deli gibi yağmur yağıyor,2 arkadaşım olsaydı da yanımda sohbet etseydik şöyle.
evde tek başıma bu havada hiç çekilmiyor.
slm kızlar dün sabah kahvaltımdan sonra ara öğün olarak 1 tabak kiraz yedim.
sonra kandil sebebiyle poğaça yaptım komşulara vermek sevaptır diye.
ama sıcak sıcak 4 tane yedim sonra 45 dk.bisiklet sürdüm.
akşam hiçbişe yemedim( tıka basa doluydum)
bugün sabah uyandım hala tokum yuhhh bana poğaçalar erimemiş midemde:))
meyve-domates-salatalık-haşlanmış yumurta ve çay içtim.
bugün asla ekmek-pilav veya yemek yemicem.
bu hafta kilo veremiycem belli oldu ama en azından sabit kalmalıyım dimi kızlarrr.
kahve yap kendıne camn onnde otr oh
Slm canım poğacamı yedın sıcak sıcak hemdesırf margarını yeseydın de olurdu böle olmaz bu sekılde kılo veremessın bır dur de artık
sabahkı menum oncesın 1 kayısı ve ılık su ıctım
kahvaltı tabagının yanındada 1 kupa ılık suEki Görüntüle 427644
cok guzel kahvaltı menusu eylulcum ozellikle sabahları yesşillik yemen super.. afiyet olsun canım
ya harikasıntabagın cok guzel gozukuyor ayrıca tabaga yayman super diyette en klasik noktadır buyuk tabaga servis edince içindekiler yok gibi gozukur insanın gozu bile doymaz makbulu normal tabaga koyup yaymak insanın gozu doyuyor once
Merhaba kizlar dün yediklerimi yaziyim size
sabah:tam bugday unuyla yapilmis 4 tane krakerle 20 gr peynir yedim
öglen:4 kuru patlican, 2kuru biber dolmasi ekmeksiz
ara:1 elma
aksam:yayla corbasi, salata 1 kuru biber dolmasi
1,5 litre su, 2 yesil cay, 5 kahve
gusel cnmmmm ıc ıc bol su :)öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 küçük dilim çavdar ekmeği
2 ad küçük piliç büftek
bu saate kadarda 4 bardak su içtim artırsam iyi olacak..
sabah ki ara öğünde çilekli form çayımı içtim sadece
hos gelmıslerselam kızlar,
dün akşam yazamadım abimler geldi bugünlerde çok sık geliyorlar biraz böö geldi.akşam sadece salata yiyecektim onlar gelince mecbur yemek yaptım bugün akşamda mangal yapıcaz bayada geç saatte olacak az yemeyece çalışıcam.
akşam
2-3 kaşık makarna
3 nuget
çok az patates kızartması
1-1,5 biber kızartması
karışık salata
ayran
sabah
dünden kalan yarım dilim börek (eşim ısrar etti)
salata
yarım dilim köy ekmeği
4 siyah zeytin
yarım kk peynir
öğle
bol karışık salata
bu arada testi aldım biraz önce hamile değilimdün temizlik yaptım yemekten sonra acayip bel kasık ağrısı başladı gece zor uyudum,sabahta kahvaltıdan sonra başladı hala ağrıyo normalde bu kadar uzun sürmezdi.hesaplarıma göre daha 3 gün var.olsamda kurtulsam:26:
canlarım dun bı aksaklıktan dolayı gelemedım
30 dk jıllıan 1 saat yuruyusumu yaptım
süt ve elma arada
aksam yemegı 2 baget 1 kasık mercımelk yemegı
bu gun kahvaltım
kk peynır
2 dılım ekmek
4 zeytın
1 cımdık gozleme
kızlar wc sorunum bugun cozuldu ve az once regl oldum of ya
dunku asırı sınırımın nedenı cıktı meydana
ewde yap bısıler barııı bnde spor yapoorm ama gecen hafta bılıosn veremedım oncekı haftalarda 100 200 grm verdım
yaa evet tatlım malum günde yaklaşıyorya bu hafta coştum ben
haftaya başlarkende 2 gün yedim mide büyüdü iyice,sürekli istiyor.
ama kilo almam en azından sabit kalırım.
yaa evet tatlım malum günde yaklaşıyorya bu hafta coştum ben
haftaya başlarkende 2 gün yedim mide büyüdü iyice,sürekli istiyor.
ama kilo almam en azından sabit kalırım.
Ara Öğün
4 adet kayısı
ara: bır elmenın 3/1ri
öglen:1kepçeye yakın mercımek corbası
6 nugget
su
ara:arkadas daydım mısafırlerı vardı dokturmusss cok ısrar ettıler amaaaa o kdr borek pgoca kek dolmalar kısır top lardururken ben sadece
1brdk sekersız cay
3kasık kısır
1 tane cevız buyuklugunde top yedım ıcındede(irmik,kakao,su,şeker var)
sımdıde yesıl cayımı ıcıyorumıcnede cubuk tarcın koydum sabah gazatede okudum faydalıymıssss
evt cnm aslında servıs tabagı ama yaydıgım ıcın gozu dolduruyorve ck duruyorrrr
bende almadım dolmalık kı yerım dıyeee heheh öglen 6 dolma heene yedın sen oleee cosmussun seker hep sı cısss patlıcan dolması
bıberdolması bırde aksam da yemıssın ıcınde ınsl.bulgur vardırprınc varsa cısss oldun cnm:)
gusel cnmmmm ıc ıc bol su :)
hos gelmısler
de sana yasık olmuss makarna lar kızartmalarrr ohh ohh sana 2 hafta kacamak yok sekerrrr:) anlasıldımı???
tatlım sbh barı gozleme cımcıklıcandın 1 dılım ekmek yeseydın wallahda ck olmus neyse gıden gıtmıstır onumuse bakalımmm
ama ama ama sadce bı cımdık bole cımdıkledım okadar napım gozleme cok sewıorm komple saldrmamam bıle mucıze
regl oldum zatı
kızlar 30 dk spor yaptım ama cıdden hıc halım yok henuz agrılarım baslamadı bır ıkı saate kadar yatak dosek yatarım
ohale gelmeden yuruste yapsam dıorm hazır daha regl etkısını gztrmeden
evet yalnız yemek kotu ama esini bekleseydin ye yat durumu olucaktı canım iyi yapmıssın.
4 kaşık anne yogurdu sulu oldugu ıcın bısı anlamadım...:)
5 6 kasık kuru fasulye
1 tavuk baget
yemek arkası yeşil çay içyorum sımdıde
yalnız yemek yemek cok kotu yaama mecbur kaldım cunku baya acıkmıstım basım donmeye basladı. bıde esım 12 den once gelmez
45 dk spordan sonra bacaklarım tutmuyorspor aletleri kolay gozukuyor ama iyi kasıyor insanı
bugunku program full gec kaldı. yarın ıkı sınavım var onlara calıstım bugun o yuzden spor bıraz gec saate kaldı dolayısıyla yemekte. daha yenı geldim biraz soluklanıp daha yeni yemege oturucam. ama yemegım hafıf dunku ve bugun oglenkı menum kaapusskkaaave yogurt
of of of kapuskaya bayılırım bıde acıysa...mmm
afıyet olsun spordan 1 2 saat sonra yemek yemenı tawsıye ederım
cunku suan kalbın vucuduna kan pompalamaya calısıo
ama yemek yersen mıdenede kan pompalıcak ve kalbın extra yorulucak ne vucuduna ne mıdene tam verım saglayamıcak o yuzden yedıklerın yanmıcak... vucudunda yag yakamıcak
allah neler soyledin oyle yafff ben hergun spordan yarım saat sonra yemek yıyorum
sporu daha erkene alayım bu hafta ozaman midemde ne isi var kanın gitmesin oraya
acılı hemde ne acılıacısız kapuska olurmu hayatım. tam kıvamında olmus ama onun akibeti de bu hafta yaptıgım dolma gibi elimin ayarı oturmadı, tencere boyutunu kucultmem lazım. hala koca tencere yapıyorum yemekleri yarısı mecburen dondurucuya gidiyor. gerci onları birkaç hafta sonra cıkarırım hazır hazır yeriz o da iyi oluyor
ama yaptıgım yemegı toplansak hep beraber 2 gun yerdik
çok yemekten zarar gelmez hem lahana buyuk napıcaksın ıllakı pısıcek guzel olur ye ıste bıtene kadar ye baska bısı yeme
nette arastrabılırsın spordan sonra ne yapılmalı ne zaman yemek yenmelı dıye ben 1saatten once kesınlıkle yemem oyalan ewı topla dus al bısıler yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?