cok uzun zaman aldı
dün aksam yesıl fasulye yedım yanında 1 kasık az yağlı yoğurt
SABAH
Kalkınca 2 kuru kayısı üstüne bır bardak su içtim
4 cerry domates,salatalık buyuktu baya,dereotu,maydonoz,arnavut kucuk bıber
2 dılım tam buğday ekmek
1 kk lıght peynır
2 sıyah zeytın(tuzsuz)
1 kupa sekersız cay
1 fincan 7 otlu cay
1 cevız
o bagısıklı bende agrı kesicilerde var pek etkı etmıyor. ama boyle oldugumda garanti hasta oluyorum antibiyotik almayınca.
gecen sefer hadi almıyım bu sefer dedim ateslendim 2 gun baygın gibi yattım wc ye bile surune surune gittim desem yeridir hastalıgım cok fena oluyor benım. sana katılmıyor değilim kesinlikle katılıyorum ama bu senede 2-3 kere basıma geliyor almayınca daha cok içmek zorunda kalıyorum doktor 1 kutu antibiyotik verince, iyileşsende biticek bu diyor.vucudum aldıgım bir antibiyotikle savasıyor atlatıyorum.
canım benimkide mehtapmış şimdi baktım ortalama 2-2,5 yıldır kullanıyorum.
inşallah yapmamışsındır
afiyet olsun canım
Buffy merhaba ne kadar güzel dışarıda spor yapabiliyorsun ben de bugun işten çıkınca evdeki koşu bandında 45 dk yüreyeceğim inşallah yani. Bu arada kızlar arnızda çalışanlar var mı. Benim kendi işim dükkanımızda ön muhasebeyi tutuyorum.hep oturmaktan zaten bu kilolorı aldım ya neyse ki vereceğim artık.
ohh ne güzel hadi inşallah havada şansınıza iyi olur
:))) hmmm
evet tatlım konusmustuk laraesime soz verdim deniz sezonunu onsuz acmıcam diye bu hafta acıcaz sezonu ınsallah
bende bursadanBen calısmıyorum ev hanımıyım sızler hep istanbulda yasıyorsunuz,bu topıcte selınay ve ben sadece ankaradan
Bugun esıme kızartma yapıcam karısıkbalkon sefası yapıcaz ınsallah yağmur yağmassa ya da semsıye acarım.Kendıme tavada hazırlıycam zeytın yağında cok az.Ama tabı normal bır menuye göre daha fazla kalorı
Bugun esıme kızartma yapıcam karısıkbalkon sefası yapıcaz ınsallah yağmur yağmassa ya da semsıye acarım.Kendıme tavada hazırlıycam zeytın yağında cok az.Ama tabı normal bır menuye göre daha fazla kalorı
canım benimkide mehtapmış şimdi baktım ortalama 2-2,5 yıldır kullanıyorum.
Bende ağrıkesıcı de aynı sekıl evet benımde öyle hastayım dr gıdıp antıbıyotık ıcmessem fecı oluyorum dr ığne verıyor ustune antıbıyotikama sen suan bır gripin ıcsen bence daha ıyı ..
ben kızartmaları az yağda yapmaya çalışıyorum gerçi çok sık yapmıyorum.balkon sefasınada bayılırım
belki alakasız ama kızartma deyince aklıma geldi biraz önce nette a101 broşürünü gördüm cemin grill tavası 28*28 cm kare perşembe günü gelecekmiş alayım diyorum kızartma falan orda yaparım acaba iyi bir tavamıdır:44:evde elektrikli grill var her zaman kullanılmıyo kızartmalar için zor oluyo.
bak bakk neler duyuyorumm
şaka bi yana yap valla arada iyi oluyor motive amaçlı
çok az yağda yap sonra havlu peçete üzerine al servisten önce iyi oluyor öyle
bizde bugün balık ziyafeti olucak
kayınpederim somon almış davet ettiler ordayız bu akşam
ohh yemek derdim yok bu akşam
bende çalışıyorum canım muhasebeciyim mesleğimi çok seviyorum ama masa başında oturmak hareketsiz bırakıyor bizleri.İşe ilk başladığım yıllarda yemek ve wc dışında masa başından kalkmadığımı biliyorum çok şükür meslek hayatımda 4. sene bitecek o ilk günkü hallerim yok masa başına bağlı kalmamaya özen gösteriyorum çünkü acıları sonradan çıkıyor omuz ağrısı,boyun ağrısı ve lanet olası kilolar...
kendimce yaptığım bi kaç basit hareketleri söyleyeyim sana
1-şirkette mail göndermek yerine kendim götürüyorum evrakları ilgili birimlere
2-misafirim olmadığı sürece çayımı suyumu çaycıdan istemiyorum gidiyorum kendim alıyorum
3-telsiz telefon kullanmaya özen gösteriyorum telde oturarak konuşmak yerine gezerek konuşuyorum
4-yarım saatten fazla oturmuyorum pc başında işim çok olsa bile yarım saatte bi 5-10 dk mola veriyorum
alternatifleri çoğaltabilirsin kendine göre canım
ohh ne güzel hadi inşallah havada şansınıza iyi olur
bende bursadan
ben kızartmaları az yağda yapmaya çalışıyorum gerçi çok sık yapmıyorum.balkon sefasınada bayılırım
belki alakasız ama kızartma deyince aklıma geldi biraz önce nette a101 broşürünü gördüm cemin grill tavası 28*28 cm kare perşembe günü gelecekmiş alayım diyorum kızartma falan orda yaparım acaba iyi bir tavamıdır:44:evde elektrikli grill var her zaman kullanılmıyo kızartmalar için zor oluyo.
bak bakk neler duyuyorumm
şaka bi yana yap valla arada iyi oluyor motive amaçlı
çok az yağda yap sonra havlu peçete üzerine al servisten önce iyi oluyor öyle
bizde bugün balık ziyafeti olucak
kayınpederim somon almış davet ettiler ordayız bu akşam
ohh yemek derdim yok bu akşam
kızlar merhaba kabul ederseniz bende geldim aranıza boyum 1.60 1 mayısta 81 kilo ile başadım diete 29 günde 7 kilo verdim suan 74 kiloyum hedefim 60 inşallah sabah bir sucuklu tost yedim bu saate kadar 1 yeşil elma yedim ve 1 lt su içtim :)
sağol canım. hepinize tesekkurler kızlar...
birazdan market alısverisine gidicem soylediğiniz markalara netten de baktım. dısarda dediğiniz markalardan bulursam hemen alıcam bulamazsam netten alıcam artık.
insallah bu sefer sans guler bu kacıncı tartı ya
cok gec tatlım yuttum bile korkudansimdi bi de yesil çay yaptım onu iciyorum.
Ara
2 ad erik
toplamda 1 lt su
öğlen
1 kase ezogelin çorba
çok az bulgur pilavı tadımlık diyebiliriz
ayran içtim biraz tam yağlı olduğu için fazla içmedim
sonra yarım saat yürüşe çıktım
form çayımı içiyorum şimdide
ya kızlar cıktıgından beri şu tefalin actifry ine takmıstım. cok pahalı oldugundan alamıyordum. gecen kıs kafaya taktım mutfaktan tırttım tırttım sonunda aldımnormal taze patatesi 1 kasıkla yapıyor cok guzel o ayrı amaaaa ne sorucam size
ben bu hazır patatesler var ya onları yagsız atıyorum harıka oluyor ve onu aldıktan sonra biz yagsız patates kızartması yemeye basladık (diyette değildik ama benim yagsız daha cok hosuma gitti)
ama diyete basladıgımdan beri yemiyorum patates cunku kalorisi konusunda kararsız kaldım
siz ne dusunuyorsunuz bu konuda sizce diyete uygun mu değil mi?
Kod:
sağol eylulcum yolum uzun yaz bitmeden gitsin su kilolar istiyorum.
canım braun un basına ne geldi uzun yıllar mı kullandında eskidi yoksa bozuldumu?
Eki Görüntüle 430888
bir de simdi kullandıgın king bundan mı?
Ben 8 bucuk aylık evlıyım bu ılk yapısım aldığım frıtözu ılk defa kullanıcam yanı
Balkon sefasına bayılıyorumm
Ben madıa yadan aldım hem ucuz ne geeği var cok pahalısıda vardı bende ıkı yıl garantı sonra yenılerım.
Bende frıtöz yerıne phılıpsın alıcaktım 450 kusurdu ya da 500 du aldım hatta evde yağsız yaptım amanın hıc alakası yok burger kıng patatesıyle,oysa tanıtımda yedığım cok lezzetlıydı bence kandırdılar yağ koymuslar ve özel baharatla lezzetlendırmıslerben yemem bunu tabı ıade ettım ucuz bır frıtöz aldım zaten yılda bıkez yapıcam ıcın gerek duymuyorum..Patates yıyebılırsın ama ödul gununde olabılır yada öğlen cok az mıktarda
Buffy26 teflon kızartma tenceresi nasıl bende almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?