• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ya su falanda ıcıorz ne odemı bu anlamıormkı
bugun sınırden ole bı yedımkı dk bası bısı yedım kndıme sınırden bole suan mıde bulntısından öluyorum:14::14::14:

ben öğlen bişe yememiştim akşam eşim tost yapmış biraz kaçırdım sanırım aynen benimde miğdem kötü soda içicem şimdi....
i

bu hafta evdeyim daha düzenli yaparım inşallah....

ben öğlen bişe yememiştim akşam eşim tost yapmış biraz kaçırdım sanırım aynen benimde miğdem kötü soda içicem şimdi....
i

bu hafta evdeyim daha düzenli yaparım inşallah....

yahu napsak bu hafta bılmıorm taktık degıstırmek lazım bı toplanıp konussak yanı gunde 3 saat falanmı spor yapsak bılmıormkı

yahu napsak bu hafta bılmıorm taktık degıstırmek lazım bı toplanıp konussak yanı gunde 3 saat falanmı spor yapsak bılmıormkı

kıs nası yapalım 3 saat ,bende şu tavukla salatayla kilo vermişlerya onumu yapsam diyorum malzemeleri aldım bi denemek istiyorum....

kıs nası yapalım 3 saat ,bende şu tavukla salatayla kilo vermişlerya onumu yapsam diyorum malzemeleri aldım bi denemek istiyorum....

ya her ogun aynı seyı yemek nasıl bısı bılıorm lapa dıyetı yaptım bn 1 gün
salatamı meyvemıde yedım ama cok kotuydu ya 1 kasıkta olsa baska seyler ıstıo ınsan

ya her ogun aynı seyı yemek nasıl bısı bılıorm lapa dıyetı yaptım bn 1 gün
salatamı meyvemıde yedım ama cok kotuydu ya 1 kasıkta olsa baska seyler ıstıo ınsan

bide rus diyeti var onumu denesek acaba.........

süt nıye yok et yumurtada aynı sey sımdı bnde okudum sebze et yıyın falan yazmıs

bilmem meyvada yok ben başka birinden duymuştum onda meyva vardı....

kızlar ben diyet programlarına sadık kalamıyorum,kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum.
siz belirli bir diyeti uygulayabiliyorsunuz sanırım.
benim tek avantajım yemediğim an hemen verebiliyorum,metabolizmam iyi çalışıyor.

valla bende şu sıralar aynıyım ama hızlanmam lazım yaz geliyo......

metobolizmanın hızlı olması süper....

bilmem meyvada yok ben başka birinden duymuştum onda meyva vardı....

valla bende şu sıralar aynıyım ama hızlanmam lazım yaz geliyo......

metobolizmanın hızlı olması süper....

yaza kaldı 10 gun of yaa moralım bozuluyo bozuldkca yıyorum yedıkce sınırlenıyorum
dıyet lıstesıne uymakta cok zor sen yapıcakmısın

Diyetisyenin birisi süt ve süt ürünleri ödem yapıyo demişti,hepsi farklı şeyler söylüyor ben inanmıyorum.
bazı diyetlerde hiç meyve yok (dukan diyeti mesela)
meyvesiz diyet mi olur kızlar yaa.
bence hepsinden az az yememiz lazım,o yüzden hiç birine uyamıyorum.

Diyetisyenin birisi süt ve süt ürünleri ödem yapıyo demişti,hepsi farklı şeyler söylüyor ben inanmıyorum.
bazı diyetlerde hiç meyve yok (dukan diyeti mesela)
meyvesiz diyet mi olur kızlar yaa.
bence hepsinden az az yememiz lazım,o yüzden hiç birine uyamıyorum.

süt oronlerı odem yapıosa ben spor yapıorm nasıl kaslarımı buyutucem sut ıcmezsem kaslarım erıyebılır mesela
ayrıca ygurt gobek erıtr dıolar her yemekte ygurt verıolar kıme ınancamızı sasrdık

yaza kaldı 10 gun of yaa moralım bozuluyo bozuldkca yıyorum yedıkce sınırlenıyorum
dıyet lıstesıne uymakta cok zor sen yapıcakmısın

10 ün sık dişini diyorum ya kendime,bakıcaz bakalım inşallah yaparım....

süt oronlerı odem yapıosa ben spor yapıorm nasıl kaslarımı buyutucem sut ıcmezsem kaslarım erıyebılır mesela
ayrıca ygurt gobek erıtr dıolar her yemekte ygurt verıolar kıme ınancamızı sasrdık

arkadaşımada spor yapma demiş,spor kas yapar kasların erimesii daha zor demiş şaşırdım kaldım....

bencede hepsi farklı birşey söylüyor,çok ta kafaya takmıyorum.
çünkü her diyet her bünyeye uymuyor,
bazı diyetler insanı mide hastası yapıyor,

diyet listesini uygulamak bana stres yapıyor,listenin dışına çıkınca suçluluk duygusu hissediyorum:))

10 ün sık dişini diyorum ya kendime,bakıcaz bakalım inşallah yaparım....

arkadaşımada spor yapma demiş,spor kas yapar kasların erimesii daha zor demiş şaşırdım kaldım....

kım demısse kafayı yemıs kusura bakmasın
kaslarını kım erıtmek ısterkı
kaslar erırse sorun demek bu onmlı olan yag erıtmek vucutta ne kadar cok kas varsa okadar cok yag yakar...

kım demısse kafayı yemıs kusura bakmasın
kaslarını kım erıtmek ısterkı
kaslar erırse sorun demek bu onmlı olan yag erıtmek vucutta ne kadar cok kas varsa okadar cok yag yakar...

yanlış yazdım sanırım kiloları vermeden kas yaparsan kilolları vermen zorlaşır demiş önce kiloları ver sonra spor yazarım demiş...

Back