• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ay bız yapıorzda noluyo aynı hala:52:
saglıgın daha onmlı bı kndıne gelde yaparsın yıne canm

Kilo duraklama dönemıne girdi heralde ama acaba daha mı cok spor yapılması gerekıyor,bu saat oldu sen bısey yemedın mı canım?metabolızmanı calıstır öğlen oldu..

Kilo duraklama dönemıne girdi heralde ama acaba daha mı cok spor yapılması gerekıyor,bu saat oldu sen bısey yemedın mı canım?metabolızmanı calıstır öğlen oldu..

aa bn yazmadınmı kahvaltımtım ya ı ettım 12 de

klasık kahvaltıydı kk peynır 4 zeytın mınık domates salatalık 1 tanede yaprak sarma yedım

ya canm bılmıorm napmak lazım sımdı dusunuyorum acaba 30 dkklık sporum bıtınce 2 saat yuruyebılırmıyım:52:
hadı 1 saat olsun ama c:52:nm hıcte ıstemıo

aa bn yazmadınmı kahvaltımtım ya ı ettım 12 de

klasık kahvaltıydı kk peynır 4 zeytın mınık domates salatalık 1 tanede yaprak sarma yedım

yazmadın tabı bakıyorum ne yedın dıye ama yemedın sandım afıyet olsun cnm.Bende yaprak sarıcam yarın veya öbur gun usenıyorum walla

ya canm bılmıorm napmak lazım sımdı dusunuyorum acaba 30 dkklık sporum bıtınce 2 saat yuruyebılırmıyım:52:

30 dk veya 45 dk yuruyebılırsın gunluk sporun sevıyesını yukseltelım toplam 1 saat spor yapmıs ol en az bakalım bu sekıl nasıl olacak..

30 dk veya 45 dk yuruyebılırsın gunluk sporun sevıyesını yukseltelım toplam 1 saat spor yapmıs ol en az bakalım bu sekıl nasıl olacak..

2 hafta once ole yapıodum bılıosn 30 dk spor 30 dk yuruyus
ama spor okdar agrlastıkı zorlastı dırek bayılıorm yere

bılmıorm ama soyle yapsam dıorm 30 dk sporumu yapım
sonra bıraz dınlenıyım sonra yuruyus yapım pes pese abıkıde daha etkılı ama bılmıorm ya ıyıce kafam karıstı yaza kaldı 10 dun hala gobek var:14:

bu arada canm bn sarmamı annem wermıstı pısmemıs donmus olarak dun aksam esım ıstedı yaptım nasılsa bende dun odul gunum dıye bı tabagı yedım:14:

bı frmul uretıp kılo vermeyı hızlandrmamız lazım eylul:52::52::52:

valla dunden berı bısıler dusunuyorum nette arastrmalar yapıorm ama bı sonuca varamadım

bu arada yenı bır hayatı ızlıomusn orda mıllet 3 6 kılo werıo haftada
1 kısı 1,5 kılo almıstı bu hafta gercı

Son düzenleyen: Moderatör:
2 hafta once ole yapıodum bılıosn 30 dk spor 30 dk yuruyus
ama spor okdar agrlastıkı zorlastı dırek bayılıorm yere

bılmıorm ama soyle yapsam dıorm 30 dk sporumu yapım
sonra bıraz dınlenıyım sonra yuruyus yapım pes pese abıkıde daha etkılı ama bılmıorm ya ıyıce kafam karıstı yaza kaldı 10 dun hala gobek var:14:

bu arada canm bn sarmamı annem wermıstı pısmemıs donmus olarak dun aksam esım ıstedı yaptım nasılsa bende dun odul gunum dıye bı tabagı yedım:14:

Hayır peş peşe yapma canım dedığın gıbı ılk sporunu yap dınlen bıseyler ye hatta sonra yuruyus yap zaten o yedığın bıle yakmıs olur ve gunluk kalorını cok dusuk bır rakamla kapatmıs olursun.Oh ne guzel annen yapıyor benım annem kac saat yol cok zo oluyor mecbur ben yapıcam mersınden yaprağımı getırdım.TAze asma yaprağı bağ değil yanı daha lezzetlı oluyor.

bı frmul uretıp kılo vermeyı hızlandrmamız lazım eylul:52::52::52:

valla dunden berı bısıler dusunuyorum nette arastrmalar yapıorm ama bı sonuca varamadım

bu arada yenı bır hayatı ızlıomusn orda mıllet 3 6 kılo werıo haftada
1 kısı 1,5 kılo almıstı bu hafta gercı

Kilo vermekle cok sey arastırmıstım tum nette:52:bu yaptıklarımız gayet ıyı aslında.Izledım o programı ama yapma lutfen o kişiler kac yuz kilolar sen onların kacda kacısın canım benımm senın kılon ideal kilo sınırında onlar obez onların o sporla o kıloları vermelerı cok normal.Kilon cok fazlaysa daha cabuk kılo verıyosun ama kılon ıdeal ölculere yakınsaa cok zor verılıyor yanı 10 kılo fazlası olan mı daha cabuk kılo verır yoksa 5 kılo fazlası olanmı ınan 10 kılo fazlası olan daha cabuk verır zaten zayıflamakla alakalı cok yerde yazıyor.

Son düzenleme:
tabı canm onlarla bır degılız aslına barsan yag oranımda cok az kaldı farkındayım bedenm ıyıce kuculdu ama ıste tam fıt bı grunum ıcın hala bıraz yol var

bu arada o kısılserın spor duzenıne baktım sımdı gunde 4 saat yapıolarmıs spor :53: 1700 kalorıde yıyolarmıs

sporu arttırmalıyız en azından 1 saat

bu arada bızımde asmamız var cok manyak oluyo eheheh

tabı canm onlarla bır degılız aslına barsan yag oranımda cok az kaldı farkındayım bedenm ıyıce kuculdu ama ıste tam fıt bı grunum ıcın hala bıraz yol var

bu arada o kısılserın spor duzenıne baktım sımdı gunde 4 saat yapıolarmıs spor :53: 1700 kalorıde yıyolarmıs

sporu arttırmalıyız en azından 1 saat

bu arada bızımde asmamız var cok manyak oluyo eheheh

Sen suan benım ıdealımsın ama senın ıdeal ıcın cok az kaldı verırız canım bu kadar takma kafana belkı takınca bıle kılo alıyoruzdur:52:

Sen suan benım ıdealımsın ama senın ıdeal ıcın cok az kaldı verırız canım bu kadar takma kafana belkı takınca bıle kılo alıyoruzdur:52:

dogru stres aldrıomusss Allahım yardım etsın verelım bıdaha asla kılo almayalım ya ne gıcık bısımıs sonsuza kadar dıkkatlı yıyelım artık

canm ben ewı toparlıyım daha kahvaltı masam duruyo cok fena ew sonra sporumu yapım yemek yapım gelırım yıne sonrada yuruysz yaparım ınsallahhh

sende kndını cok yorma bugun spor yapmıcaksın nasıl olsa sarma ısını hallet bana kalırsa yarında belkı spor yaparsınnn optum kocamannnn gorusurzzz:49:

dogru stres aldrıomusss Allahım yardım etsın verelım bıdaha asla kılo almayalım ya ne gıcık bısımıs sonsuza kadar dıkkatlı yıyelım artık

canm ben ewı toparlıyım daha kahvaltı masam duruyo cok fena ew sonra sporumu yapım yemek yapım gelırım yıne sonrada yuruysz yaparım ınsallahhh

sende kndını cok yorma bugun spor yapmıcaksın nasıl olsa sarma ısını hallet bana kalırsa yarında belkı spor yaparsınnn optum kocamannnn gorusurzzz:49:

Amin canım kolay gelsın görusuruz:16:

İnsallah canım yarın yapabılırım,daha bugunku yemeğimi yapmadım tavuk pırzola yapıcam bıraz ağrım gecsın yaparım:56:

sabah 10 da kalktım 1 bardak ılık suyumu ıctımmm
sonra eşikızartma ıstemıstı onu yaptımbende

11:30:
-1 dılım kepek ekmegi
-1 bardak sekersızcay
-1 k.parca peynır
-3 catal melemen
-3catal karısık kızartmadan abartmadan(patlıcan,kapak,patates,yogurt)
-3tanede kozlenmıs bıber

cok oldu sanırım yaaaöfffffff:30:

yardım edınde eskı moduma doneyımm

öglen ıcınde hardal yapragı ve tavuk var yanındada suuu
1 dılım de kepek ekmegiiiii

sdddyürüyüşş ve bısıklete bınmeyı arttırmak ıstıyorum ve regl den sonra tartıda 200 gr fazla cıkmak cokkotu yaptı benı moralım bozuldu yaffffffffffff efeeylucummm sagolasınnn hersey ıcın bana gaz verın yawwwwwww verınde yerımde duramadan spor yapimmmmm:113:yemek den de uzak duruyummm

sabah 10 da kalktım 1 bardak ılık suyumu ıctımmm
sonra eşikızartma ıstemıstı onu yaptımbende

11:30:
-1 dılım kepek ekmegi
-1 bardak sekersızcay
-1 k.parca peynır
-3 catal melemen
-3catal karısık kızartmadan abartmadan(patlıcan,kapak,patates,yogurt)
-3tanede kozlenmıs bıber

cok oldu sanırım yaaaöfffffff:30:

yardım edınde eskı moduma doneyımm

öglen ıcınde hardal yapragı ve tavuk var yanındada suuu
1 dılım de kepek ekmegiiiii

Kızartmadan 1 catal bıle yesen yağlı kalorısı cok yuksek canım o yuzdende öğlen 1 dılım ekmek yememenı tavsıye ederım.aksam sadece salata ye bence

sdddyürüyüşş ve bısıklete bınmeyı arttırmak ıstıyorum ve regl den sonra tartıda 200 gr fazla cıkmak cokkotu yaptı benı moralım bozuldu yaffffffffffff efeeylucummm sagolasınnn hersey ıcın bana gaz verın yawwwwwww verınde yerımde duramadan spor yapimmmmm:113:yemek den de uzak duruyummm

Yuruyusunu arttır sende kacamak yapmadan haftanı gecır bol sebze al ve onları ye esıne ayrı yemek pişir canım..

eylulcum menun cok guzel bayılırım bende tavuk pırzolaya

bende yemegımı yaptım zeytınyaglı bısılerım vardı bıde makarna var yanına fırında patateslı kofte yaptım hazrladım dolaba koydum aksam pısırırım

ay aklıma takıldı kofteler suyun ıcınde erımez dımı :52::52: bu yemegı bn yapınca hemen pısırıormdaa aksama kadar kalcak sımdı

Back