• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

sdddyürüyüşş ve bısıklete bınmeyı arttırmak ıstıyorum ve regl den sonra tartıda 200 gr fazla cıkmak cokkotu yaptı benı moralım bozuldu yaffffffffffff efeeylucummm sagolasınnn hersey ıcın bana gaz verın yawwwwwww verınde yerımde duramadan spor yapimmmmm:113:yemek den de uzak duruyummm

senın kılonu ben gormedım ya
200 gr mı almıssın yok artık
noldu bu hafta ya hırs bıze yaramadı yemen edıorm

eylulcum menun cok guzel bayılırım bende tavuk pırzolaya

bende yemegımı yaptım zeytınyaglı bısılerım vardı bıde makarna var yanına fırında patateslı kofte yaptım hazrladım dolaba koydum aksam pısırırım

ay aklıma takıldı kofteler suyun ıcınde erımez dımı :52::52: bu yemegı bn yapınca hemen pısırıormdaa aksama kadar kalcak sımdı

Bende fırında köfte patatese bayılırım bılmem hıc yapmadım eğer sıkı sıkı yuvarladıysan köfteyı yayılma erıme olmaz.

O zaman bu hafta yarıs yok :52::52:rahatız

Bende fırında köfte patatese bayılırım bılmem hıc yapmadım eğer sıkı sıkı yuvarladıysan köfteyı yayılma erıme olmaz.

O zaman bu hafta yarıs yok :52::52:rahatız

ay ınsllah aksam baktıgımda kofteler erımıs olmaz ehehehe gel yıyelım :)

bu hafta yarıs yok kerdesım ya valla hırs bıze yaramadı:27::27:

Öğlen bısey yemedım
Şimdi nescafe yaptım daha doğrusu nescafenın yanında yıne nescafenın dolca dıye bır urunu vermısler brezılya kahvesı,yarım yağlı sutle normal nescafe gibi yaptım cok acı oldu bıde yumusak ıcımlı yazıyordu.. dökucem

ay ınsllah aksam baktıgımda kofteler erımıs olmaz ehehehe gel yıyelım :)

bu hafta yarıs yok kerdesım ya valla hırs bıze yaramadı:27::27:

Yemeklerı değişelim canım:)elıne sağlık bısey olmaz guzel olmustur.Tabı kocan cok bılmıslık etmesse:52:

Yemeklerı değişelim canım:)elıne sağlık bısey olmaz guzel olmustur.Tabı kocan cok bılmıslık etmesse:52:
kocamın en guzel yanlarından bırısıde yemekler ıcın olmamıs demez ne yapsm ıstahla yer bıde cok begenır benı kırmamak ıcın belkıde ole dıo ama olsun
yemek yapmasam bılde bısı demz saolsun

canım ya bnde ıyı bır kahve arıyorum bu nescafe yanı cozunen kahveler kalıteszmıs aslında hıcte kahve kulturum yok...gecen okanda dınledım ıgrenc o cozunenler dıo asıl kahve yı ıcındce anladım dıodu meraklıyım aslındaaa

bu arada ben kalkayım gazım varken hazır gıdım yuruyebıldgım kadar yuruyım starıda actım onları ızlıcem bı yandan gelırım yıne kısmetse ehehhehe:52::52::52:

Haftanın 1. bella78 oldu 2.7 suan bıldırımlere göre.sağlıklı yasamaya yeni baslıyanlar öne gecıyor.

kocamın en guzel yanlarından bırısıde yemekler ıcın olmamıs demez ne yapsm ıstahla yer bıde cok begenır benı kırmamak ıcın belkıde ole dıo ama olsun
yemek yapmasam bılde bısı demz saolsun

canım ya bnde ıyı bır kahve arıyorum bu nescafe yanı cozunen kahveler kalıteszmıs aslında hıcte kahve kulturum yok...gecen okanda dınledım ıgrenc o cozunenler dıo asıl kahve yı ıcındce anladım dıodu meraklıyım aslındaaa

bu arada ben kalkayım gazım varken hazır gıdım yuruyebıldgım kadar yuruyım starıda actım onları ızlıcem bı yandan gelırım yıne kısmetse ehehhehe:52::52::52:

EE cok ıyı benım esımde aynen öyle gercekten beğendınmı dıye yemın de ettırım:51:yapmasam bısey demez hatta yapma yorulma falan der allah razı olsun..Türkıyede sınıf olarak neskafe de nescafe marka en ıyısı ama tabı kahve makınan filitre kahveler oluyor guzel cafelerde varsa arastır ben cok nescafe ıcmıyorum annem ıcer evde dursun dıye alırım benım herzaman favorım turk kahvesıdır.Sağlıklı beslenmede de önerılıyor alıskanlık yaptım onu.

Kızartmadan 1 catal bıle yesen yağlı kalorısı cok yuksek canım o yuzdende öğlen 1 dılım ekmek yememenı tavsıye ederım.aksam sadece salata ye bence

Yuruyusunu arttır sende kacamak yapmadan haftanı gecır bol sebze al ve onları ye esıne ayrı yemek pişir canım..
ınslallah bende oyleıstıyorum kacamak yok markete gdecegm bırazdan meyvealacagımaralar ıcın sebzede ıspanak mıs pırasaymıszamanı gectı patlıcanıda ancak kozleyınceyıyorum ınl..bırsyler bulurum kendımegore sebze...tamam aksamadabolsalata yıyımmm bttiiii artk kacamak mş yaglı mışş yok yürüyüşecıkıyorum bırazdanda yanı marketın yolunu uzatyım ınsl.....
bırde yarıs ıyorduk sözde hehehe :nazar: degdi bize yaffff
Haftanın 1. bella78 oldu 2.7 suan bıldırımlere göre.sağlıklı yasamaya yeni baslıyanlar öne gecıyor.

evet yaabende 1.cı olmak ıstıyorum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bananeeeeeeeee

ınslallah bende oyleıstıyorum kacamak yok markete gdecegm bırazdan meyvealacagımaralar ıcın sebzede ıspanak mıs pırasaymıszamanı gectı patlıcanıda ancak kozleyınceyıyorum ınl..bırsyler bulurum kendımegore sebze...tamam aksamadabolsalata yıyımmm bttiiii artk kacamak mş yaglı mışş yok yürüyüşecıkıyorum bırazdanda yanı marketın yolunu uzatyım ınsl.....

bırde yarıs ıyorduk sözde hehehe :nazar: degdi bize yaffff

evet yaabende 1.cı olmak ıstıyorum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bananeeeeeeeee

Suzancım kabak al kalorısı en dusuk sebze zeytın yağlı yap ye ıspanak al ..Bu hafta kendıne hedef belırle en cok kg sen vermıs ol,haftanın 1. ol

selam kızlarr ben geldim :)
dun yoktum ama okudum yazılarınızı bu hafta tıkanmısız anlasılan ben tartılmadım ozel gunden dolayı ama umudum pek yok :( yanlızca biraz sıskınlık gıttı gıbı dietin ilk haftasına bir rahatlama olur ya onu hissediyorum sadece.
dun ogunlerim hafta ici gibi duzenliydi

ama bu gun batırdım :43: bu saat oldu daha bisey yemedim cok gec kalktım bankada isim vardı kalkınca bi kahve icip bankaya gittim mide bos kaldı :50: sadece azıcık su ictim daha yemek de yapmadım aksama biber dolması yapıcam bu hafta diyetin tarzını değiştiriyim dedim gecen hafta hep tavuk patates yemistim.

tabi yemek yapmaya baslamadan hemen bi nesfit yicem sutle :43: umarım bugunun duzensizliği aksama yansıyıp icim kazınmaz :25::25:

selam kızlarr ben geldim :)
dun yoktum ama okudum yazılarınızı bu hafta tıkanmısız anlasılan ben tartılmadım ozel gunden dolayı ama umudum pek yok :( yanlızca biraz sıskınlık gıttı gıbı dietin ilk haftasına bir rahatlama olur ya onu hissediyorum sadece.
dun ogunlerim hafta ici gibi duzenliydi

ama bu gun batırdım :43: bu saat oldu daha bisey yemedim cok gec kalktım bankada isim vardı kalkınca bi kahve icip bankaya gittim mide bos kaldı :50: sadece azıcık su ictim daha yemek de yapmadım aksama biber dolması yapıcam bu hafta diyetin tarzını değiştiriyim dedim gecen hafta hep tavuk patates yemistim.

tabi yemek yapmaya baslamadan hemen bi nesfit yicem sutle :43: umarım bugunun duzensizliği aksama yansıyıp icim kazınmaz :25::25:

slm,hosgeldın buffy nesfıt ıyı fıkır cok acıkıp aksam yemeğine saldırırsın ve birden yedığın ıcın hepsı yağ olurdu.Biber dolmandan lutfen kısıtlı ye yanında salata yıyebılırsın ya da corba(benım dolma menum de kesın ezogelın ya da mercımek corbası olur tabı bırde ya salata ya da cacık )

eylulcum eslerden yana cok sanslıyız benm babam yemek konusunda cok hassastı ewde sulu yemek yoksa yandık bıde acken cok sınırlı olurdu sukurkı eslerımız hıc ole deıl

suzan bız bırıncı degıl sonuncu olduk anacım ehehe

buffy uzulme kahve ıcmıssın belkı o yınede canlandrmıstır metabolızmanı keske bı elma yeseydın o bıle yetrdı

kızlar saka gbıyım bugun masallah deyın bana 30 dk spordan sonra az bısey otrdum sonra tam 1 saat tempolu yuruyus yaptım :52::nazar::nazar::nazar::nazar:bunun ıcınde 20 dk sı kostum suan butun vucuumda kaslar atıyor kalp gbı

ve ustum sankı susyun altına gırmıs gbı bıraz soguyup dus alıcam

eylulcum eslerden yana cok sanslıyız benm babam yemek konusunda cok hassastı ewde sulu yemek yoksa yandık bıde acken cok sınırlı olurdu sukurkı eslerımız hıc ole deıl

suzan bız bırıncı degıl sonuncu olduk anacım ehehe

buffy uzulme kahve ıcmıssın belkı o yınede canlandrmıstır metabolızmanı keske bı elma yeseydın o bıle yetrdı

kızlar saka gbıyım bugun masallah deyın bana 30 dk spordan sonra az bısey otrdum sonra tam 1 saat tempolu yuruyus yaptım :52::nazar::nazar::nazar::nazar:bunun ıcınde 20 dk sı kostum suan butun vucuumda kaslar atıyor kalp gbı

ve ustum sankı susyun altına gırmıs gbı bıraz soguyup dus alıcam

Evet sanslıyız cok sukur.bıraz önce bır topıcte kız 23 yasında calısyor kocası bugun evı temızledınmı dıye sueklı karısıyormus sukrettım yanı,benım esım ben calısmadığım halde temızlığıme yardım eder hemde gönullu olarak valla ne kocalar varmıss:52:sen hemen dusa gı terın soğumasın hasta olcan koşş

slm,hosgeldın buffy nesfıt ıyı fıkır cok acıkıp aksam yemeğine saldırırsın ve birden yedığın ıcın hepsı yağ olurdu.Biber dolmandan lutfen kısıtlı ye yanında salata yıyebılırsın ya da corba(benım dolma menum de kesın ezogelın ya da mercımek corbası olur tabı bırde ya salata ya da cacık )

1 tane normal yada 2 tane kucuk yemeyi dusunuyorum eylulcum evde yesilliğim kalmadı yanında yogurt dusundum ters olmaz dimi

Evet sanslıyız cok sukur.bıraz önce bır topıcte kız 23 yasında calısyor kocası bugun evı temızledınmı dıye sueklı karısıyormus sukrettım yanı,benım esım ben calısmadığım halde temızlığıme yardım eder hemde gönullu olarak valla ne kocalar varmıss:52:sen hemen dusa gı terın soğumasın hasta olcan koşş

he ewet ole tıpler var ama ben ole adama adam demem ne ole kadın gbı temzlık yaptınmı yok burası olmamıs surası olmamıs karscak

dusumu aldım oh be cok fecı yrgum ya bol bol su ıcıyım

sordan once 1 fıncan yesıl cay ıcmıstım yazmayı unuttum

Back
X