Öğrenınce ılk buraya yaz esıne hemen söylemessen eğer bebıs geldıyse suprıs yemek hazırlayıp söylersın
Katılıyorum eylule Benimde hayalimde böyle bişey var tabi dayanabilirsem söylemeden
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrenınce ılk buraya yaz esıne hemen söylemessen eğer bebıs geldıyse suprıs yemek hazırlayıp söylersın
Katılıyorum eylule Benimde hayalimde böyle bişey var tabi dayanabilirsem söylemeden
inşallah canımcanım inşallah sen çabuk kavuşanlardan olursun ben 9 aydır mucizem için bekliyorum,henüz kavuşamadım,RAbbi'm daha fazla bekletmesin kimseyi.
canım mutlu bir sonuç çıkarsa yarın akşam yada cumartesi sabah eşime mama hazırlayıp masaya bebiş patiği falan koymayı düşünüyorum mama tabağı ve kaşığı yada benim pasta tabaklarından.abimde bizimle evde ne zaman vakit olursa yani.yada dışarıda yemek yerken ayarlarım öyle söylerim bilmiyorum yaa yine kendimi çok kaptırıyorum:26:
Dilerım hayalını gerceklestırırsın cocuk dusunuyomusun?
canım inşallah hayalini gerçekleştirirsin ben de istiyordum süpriz bii şekilde açıklamak hamileliğimi.şimdi ise olunca hemen sölücem diyorum,aylar geçince ikimiz de yıprandık..İnşallah RAbbi'm daha fazla bekletmez mucizemi.
inşallah canım
canım mutlu bir sonuç çıkarsa yarın akşam yada cumartesi sabah eşime mama hazırlayıp masaya bebiş patiği falan koymayı düşünüyorum mama tabağı ve kaşığı yada benim pasta tabaklarından.abimde bizimle evde ne zaman vakit olursa yani.yada dışarıda yemek yerken ayarlarım öyle söylerim bilmiyorum yaa yine kendimi çok kaptırıyorum:26:
Hadı hayırlısı cok hayal kurmadan beklıyelım bakalım bu topıcte hamıle kalmak ıstıyen genelde kaldı.Destına sonra franceska da hamıleymıs sıra sende canım sonra hayalımduam
canım inşallah hayalini gerçekleştirirsin ben de istiyordum süpriz bii şekilde açıklamak hamileliğimi.şimdi ise olunca hemen sölücem diyorum,aylar geçince ikimiz de yıprandık..İnşallah RAbbi'm daha fazla bekletmez mucizemi.
aksam bol dua et canım bende ederım hayırlısıyla sende anne olursun.
Amin canım inşalah..Eğer ki planlarımız istediğimiz gibi olursa rabbimin izni ile bu sene sonunda düşünüyoruz.Sende var mı çocuk ?
Yok canım henuz 8 aylık evlıyım,daha zamanımız olduğunu dusunuyorum..
Yok canım henuz 8 aylık evlıyım,daha zamanımız olduğunu dusunuyorum..
evet canım henüz erken evliliğin kocanın tadını çıkar şimdi
kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var sonra gelicem neler yemişsiniz bakıcam
evet canım henüz erken evliliğin kocanın tadını çıkar şimdi
hazır olmak lazım bunun ıcınde zaman evet
görusuruz canım dedıklerımı unutma
hazır olmak lazım bunun ıcınde zaman evet
evet canım hayırlısı herşeyin vaktinde olduğunda güzel herşey
ohh 45 dklık bisiklet turundan geldim cooookkk yoruldum ama spor yaptıkca motive oluyorum
kızlar yasasın sporrrr
simdiye kadar ki ogunlerim
sabah 2 dilim kızarmıs ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
3 bardak cay
ara
2 kuru siyah erik
yine ara (ben bugun ogle yemegi yemeyi unuttum)
1 kuru kayısı 1 ceviz 2 badem
içecekler
kahve
yesil çay
1 kase ezogelın corbası(dunku yemeğim)
3 yaprak sarması
1 kucuk bıber dolması
yoğurt(yarım yağlı)
Iyı aksamlar kızlar kendınıze ıyı bakın
Menün cok guzel olmus sporunda aynı sekılde aksam?
cok gec kalma
Menun cok guzel olmus allah dualarını kabul eder ınsallah
Çok gecmıs olsun acaba diş amelıyatınlamı alakalı enfeksıyon falan kapmıs olmassın umarım süt iç bol bol kalsıyum,et suyuna tavuk suyuna corba yap kalsıyum var hepsınde kemıklerını guclendırır.Benım esım diş amelıyatı olduğunda bol kemık et suyu yaptım daha cabuk ıyılestı.dikkat et kendıne..
Canım pilav yasak aksamları ve pirinc pilavı
meyhane pilavı bulgurla yapılıyor ve bulgur bızım ızın cok faydalı bır gıda(pilav yaparken kullandığın yağ da önemlı veb zeytın yağ ile pişiriyorum)
süpper olmus tabı sımıt cok ıstemıyoruz üzeri sırf susam dolu oda yağ tahin oluyor yağıyla.Ama cok hareketlı gectıyse gunun yakmıssındır zaten..
Biz senı unutmadık ama neden gelmıyosun anlamadımnıye cok yıyosun bu sekıl eskı kılona döneceksın bak
Günaydın cnm menun guzel olmus o pilavı aksam yerıne öğlen yeseydın ama olmus barı tereyağlı olmasa
sanada az kalorılı bol ıradelı gunler:))
Bugun kandil ve herkesın kandili mübarek olsun.Bugun bol bol dua edelım insallah tum dualarımız kabul olur...
Ağrıyla uyandım saat 7 gibi ve malum gün maleseff
2 kuru kayısı ustune 1 bardak su
4 cerry domates
1 mınık salatalık
1 kk köy peynırı
2 sıyah zeytın
2 dilim tam buğday ekmek
1 cay kasığı bal
2 fincan az şekerlı cay
sl kızlar
sabah 1 elma bol su kabızımda biraz iyi geliyomuş
2 dilim kaşar,2 zeytin,1 tane çiğ köfte
ne alaka demi bazen böle sabhları canım istiyo....
Selam kızlar Herkese hayırlı kandiller..
Ben yeni gördüm topiğinizi
Evlendikten sonra kilo alanlardan biride benim malesef
Vermeye çalışıyorum şimdide
52kilo ile evledim 2,5 sene önce şuanda 60 kiloyum şuanda
vermem gereken 8 kilo var hedefim yine 52 olmak
benide listeye eklerseniz sevinirim
inşallah canım
nehırrrr asii hamış mısın kısss ınsl...hadıııııııııııııııııııııııııı