selam kızlar,
dün akşam yazamadım abimler geldi bugünlerde çok sık geliyorlar biraz böö geldi.akşam sadece salata yiyecektim onlar gelince mecbur yemek yaptım bugün akşamda mangal yapıcaz bayada geç saatte olacak az yemeyece çalışıcam.
akşam
2-3 kaşık makarna
3 nuget
çok az patates kızartması
1-1,5 biber kızartması
karışık salata
ayran
sabah
dünden kalan yarım dilim börek (eşim ısrar etti)
salata
yarım dilim köy ekmeği
4 siyah zeytin
yarım kk peynir
öğle
bol karışık salata
bu arada testi aldım biraz önce hamile değilimdün temizlik yaptım yemekten sonra acayip bel kasık ağrısı başladı gece zor uyudum,sabahta kahvaltıdan sonra başladı hala ağrıyo normalde bu kadar uzun sürmezdi.hesaplarıma göre daha 3 gün var.olsamda kurtulsam:26:
canlarım dun bı aksaklıktan dolayı gelemedım
30 dk jıllıan 1 saat yuruyusumu yaptım
süt ve elma arada
aksam yemegı 2 baget 1 kasık mercımelk yemegı
bu gun kahvaltım
kk peynır
2 dılım ekmek
4 zeytın
1 cımdık gozleme
kızlar wc sorunum bugun cozuldu ve az once regl oldum of ya
dunku asırı sınırımın nedenı cıktı meydana
duymuştum bunu canım ama denemeye cesaret edememiştim ben.
Bravo sana valla inşallah işe yarar azminin karşılığı alırsın
gecmiş olsun canım..
tatlım meyve hiç yememişsin evet diyetteyiz ama hastayken vucut resmen savasta oluyor meyve ile destekle vucudunu. ayrıca evet aksamları ekmek yasak ama ıyılesene kadar ye zaten vucudun gucsuz kalmasın. zaten menun gayet iyi hastayım ben diyip abartmamıssın. özellikle aksam yemeğini.
yanlızca o atladıgın ara ogune meyve koy canım bence.
Hosgeldın canım ınsallah sınırını cıkarmadınkahvaltın guzel cımdık gözleme bende dun oldum beaber gıdıyoruz genelde
Uygula canım maydonoz zaten ödem sökturucu ıyı gelceğini dusunuyorum.
Buarada esım çat kapı geldi ona kahve yaptım ve bende sekersız turk kahvesı ıcerek eslık ettım
canlarım dun bı aksaklıktan dolayı gelemedım
30 dk jıllıan 1 saat yuruyusumu yaptım
süt ve elma arada
aksam yemegı 2 baget 1 kasık mercımelk yemegı
bu gun kahvaltım
kk peynır
2 dılım ekmek
4 zeytın
1 cımdık gozleme
kızlar wc sorunum bugun cozuldu ve az once regl oldum of ya
dunku asırı sınırımın nedenı cıktı meydana
dun sınırımı cok fena cıkardım ama bana gerı dondu malesef
cımdık gozlemede ıyı dımı ehehehhe regl kardesıyız eheheh tartıda yıne fazla cıkcaz yada wermemıs olarak
maydonoz zaten sade yiyemiyorum. ama nerdeyse butun yemeklere yarım demet atıyorum normalde.
ama bu kurle çiğ yemiş olucam soksun butun hain odemlerimi ins
Sana dedım tartısmabende kılo vermemıs olcam gibime gelıyor
Atarsın bol su ıcınce de atıyosun zaten
1 kg cuk wersek 1 kgcuk yaaaaaaaaa
sağol canım valla eziyet gibi sabah ac karına ama insallah dediğin gibi işe yarar onumuzdeki cumaya kadar bakıcam kilo kaybında değişiklik artış var mı
olursa devam ederim yeterki gitsin su kilolarsizede soylerim zaten
Seni bilemem ama benımkı buyuk hayal olurdolma yedım spor yapmadım hıcc sen yapıyosun,Dun cok ağrım vardı bugun azaldı ve hava yağmurlu esım spor yapmama bı sure daha ızın vermez
1 kg cuk wersek 1 kgcuk yaaaaaaaaa
Seni bilemem ama benımkı buyuk hayal olurdolma yedım spor yapmadım hıcc sen yapıyosun,Dun cok ağrım vardı bugun azaldı ve hava yağmurlu esım spor yapmama bı sure daha ızın vermez
ewde yap bısıler barııı bnde spor yapoorm ama gecen hafta bılıosn veremedım oncekı haftalarda 100 200 grm verdım
bu arada bugunku yediklerim
öncelikle sabah eylulle kayısı kardesliğimiz olan 2 kayısı + bol su
(dolayısıyla kosa kosa wc) yaşasın kayısılar ve yeşil çaylar
kahvaltı (bugun erken kalktıgım için kahvaltım normale gore paşa kahvaltısı oldu )
yarım domates
1 yumurta
1kk peynir
1 mini boy kozlenmis biber
2 dilim kızarmıs ekmek
ara
1 siyah kuru erik
1 ceviz
2 badem (fix ara ogun )
1 yeşil çay
ögle
1 kasık kapuska (aksamda aynı yemek bekliyor beni)
1 kasık yogurt
ben hiç kilo vermişim gibi gelmiyor bana yaaa
benimde dünden beri karnım çok ağrıyor içimde dolaşan bişey varsa sanki rahatsızım çokk
üşüttüm heralde farkına varmadan bide önümüdeki hafta adet olacağım şişkinliği şimdeden başladı
bugun 20 dk tempolu yürüyüş yaptım sadece havalardan dolayı zorlandım bu hafta yürüyüşlerim yarım yamalak oldu
Daha henuz yenı basladın nıye olumsuz dusunuyorsun verırsın stres yapma,o bıle kılo aldırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?