merhaba buffy ne güzel dışarıda spor yapabiliyorsunuz ben yeni başladım bugün eve gidince koşu bandında 45 dk yürüyeceğim inşallah yanisagol canım.Bende seni tebrik ederim yuruyusu atlamayıp cıktıgın için..
Ya sorma pazar gunu olsaydı yerinde yeller eserdi. Pazar gunu ana baba gunuydu resmen piknik sepetini alan gelmis. ( bana da bayag eziyetti pazar gunu spor millet deli gibi yiyor ben kan ter icinde spor yapıyordum)
evet canım dısarda yapıyorum harika bedava denize nazır spor salonum varAma tabi bu gibi durumlar urkutucu Aslında unutkan değilimdir ama cıktıgım spor aletınde o an dakikama odaklanmıstım ondan oldu galiba :44: Vallahi allah korudu cok para almamıstım o onemli deıl hadi kimlikte cok cok zor değil ama k.kartı ve ehliyetle yanmıstım buyuk iş.
aynen tatlım ya ne ter attım ıkı hafta oldu heralde spor yapalı en cok terlediğim gundu
Kızlar dun cantamın ıcınde kocişimin hediye ettiği fotograf makinasıda vardı. Spora giderken ilk defa almıstım yanıma sans o ya.
Resim cekmiştim dun spor salonumu sizle paylasayım diye resimin birinde magdur canta da var
Bakalım spor salonumu begenecekmisiniz
Eki Görüntüle 430939
Eki Görüntüle 430940
tamamdır bugün iş çıkışı eve giderken alıcam bir sorum daha olacak bitki çaylarından form yazanları mı içeyim sadece yoksa diğer bitki çayları da oluyor mu mesela doğa... Böğürtlenli çay gibi.
tamamdır bugün iş çıkışı eve giderken alıcam bir sorum daha olacak bitki çaylarından form yazanları mı içeyim sadece yoksa diğer bitki çayları da oluyor mu mesela doğa... Böğürtlenli çay gibi.
bitkı cayında kısıtlama yapmıyoruz canım tercıhıne bağlı mesela ben evde yesıl cay(caykur burcum)bergamot aromalı ıcıyorum,doğ..7 otlu ve 5 i biryerde bunları beğenıyorum.form cayı sade ıcıyorum meyvesız nasıl ıstersen o sekıl meyvelı olunca belkı ıcımı rahattır ama ıcınde meyve olduğu ıcın seker olduğunu dusunuyorum ekstra bır yapay madde ıhtıyacına gerek yok.rahatlatıcı malum gunlerde melısa,papatya,rezene ıcılebılır.cok fazla ıcmemek sartıyla
teşekkürler.. Efeeylül
Buffy merhaba ne kadar güzel dışarıda spor yapabiliyorsun ben de bugun işten çıkınca evdeki koşu bandında 45 dk yüreyeceğim inşallah yani. Bu arada kızlar arnızda çalışanlar var mı. Benim kendi işim dükkanımızda ön muhasebeyi tutuyorum.hep oturmaktan zaten bu kilolorı aldım ya neyse ki vereceğim artık.
Buffy bu arada spor salonun harıkaymıs,mağdur cantan da hoş durmus
Ben calısmıyorum ev hanımıyım sızler hep istanbulda yasıyorsunuz,bu topıcte selınay ve ben sadece ankaradan
Yok canım ben izmir in bir ilçesinde yaşıyorum aslında iş yerinde işim çok ama sizler ne yaptınız diye çok merak ediyorum ve arada hep bakıyorum. Benim daha önceden de söylemiştim ya çocuğum olmuyor nette bu soruna çare bulayım derken sizin topiği buldum çok sıcak geldi iyikide bulmuşum çok uzaklarda düşülnüldüğünü bilmek çok güzel kızlar çok sağ olun ya.
Bu kilolardan kurtulmam lazım fakat sağlıklı bir şekilde olsun istiyorum ki bir daha geri gelmesinler. Umut ediyorum ki kilolar gidince bebeğim gelir diye.
sagol canımben suan evdeyim ama bende senin gibi daha once esimle calısırken masabasındaydım. oturmak, hayat sartlarından dolayı stres derken nurtopu gibi bu kilolara sahip oldum aynen. (pis kilolar)
evde veya dısarda spor spordur hayatım sen kosu bandında basla. hatta ara ara kos sonra tekrar yuru. (arada tempo dusurup cıkarmak cok ıyımıs sporda. valla kızlardan mı duymustum tv demi nettemi hatırlamıyorumbu ara diyetle ve sporla bozdugum icin kafayı her koldan takipteyim) ama calısmadıgın zaman dısarda extra yaparsan ıyı olur temiz hava almanda onemli. evde dunya kadar spor aletı var. calısırken ıyı oluyor, ama suan musaitim oldugum icin temiz havayı tercih ediyorum.
cantayı bu arada aslında esimden asırdımonun eski cantasıydı bisikletle cıkarken ıyı oluyor
ben antalyadayım kiloları verelim de gelin misafirim olun kızlar tatil yaparız
bu arada kızlar benim adım sinem
eylulcum, efe esinin adımı kac gundur sorucam unutuyorum?
ben antalyadayım kiloları verelim de gelin misafirim olun kızlar tatil yaparız
bu arada kızlar benim adım sinem
eylulcum, efe esinin adımı kac gundur sorucam unutuyorum?
Antalyamı neresı lara mıydı?sankı konusmustuk Antalyayı ıyı bılırımYok canım esımın ısmı değil bız bundan 4 yıl önce ınternette oyun oynardık ve onun takma ismi efe benmse eyluldu ondan kaldı efeylul:)))
:))) hmmm
evet tatlım konusmustuk laraesime soz verdim deniz sezonunu onsuz acmıcam diye bu hafta acıcaz sezonu ınsallah
Bundan ıkı hafta önce Mersındeyım,ıkı haftalık tatıl yaptım denıze gircem diye burada attım tuttum ama giremedım,diğer senelere nazaran bu sene serın gecıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?