Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

deli gibi yağmur yağıyor,2 arkadaşım olsaydı da yanımda sohbet etseydik şöyle.

evde tek başıma bu havada hiç çekilmiyor.

Slm canım poğacamı yedın sıcak sıcak hemdesırf margarını yeseydın de olurdu böle olmaz bu sekılde kılo veremessın bır dur de artık

Slm canım poğacamı yedın sıcak sıcak hemdesırf margarını yeseydın de olurdu böle olmaz bu sekılde kılo veremessın bır dur de artık

yaa evet tatlım malum günde yaklaşıyorya bu hafta coştum ben

haftaya başlarkende 2 gün yedim mide büyüdü iyice,sürekli istiyor.

ama kilo almam en azından sabit kalırım.

sabahkı menum oncesın 1 kayısı ve ılık su ıctım
kahvaltı tabagının yanındada 1 kupa ılık su Eki Görüntüle 427644

ara: bır elmenın 3/1ri
öglen:1kepçeye yakın mercımek corbası
6 nugget
su

ara:arkadas daydım mısafırlerı vardı dokturmusss cok ısrar ettıler amaaaa o kdr borek pgoca kek dolmalar kısır top lardururken ben sadece
1brdk sekersız cay
3kasık kısır
1 tane cevız buyuklugunde top yedım ıcındede(irmik,kakao,su,şeker var)

sımdıde yesıl cayımı ıcıyorumıcnede cubuk tarcın koydum sabah gazatede okudum faydalıymıssss

evt cnm aslında servıs tabagı ama yaydıgım ıcın gozu dolduruyorve ck duruyorrrr

bende almadım dolmalık kı yerım dıyeee heheh öglen 6 dolma hee ne yedın sen oleee cosmussun seker hep sı cısss patlıcan dolması
bıberdolması bırde aksam da yemıssın ıcınde ınsl.bulgur vardırprınc varsa cısss oldun cnm:)

gusel cnmmmm ıc ıc bol su :)
hos gelmısler
de sana yasık olmuss makarna lar kızartmalarrr ohh ohh sana 2 hafta kacamak yok sekerrrr:) anlasıldımı???

ewde yap bısıler barııı bnde spor yapoorm ama gecen hafta bılıosn veremedım oncekı haftalarda 100 200 grm verdım

tatlım sbh barı gozleme cımcıklıcandın 1 dılım ekmek yeseydın wallahda ck olmus neyse gıden gıtmıstır onumuse bakalımmm

ama ama ama sadce bı cımdık bole cımdıkledım okadar napım gozleme cok sewıorm komple saldrmamam bıle mucıze

regl oldum zatı

kızlar 30 dk spor yaptım ama cıdden hıc halım yok henuz agrılarım baslamadı bır ıkı saate kadar yatak dosek yatarım

ohale gelmeden yuruste yapsam dıorm hazır daha regl etkısını gztrmeden

yaa evet tatlım malum günde yaklaşıyorya bu hafta coştum ben

haftaya başlarkende 2 gün yedim mide büyüdü iyice,sürekli istiyor.

ama kilo almam en azından sabit kalırım.

bnm werdgım tarıfı neden yapmadn canm benm ınanılmaz lezzetlı oluyr ve katı yag kullanılmıyo sadce 1 bardak sıvı yag ben zeytın yagı koyuyorm hatta

Son düzenleyen: Moderatör:

canım aksam bı tane yemış dolmadan hem onlar cok mınık nerdeyse tek lokmalık.Dikkat ettıysen kuru dolma yazıyor yanı taze olsa ıcı daha cok alıyor ama toplamda ıkı kasık pirinc yoktur,pilavdan masum

supersınnnnnn

Son düzenleme:
canlarım su saate kadar 1 saat yuruyuşumu tamammladım
hıc bısı yıyemedım bı peynırle 1 zeytın attım azıma
yemek yapıorm pısınce yıcem esı m cok gec gelıcekmıs

Son düzenleyen: Moderatör:
4 kaşık anne yogurdu sulu oldugu ıcın bısı anlamadım...:)
5 6 kasık kuru fasulye
1 tavuk baget

yemek arkası yeşil çay içyorum sımdıde

yalnız yemek yemek cok kotu ya ama mecbur kaldım cunku baya acıkmıstım basım donmeye basladı. bıde esım 12 den once gelmez

evet yalnız yemek kotu ama esini bekleseydin ye yat durumu olucaktı canım iyi yapmıssın.

45 dk spordan sonra bacaklarım tutmuyor spor aletleri kolay gozukuyor ama iyi kasıyor insanı

bugunku program full gec kaldı. yarın ıkı sınavım var onlara calıstım bugun o yuzden spor bıraz gec saate kaldı dolayısıyla yemekte. daha yenı geldim biraz soluklanıp daha yeni yemege oturucam. ama yemegım hafıf dunku ve bugun oglenkı menum kaapusskkaaa ve yogurt

of of of kapuskaya bayılırım bıde acıysa...mmm
afıyet olsun spordan 1 2 saat sonra yemek yemenı tawsıye ederım
cunku suan kalbın vucuduna kan pompalamaya calısıo
ama yemek yersen mıdenede kan pompalıcak ve kalbın extra yorulucak ne vucuduna ne mıdene tam verım saglayamıcak o yuzden yedıklerın yanmıcak... vucudunda yag yakamıcak

allah neler soyledin oyle yafff ben hergun spordan yarım saat sonra yemek yıyorum
sporu daha erkene alayım bu hafta ozaman midemde ne isi var kanın gitmesin oraya

acılı hemde ne acılı acısız kapuska olurmu hayatım. tam kıvamında olmus ama onun akibeti de bu hafta yaptıgım dolma gibi elimin ayarı oturmadı, tencere boyutunu kucultmem lazım. hala koca tencere yapıyorum yemekleri yarısı mecburen dondurucuya gidiyor. gerci onları birkaç hafta sonra cıkarırım hazır hazır yeriz o da iyi oluyor

ama yaptıgım yemegı toplansak hep beraber 2 gun yerdik

çok yemekten zarar gelmez hem lahana buyuk napıcaksın ıllakı pısıcek guzel olur ye ıste bıtene kadar ye baska bısı yeme

nette arastrabılırsın spordan sonra ne yapılmalı ne zaman yemek yenmelı dıye ben 1saatten once kesınlıkle yemem oyalan ewı topla dus al bısıler yap

tabi canım bide yarısını yaptım oyle kocaman oldu yarısnıda su unlu lahana corbası varmıs ya zayıflatan ondan yapıcam :)

evet tatlım ya spor oncesı ve sonrasını ılla arastırıcam o detaylar cok onemlı. esim aclıktan bayılmadan ben agırrr agırr yemegı hazırlıyım 1 saat oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…