Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Merhaba arkadaslar bugünkü menüm
sabah 2 dilim tam bugday ekmegi, 20 gr peynir, zahter cok az zeytinyagi
öglen yagsiz grilde cöp sis(200gr kadar)az yagli yesil salata
aksam cok az türlü
arada dayanamadim 50 gr cikolata yedim malum gün yaklasiyor sanirim ondan tuttu krizim

bu arada yarin tartilma günüm bakalim ne cikacak

ben yarın tartılmıcam eylulcum beni haftaya atın normal cıkmaz cunku

O zaman bu hafta pazar tartıl hafta ıcı tartılma.

canım elıne sağlık marıfetlı mankensın senn

kacmaz tabıekmeksız yemen super olmus ama aksamları öyle ıcınde kuyuk yağı olan et yemesek daha ıyı hanı öğlen yeseydın. artık olmus dikkat edelım bundan sonra

super gun gecırmıssın tebrıkler

poğaca yok hayatımızda ıcınde margaın var nasıl erıyecek o aksam hıc bırsey yemıyosun olmaz kı en azından salata ya da meyve falan yeseydın.

Süper toplamda 2 ekmek ama aksam değil öğlen yıyelım ekmeklerımızı.

Tebrıkler canımcok normal bu sekılde kılo vermen değişimi yapıcam.

tesekurler cnm nerelerde kaldınn? dıkkat etmıyosun buara sen yemelerıne bence bıze dön gel

kızlar benm kılomda hıc fark yok acayıp uyuz oldum

regl dönemın yaklasıyorsa

slm kızlar 67 kiloum hala ........

slm cnm wc sorun varmı?

en geldım kzlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz

tesekurler suzancımm

Merhaba bella abla,çikolata yasak yemeeeonun dısında süper gidiyosun hayatımızdan cıkolata cıkaralım bende cıkarıyorum.haftada 1 yeme hakkımız var.

DÜN (BİLDİRİM):58 (regl bugun yarın şişlik var ondan cok veremedım)
sabah:az zeytın yağda patatesli omlet
1 kk lıght peynır
2 fıncan az şekerlı cay
öğlen-ara:şekersız türk kahvesı
aksam:zeytın yağlı engınar,salata
ödül:kola

Bu sabah
Kalkınca(2 kuru kayısı,2 erik ustune bır bardak su)
5 cerry domates,maydonoz,salatalık
1 kk lıght peynır
2 sıyah zeytın(tuzsuz)
2 dılım tam buğday ekmek
2 fıncan az şekerlı cay

Son düzenleme:

tamam söz bu hafta cikolata yok dikkat edicem
kilo bildirimimide yaziyim

75.3 sanirim ödem gitti bu kadar kis sürede kilo gitmez cünkü:)

tamam söz bu hafta cikolata yok dikkat edicem
kilo bildirimimide yaziyim

75.3 sanirim ödem gitti bu kadar kis sürede kilo gitmez cünkü:)

Süper bence ödem de olsa hem regl yaklasıyor demıssın sıskınlık vardır bıle bu kıloda tebrıkler bıraz da dıkkat edınce Türkıye tatiline fit görunumlu gelıceksınn
ReGL dönemınde tatlı krızı tutunca 1 cay kasığı bal yeme hakkın var..

canım benm supersın dunde bozmamıssn dıyetı harıka

regl yaklasıomu bılmıorm ama asırı morlım bozuk dun sınırden yedımde yedım

canım benm supersın dunde bozmamıssn dıyetı harıka

regl yaklasıomu bılmıorm ama asırı morlım bozuk dun sınırden yedımde yedım

Evet dün tüm gün evdeydım bır market yaptık.eve geldiğimde kalbımın ustu goğus bölgem cok fena ağrıyodu kımıldasam bile dedım kalp krızı gecırcemsabaha kadar ağrıdı heralde kal kapakcıklarımı usutmusum.sabah da malum gunun karın ağrısı basladı yanı cok az kaldı malesef tadsız bır gundu benım ıcın..

ay canım benm gecmıs olsun kalp degıldr belkıd gogsun agrıyo olbılırmı
bak benmde cok kalp agrım oluyodu daha dogrusu ole sanıordum yıllar once sonra bı aksam yatarken yıne agrım oldu yan yatıı yatodum gogsume koydum elımı bı sertlık geldı megerse kıst varmıs kotu bısı degıl dedı doktr ama cok agrı yapıo sennde ole bısı olmasınnn

regl ıcın erkn degılmıı

Saol cnmevet kalbımın ustu yanı kalp değil hanı kalp krızınde kalp değil göğus ağrısı oluyomus ya panik atak oldum wallabenımde öyle konusurken yada kımıldıyınca ağrıyordu yan taraf yatarken ağrıyodu sımdı cok hafıg ağrıyor.Benm regl bazen erken olabılıyor mevsım dönusu ya bırde

eylülcüm wc sorunu vardı evet annemlerde ve kızkardeşimdeydim geçen hafta başka yerlerde rahat giremiyorum eve gelince hallettim ama........tatile gidincede 3-4 gün kabızlık çekerim ztn başka yerlerde zorum yani...

sabah 1 haşlanmış yumurta yedim

öğlende tavuklu salata yapıcam

akşamda tavuklu salata yemeyi düşünüyorum yapabilirsem bakalım....

geçmiş olsun canım benim....

Bende öyleyım yer değiştirince sorun yasıyorum wc sorundan dolayı kılolar gıtmemıstır,sabah kuru kayısı ve ustune su ıcıyorum cok ıyı gelıyor bana tavsıye ederım.Sen su tavuk dıyetıne mı girdin ya tek cesıt beslenme ya kötu oluyo

bı muayene et kendını canm genelde gogsun dıs kısmında oluyor

hım odul gunun olmusss

aslında az az yemıssın yınede tebrıklerr canm salınca tam salmıyosun bnm gbı

Teşekkür ederim canım:) Dünkü listemi vermeyi unutmuşum bu arada onu da yazayım bari:

Sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk peynir
Ara: yok (çünkü sınava girdim 09:30 da 12:30 da bitti sınav)
Öğlen: çorba, salata, şekersiz çay
Ara: 3 parça yulaflı bisküvi, şekersiz kahve
Akşam: yağsız salata

Gün içinde 1-1,5 litre su içebildim yolculukta sıkıntı oluyor diye. Form çayı içemedim hiç.

bı muayene et kendını canm genelde gogsun dıs kısmında oluyor

Elime bir kitle gelmedı boyunuma sınır yere kadar genel bır ağrıydı tek bır nokta ıle sınırlı değildi canım.Dün gece annemgil esım falan acıle göturmek ıstedı,ben ıstemedım usutmusumdur dıye devam ederse göğüs veya kardıyolojı giderim..

ihmal etme sporda yapma sakın o agrıyla

Menun cok guzel orıfıs umarım sınavında guzel gecmıstır,diş amelıyatında aynı sekılde...

ihmal etme sporda yapma sakın o agrıyla

Ya varya dun sabah dedım kı esıme yarın artık spora yuruyuse baslıcam allah kısmet ederse dedım olmadı ya uzuluyorum bayadır spor yapamıyorum hep bır engel cıkıyoryapamam zaten spor esım benı vurur yapsam bu sekılde

ay bız yapıorzda noluyo aynı hala
saglıgın daha onmlı bı kndıne gelde yaparsın yıne canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…