• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

he ewet ole tıpler var ama ben ole adama adam demem ne ole kadın gbı temzlık yaptınmı yok burası olmamıs surası olmamıs karscak

dusumu aldım oh be cok fecı yrgum ya bol bol su ıcıyım

sordan once 1 fıncan yesıl cay ıcmıstım yazmayı unuttum

Evet ben katlanamam asla öyle tıplere,saatler olsun ıyı spor yaptın :46:
ben cıkıyorum daha yemek hazırlamadım sımdı hazırlıycam görusuruz cnm:16:
Akşamınız güzel geçsin insallah

Evet ben katlanamam asla öyle tıplere,saatler olsun ıyı spor yaptın :46:
ben cıkıyorum daha yemek hazırlamadım sımdı hazırlıycam görusuruz cnm:16:
Akşamınız güzel geçsin insallah

hadı canım kolay gelsın

AMİN canım senınde ınşallah güzel bir akşam olsun kocişinle...:16:

kahvaltıdan berı sut su cay dısında bısı yemedım frsatım olmadı bıde meyve sebe kalmamıs hıc

sımdı 1 kase yogrda ceyrek demet dere otunu dgradım baharat tuz etkeledım 1 tanede sarma yedım yedım ohhh cok acıkmısım

simdide kahve ıcıorm 2 damla sut ekledım sekersız

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar, ben 1 senedir evliyim ve 1 senede 5-6 kilo aldım boyum 1.62 şu an ki kilom 63.hayatım boyunca hiç bu kiloya çıkmamıştım ve evlendikten sonra herkes halime çok şaşırdı üstelik çalışıyorum ve iş yerinde hep eleştirilere maruz kaldım.ideal kilom 55-58 arası daha fazlası bende çok kötü duruyor.
bende bugün itibariyle kendi çapımda diyet yapmaya başladım.konu sahibi arkadaşım benide listene eklersen çok sevinirim.

not: bebiş istiyorum artık eşimle korunmayı bıraktık özellikle hamileliğime kadar ideal kiloma inmek istiyorum

merhaba kızlar, ben 1 senedir evliyim ve 1 senede 5-6 kilo aldım boyum 1.62 şu an ki kilom 63.hayatım boyunca hiç bu kiloya çıkmamıştım ve evlendikten sonra herkes halime çok şaşırdı üstelik çalışıyorum ve iş yerinde hep eleştirilere maruz kaldım.ideal kilom 55-58 arası daha fazlası bende çok kötü duruyor.
bende bugün itibariyle kendi çapımda diyet yapmaya başladım.konu sahibi arkadaşım benide listene eklersen çok sevinirim.

not: bebiş istiyorum artık eşimle korunmayı bıraktık özellikle hamileliğime kadar ideal kiloma inmek istiyorum

canım uzulme sen ne almıssınkı hıc bırsey valla ben 10 ayda 10 kılo aldım dusun bızımde 1 yıl oldu bu ay:16:

aslında bız dıyet yapmıyoruz az az yıyorz herseyden ekmek makarna pılav borek seker yemıyourz
spor yapıyoruz sende yapmalısın...
kahvaltıda 2 dılım sıyah ekmek yıyebılırsın kızartmalardan uzak dur ara ogun yap
yemeklerın yagını azalt... ımm baska cok gec yemek yeme ( bu kurala ben pek uyamıyorum ılk ay uymustum sımdı esımsısz yıyemıyorum oda gec gelıyor genelde)

bol su yesıl cay içmenı tavsıye ederım.. ım baskaaa neler yapıorz he bıde pzar gunlerı odul gunumuz oluyor kac:16:mak serbest:52: ama ıstemezsen yapma..

merhaba;
benimde olmam gereken yer burası sanırım işe girdikten sonra yavaş yavaş kilo alıp sonra evlenip üzerine ek yaptım 1,68 boy ile 80i vurdum ilk defa bu kilolara çıktım 1 yıl önceki kıyafetlerime sığmıyorum çok sinir bozucu bende bugün yürüyüe ve az yemeğe başladım dayanabilirsem holywood diyeti yapıyorum ayrıca baklım durum ne olacak herkese az kalorili günler :)

Suzancım kabak al kalorısı en dusuk sebze zeytın yağlı yap ye ıspanak al ..Bu hafta kendıne hedef belırle en cok kg sen vermıs ol,haftanın 1. ol
kabakmı ıyyyyyyyyyyyyyyyy:15:

hosgeldın cnmmmm bende onun ıcın gayret gosteryorum cnm yaaa bebıs ıcın ınslll ekler efeuylul ınsl...
merhaba;
benimde olmam gereken yer burası sanırım işe girdikten sonra yavaş yavaş kilo alıp sonra evlenip üzerine ek yaptım 1,68 boy ile 80i vurdum ilk defa bu kilolara çıktım 1 yıl önceki kıyafetlerime sığmıyorum çok sinir bozucu bende bugün yürüyüe ve az yemeğe başladım dayanabilirsem holywood diyeti yapıyorum ayrıca baklım durum ne olacak herkese az kalorili günler :)

holywood ane kii yafff :1:

inşallah burda bırbırımıze desdek olacagız cnm:4: dıkkat edıp yorum yapacagız ınslll

sabah
10:00:ılık suyuctım 1 bardak
-11:30
-1dılım kepek ekmegi
-3 közlenmısbıber
-3catal karısık kızartma
-1catal peynır
-
ara
-yok

ögleyn
15:00
-haslama tavuk but 1 tane
-hardal yapragı 6 tane
-1bardak su
-1 kucukınce dılım kepek ekmegı

ara:komsum kurupatlıcan dolması getırdı
16:30
-yarım patlıcan yedım ıcınde bulgur vardı
-1 bardak suile

-yeşil cay

-spor

-60 dk dısarda yürüyüş+park spor aletlrınde hareket
-1 erik(yenı almıstım markettende:)
akşam
18:00
-6 yemek kasıgııspanak ıcnde gene bulgur var
-6hardal yapragı koyden topladımda:)

18:45
-yeşil çay-1tane kacamak varoda seker pare yedım 1kasık dondurma ıle(içimiçimi yedisonra bısıklet petalı cevrdım kendı halıme:)

toplam spor

*60 dk yürüyüş+ hareket aletlerde
*150 petal bısıklet(yattıgım yerden bacak kaslarm kopmaya geldı mazallah:)
*10 mekik

su
2 lt
btkı cayı 2 kupa yesılcay

ee yorumu sız yapinn bakalımmm nasılımmmmmm geri kandme gele bılecekmıyımmmm

not:her zaman kızartma ve tatlı :13:yemıyorum ayda bır bunlar ona goreyorum yapnnn heeeeeeeeee:15:

sabah
-1dılım kepek ekmegi
-3 közlenmısbıber
-3catal karısık kızartma
-1catal peynır
-
ara
-yok

ögleyn
-hardal yapragı 6 tane
-1bardak su

-1 bardak suile

-yeşil cay

-spor

akşam

-yeşil çay-1tane kacamak varoda seker pare yedım 1kasık dondurma ıle(içimiçimi yedisonra bısıklet petalı cevrdım kendı halıme:)

toplam spor

*10 mekik

su
2 lt

not:her zaman kızartma ve tatlı :13:yemıyorum ayda bır bunlar ona goreyorum yapnnn heeeeeeeeee:15:

canım benım her sey guzel de ben en ıyısıyle en kotusune takıldım gunluk yaptıgın spor cok guzel o en ıyısı :46::nazar:

amaaaa hem sekerpare hem dondurma hem kızartma naptın bır gunde hepsinden :47: olmazzzzzz
havalar ısındı tabiki en az kalorili olmak kaydıyla gunduz cok az dondurma yiyebiliriz tatlı ihtiyacımız için arada ama şekerpare ile kızartma yasak :53:

Evet sanslıyız cok sukur.bıraz önce bır topıcte kız 23 yasında calısyor kocası bugun evı temızledınmı dıye sueklı karısıyormus sukrettım yanı,benım esım ben calısmadığım halde temızlığıme yardım eder hemde gönullu olarak valla ne kocalar varmıss:52:sen hemen dusa gı terın soğumasın hasta olcan koşş

Masallahhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :52:
bende sizlerdenim cok sukur ay masallahhhh diyim hani nasıl derler kaymak gibi esim var. ben suan evdeyim ama esim aksam geldiğinde yemek olmasa ve hasta falan olmasamda bugun yemek yapmadım yapasımda yok sen hazırla da yıyelım desem yapar valla içinde bişey aramaz yapar canım benim. ama tabi ben ona kıyamam :16: ya zaten evde karsılıklı anlayıs oldugu zaman evlilik cennet hep diyorum. allah herkese huzurlu sevgi dolu evlilik yapmak nasip etsin.. olanlarında mutlulugu huzuru daim olsun..:nazar::nazar:

günaydın kızlar, dün temizlikçi vardı evde yediklerime dikkat edemedim.
diyetteyim desem kadına ayıp olacak sanki yemek hazırlamak istemiyorum zannedecek.
birazdan gene gelecek,inşallah yarından itibaren aynen devam ederim.

bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış sanki hepsine hoşgeldiniz diyorum:))
görüşürüz kızlar...

Öyle ama bu sekıl sağlıksız aksamları salata ve corba genelde tercıh edıyoruz bıseyler yapmaya calıs bu saat konusunda derım

kararlıysan eğer tabloya eklıcem
yas
boy
kilo
hedef
yazarsan

iş yoğunluğundan yeni gördüm daha .. evet kararlıyım eşimi beklemeden yemeğe çalışıyorum artık..çalıştığım için yemek saatim akşam 7,30-8,30 arası oluyor ancak eve gidebiliyorum öğle yemekleri de dışardan malesef
yaş 28
boy 1,63
kilo 65
hedef 54-55

kahvaltıdan berı sut su cay dısında bısı yemedım frsatım olmadı bıde meyve sebe kalmamıs hıc

sımdı 1 kase yogrda ceyrek demet dere otunu dgradım baharat tuz etkeledım 1 tanede sarma yedım yedım ohhh cok acıkmısım

simdide kahve ıcıorm 2 damla sut ekledım sekersız

ohh afıyet olsun canım..

Hosgeldın orkıde;aramıza katılabılırsın kararlı ve ıstıkrarlı yapacağına ınanıyorsan tabi..

merhaba;

Hosgeldın magrenta;bız dıyet yapmıyoruz sağlıklı beslenıp sporla kılolarımızdan arınmaya calısıyoruz bu sekılde devam edıceksen aramıza katılabılırsın..

sabah
-1dılım kepek ekmegi
-3 közlenmısbıber
-3catal karısık kızartma
-1catal peynır
-
ara
-yok

ögleyn
-hardal yapragı 6 tane
-1bardak su

-1 bardak suile

-yeşil cay

-spor

akşam

toplam spor

*10 mekik

su
2 lt

Suzancım sporun falan super olmus ama dedım ya sabah kızartmada yedın o cok kalorıı o yuzde öğlen aksam hafıf gecırmelsın demıstım ama sen kuru dolma,dondurma,şekerpare yemıssın söyle dusun o kadar spor yaptın ama sadece dunku kacamaklarını yakmak ıcın kılo vermende ıse yaramadı

Masallahhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :52:
bende sizlerdenim cok sukur ay masallahhhh diyim hani nasıl derler kaymak gibi esim var. ben suan evdeyim ama esim aksam geldiğinde yemek olmasa ve hasta falan olmasamda bugun yemek yapmadım yapasımda yok sen hazırla da yıyelım desem yapar valla içinde bişey aramaz yapar canım benim. ama tabi ben ona kıyamam :16: ya zaten evde karsılıklı anlayıs oldugu zaman evlilik cennet hep diyorum. allah herkese huzurlu sevgi dolu evlilik yapmak nasip etsin.. olanlarında mutlulugu huzuru daim olsun..:nazar::nazar:

Amin cnm:16:

diyetteyim desem kadına ayıp olacak sanki yemek hazırlamak istemiyorum zannedecek.

görüşürüz kızlar...

Ne yedın hıc yazmadın gözum den de kacmadı yazarmısın kacamaklarını:4:

iş yoğunluğundan yeni gördüm daha .. evet kararlıyım eşimi beklemeden yemeğe çalışıyorum artık..çalıştığım için yemek saatim akşam 7,30-8,30 arası oluyor ancak eve gidebiliyorum öğle yemekleri de dışardan malesef
yaş 28
boy 1,63
kilo 65
hedef 54-55

dısardan yedığın yemeklerı ızgara salata tavuk olarak dengeleyebılırsın dıye dusunuyorum..

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

Öğünlerımız toplamda en az 6 olmalı
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara:bıtkı cayı,lıght ya da yarım yağlı süt tercıhen

kızlar tv den duyduğum bır kac önerım var
SIK SIK TARTILMAK:cok sık tartılmak yanı haftada 1 normal her gun yada gun ıcınde sureklı tartılmak bıze kilo aldırıyormus(bu kuralımıza uymayan ve gun asırı tartılan arkadaslarımız ıcın)her tartıldığımız da vucudumuzda bır hormon salgılanıyormus ve bu bıle bıze kılo aldıırıyomus.(acaba kılo aldımmı korkusu)kilo yapar.Hafta bır gun ideal tartı günümüz.

HAYATIMIZDAKİ 0 KALORILI ICICEKLER:1. su,2.soda,3.sekersız turk kahvesı ve cay.Bunun dısında ne ıcersek ıcelım hepsınde kalorı var az ya da cok yaz aylarında kalsıyum amaclı bol bol ayran tuketmelıymısız.

SIRKEYI SABAH ICMEK:dr lar sırke lımon gibi asıtlı maddelerı sabah ıcmememız gerektığını söyluyor.(reflu,ülser gibi mıde hastalıklarına yol acıyormus)sabah kalktığımızda 1 bardak ılık su ıcmek yeterlı.BAL SU SIRKE YA DA SADECE SU VE BIR TATLI KASIĞI ELMA SIRKESI TUKETMEK ISTERSEk BUNU;öğlen ve aksam yemekten sonra tuketmelıyız.Bu hazmı kolyalastırcaktır

BU COK DIKKATIMI CEKTI BENIM DAHA ÖNCEDE NET DEN OKUDUM(BUZLU SU):sabah ılık su ıle gune baslamak, gunduzse öğlen ve aksam yemekten önce buzlu su ıcmek metabolızmanın hızlanıp yağ yakmamıza yardım olacaktır.vucut dercemız 36 derece olduğu dusunulurse cok mantıklı vucut ıctığın buzlu suyu kendı vucut sıcaklığına getırmek ıcın extra calısıyor

bugun erkencıyım kızlar gunaydın kahvaltı etmedım ama hazrladım ole duruyo sofra esım yıne yataga yapıstı cok moralsız kalkmak ıstemıo bnde cay ıcıp beklıorm onu
dun aksamda yemıcem yemek dedı sonra saat 11 de yıyelım dedı bnde 2 kofte 2 patataes yedım cok gec yedım ama cokta gec yattık.

görüşürüz kızlar...

bahaneeeeeeee
hazrlarsın ama o yer sen salata malata yersın :27: barı bugun yemeee

4 cerry domates,salatalık,maydonoz,biber(klasık menum:)
1 cevız
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk lıght beyaz peynır
2 sıyah zeytın
2 fıncan az şekerlı cay

bugun erkencıyım kızlar gunaydın kahvaltı etmedım ama hazrladım ole duruyo sofra esım yıne yataga yapıstı cok moralsız kalkmak ıstemıo bnde cay ıcıp beklıorm onu
dun aksamda yemıcem yemek dedı sonra saat 11 de yıyelım dedı bnde 2 kofte 2 patataes yedım cok gec yedım ama cokta gec yattık.

Gunaydın cnm,gec saatte yememeye calıs senıde anlıyorum beraber yıyıp eslık etmek ıstıyosun..

Back