Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

merhaba buffy ne güzel dışarıda spor yapabiliyorsunuz ben yeni başladım bugün eve gidince koşu bandında 45 dk yürüyeceğim inşallah yani

Bitkı cayında kısıtlama yapmıyoruz canım tercıhıne bağlı mesela ben evde yesıl cay(caykur burcum)bergamot aromalı ıcıyorum,doğ..7 otlu ve 5 i biryerde bunları beğenıyorum.Form cayı sade ıcıyorum meyvesız nasıl ıstersen o sekıl meyvelı olunca belkı ıcımı rahattır ama ıcınde meyve olduğu ıcın seker olduğunu dusunuyorum ekstra bır yapay madde ıhtıyacına gerek yok.Rahatlatıcı malum gunlerde melısa,papatya,rezene ıcılebılır.Cok fazla ıcmemek sartıyla

Bitkı cayında kısıtlama yapmıyoruz canım tercıhıne bağlı mesela ben evde yesıl cay(caykur burcum)bergamot aromalı ıcıyorum,doğ..7 otlu ve 5 i biryerde bunları beğenıyorum.Form cayı sade ıcıyorum meyvesız nasıl ıstersen o sekıl meyvelı olunca belkı ıcımı rahattır ama ıcınde meyve olduğu ıcın seker olduğunu dusunuyorum ekstra bır yapay madde ıhtıyacına gerek yok.Rahatlatıcı malum gunlerde melısa,papatya,rezene ıcılebılır.Cok fazla ıcmemek sartıyla

Buffy merhaba ne kadar güzel dışarıda spor yapabiliyorsun ben de bugun işten çıkınca evdeki koşu bandında 45 dk yüreyeceğim inşallah yani. Bu arada kızlar arnızda çalışanlar var mı. Benim kendi işim dükkanımızda ön muhasebeyi tutuyorum.hep oturmaktan zaten bu kilolorı aldım ya neyse ki vereceğim artık.

teşekkürler.. Efeeylül

Ben calısmıyorum ev hanımıyım sızler hep istanbulda yasıyorsunuz,bu topıcte selınay ve ben sadece ankaradan

Yok canım ben izmir in bir ilçesinde yaşıyorum aslında iş yerinde işim çok ama sizler ne yaptınız diye çok merak ediyorum ve arada hep bakıyorum. Benim daha önceden de söylemiştim ya çocuğum olmuyor nette bu soruna çare bulayım derken sizin topiği buldum çok sıcak geldi iyikide bulmuşum çok uzaklarda düşülnüldüğünü bilmek çok güzel kızlar çok sağ olun ya.

Bu kilolardan kurtulmam lazım fakat sağlıklı bir şekilde olsun istiyorum ki bir daha geri gelmesinler. Umut ediyorum ki kilolar gidince bebeğim gelir diye.

sagol canım ben suan evdeyim ama bende senin gibi daha once esimle calısırken masabasındaydım. oturmak, hayat sartlarından dolayı stres derken nurtopu gibi bu kilolara sahip oldum aynen. (pis kilolar)
evde veya dısarda spor spordur hayatım sen kosu bandında basla. hatta ara ara kos sonra tekrar yuru. (arada tempo dusurup cıkarmak cok ıyımıs sporda. valla kızlardan mı duymustum tv demi nettemi hatırlamıyorum bu ara diyetle ve sporla bozdugum icin kafayı her koldan takipteyim) ama calısmadıgın zaman dısarda extra yaparsan ıyı olur temiz hava almanda onemli. evde dunya kadar spor aletı var. calısırken ıyı oluyor, ama suan musaitim oldugum icin temiz havayı tercih ediyorum.

Buffy bu arada spor salonun harıkaymıs,mağdur cantan da hoş durmus

cantayı bu arada aslında esimden asırdım onun eski cantasıydı bisikletle cıkarken ıyı oluyor

Ben calısmıyorum ev hanımıyım sızler hep istanbulda yasıyorsunuz,bu topıcte selınay ve ben sadece ankaradan

ben antalyadayım kiloları verelim de gelin misafirim olun kızlar tatil yaparız

bu arada kızlar benim adım sinem

eylulcum, efe esinin adımı kac gundur sorucam unutuyorum?

Cok tesekurler,İzmir gitmedım ama cok metedıyorlar ve gıtmek cok ıstıyorum..

Bu kilolardan kurtulmam lazım fakat sağlıklı bir şekilde olsun istiyorum ki bir daha geri gelmesinler. Umut ediyorum ki kilolar gidince bebeğim gelir diye.

Kurtulursun ınsallah sımdı topıcte cocuk ıstıyen 2 arkadasımız daha var,ıkı arkadasımız hamıle kaldılar darısı sıze olsun..

Supersın bısıklet spor evdeysen bırde cıtır olcan

Antalyamı neresı lara mıydı?sankı konusmustuk Antalyayı ıyı bılırımYok canım esımın ısmı değil bız bundan 4 yıl önce ınternette oyun oynardık ve onun takma ismi efe benmse eyluldu ondan kaldı efeylul:)))

Ay ınsallah cok zor benım bu sene Ant gıtmem dayım orda muratpasada,ben aslen Mersınlıyım tatil rotam orası yanı

Kanal d mutfağım yarın Mersındeymıs ızleyın kızlar Memleketimikadın pek konusmasını bılmıyor ama guzel yemekler var

:))) hmmm

evet tatlım konusmustuk lara esime soz verdim deniz sezonunu onsuz acmıcam diye bu hafta acıcaz sezonu ınsallah

:))) hmmm

evet tatlım konusmustuk lara esime soz verdim deniz sezonunu onsuz acmıcam diye bu hafta acıcaz sezonu ınsallah

Bundan ıkı hafta önce Mersındeyım,ıkı haftalık tatıl yaptım denıze gircem diye burada attım tuttum ama giremedım,diğer senelere nazaran bu sene serın gecıyor.

1 sekersız turk kahvesı
Eşim uğradı kahve ıcmeye bırde su magnum mınılerden almıs yedıııııııı,bende bır ıssırık yedım sonra bır ıssırık daha

Bundan ıkı hafta önce Mersındeyım,ıkı haftalık tatıl yaptım denıze gircem diye burada attım tuttum ama giremedım,diğer senelere nazaran bu sene serın gecıyor.

ya evet burda bile dengesiz.

gecen hafta hava durumuna baktım Pazar gunu ıcın yagmur gozkuyordu. fakat ben pazar gunu spora gıttıgımde hava gayet ıyıydı keske gıtseymısız dedim.

ama dun buranın bu zamankı hava sartlarına gore bayag serindi. yani antalya, bir gun ilk bahahar, bir gun sonbahar, bir gun yaz yasıyor.

bir iki hafta once cok fena hastalandım 40derecelere cıktı atesim. havanın dengesizliği beni korkutuyor hastalıktan dolayı. :18:
bugun bile sabahtan beri hapsırıyorum terliyorum bisey var uzerimde antibiyotik alıcam birazdan ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…