ay bız yapıorzda noluyo aynı hala
saglıgın daha onmlı bı kndıne gelde yaparsın yıne canm
Kilo duraklama dönemıne girdi heralde ama acaba daha mı cok spor yapılması gerekıyor,bu saat oldu sen bısey yemedın mı canım?metabolızmanı calıstır öğlen oldu..
Kilo duraklama dönemıne girdi heralde ama acaba daha mı cok spor yapılması gerekıyor,bu saat oldu sen bısey yemedın mı canım?metabolızmanı calıstır öğlen oldu..
aa bn yazmadınmı kahvaltımtım ya ı ettım 12 de
klasık kahvaltıydı kk peynır 4 zeytın mınık domates salatalık 1 tanede yaprak sarma yedım
ya canm bılmıorm napmak lazım sımdı dusunuyorum acaba 30 dkklık sporum bıtınce 2 saat yuruyebılırmıyım
hadı 1 saat olsun ama cnm hıcte ıstemıo
30 dk veya 45 dk yuruyebılırsın gunluk sporun sevıyesını yukseltelım toplam 1 saat spor yapmıs ol en az bakalım bu sekıl nasıl olacak..
2 hafta once ole yapıodum bılıosn 30 dk spor 30 dk yuruyus
ama spor okdar agrlastıkı zorlastı dırek bayılıorm yere
bılmıorm ama soyle yapsam dıorm 30 dk sporumu yapım
sonra bıraz dınlenıyım sonra yuruyus yapım pes pese abıkıde daha etkılı ama bılmıorm ya ıyıce kafam karıstı yaza kaldı 10 dun hala gobek var
bu arada canm bn sarmamı annem wermıstı pısmemıs donmus olarak dun aksam esım ıstedı yaptım nasılsa bende dun odul gunum dıye bı tabagı yedım
bı frmul uretıp kılo vermeyı hızlandrmamız lazım eylul
valla dunden berı bısıler dusunuyorum nette arastrmalar yapıorm ama bı sonuca varamadım
bu arada yenı bır hayatı ızlıomusn orda mıllet 3 6 kılo werıo haftada
1 kısı 1,5 kılo almıstı bu hafta gercı
tabı canm onlarla bır degılız aslına barsan yag oranımda cok az kaldı farkındayım bedenm ıyıce kuculdu ama ıste tam fıt bı grunum ıcın hala bıraz yol var
bu arada o kısılserın spor duzenıne baktım sımdı gunde 4 saat yapıolarmıs spor1700 kalorıde yıyolarmıs
sporu arttırmalıyız en azından 1 saat
bu arada bızımde asmamız var cok manyak oluyo eheheh
Sen suan benım ıdealımsın ama senın ıdeal ıcın cok az kaldı verırız canım bu kadar takma kafana belkı takınca bıle kılo alıyoruzdur
dogru stres aldrıomusss Allahım yardım etsın verelım bıdaha asla kılo almayalım ya ne gıcık bısımıs sonsuza kadar dıkkatlı yıyelım artık
canm ben ewı toparlıyım daha kahvaltı masam duruyo cok fena ew sonra sporumu yapım yemek yapım gelırım yıne sonrada yuruysz yaparım ınsallahhh
sende kndını cok yorma bugun spor yapmıcaksın nasıl olsa sarma ısını hallet bana kalırsa yarında belkı spor yaparsınnn optum kocamannnn gorusurzzz
dogru stres aldrıomusss Allahım yardım etsın verelım bıdaha asla kılo almayalım ya ne gıcık bısımıs sonsuza kadar dıkkatlı yıyelım artık
canm ben ewı toparlıyım daha kahvaltı masam duruyo cok fena ew sonra sporumu yapım yemek yapım gelırım yıne sonrada yuruysz yaparım ınsallahhh
sende kndını cok yorma bugun spor yapmıcaksın nasıl olsa sarma ısını hallet bana kalırsa yarında belkı spor yaparsınnn optum kocamannnn gorusurzzz
ya canm bılmıorm napmak lazım sımdı dusunuyorum acaba 30 dkklık sporum bıtınce 2 saat yuruyebılırmıyım
hadı 1 saat olsun ama cnm hıcte ıstemıo
sabah 10 da kalktım 1 bardak ılık suyumu ıctımmm
sonra eşikızartma ıstemıstı onu yaptımbende
11
-1 dılım kepek ekmegi
-1 bardak sekersızcay
-1 k.parca peynır
-3 catal melemen
-3catal karısık kızartmadan abartmadan(patlıcan,kapak,patates,yogurt)
-3tanede kozlenmıs bıber
cok oldu sanırım yaaaöfffffff
yardım edınde eskı moduma doneyımm
öglen ıcınde hardal yapragı ve tavuk var yanındada suuu 1 dılım de kepek ekmegiiiii
sdddyürüyüşş ve bısıklete bınmeyı arttırmak ıstıyorum ve regl den sonra tartıda 200 gr fazla cıkmak cokkotu yaptı benı moralım bozuldu yaffffffffffff efeeylucummm sagolasınnn hersey ıcın bana gaz verın yawwwwwww verınde yerımde duramadan spor yapimmmmm:113:yemek den de uzak duruyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?