• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

yok ya normalde hep bu sattelerde ayaktayım yarasa gbıyım aynı :47:sen nıe hala burdasın esas:51:
ya poacanın tadına baktım yalan solemıcem ama bu satte deıl aksam

sen napıosn:ssz:

seni seni poaca hımmm kacak seni :52:
bugun cok gec kalktım uyku tutmadı beni de ya

ya bende cok merak ediyorum ama ya ben tartılamıcam :43: bir hafta dayanamam ben hafta arası bitince tartılırım :47:

kızlar sabah tartıldım 61.2 kg görünüyor gözlerime inanamadım,tartı bozuk sandım tekrar çıktım:)))

ama bu hafta bunu gerçek saymıyorum yani 1800 gr.normal mi:)) yorumlarınızı bekliyorum.

hadiiiii uyanın kızlar sizleri merak ediyorum,kaç kilo verdik bakalım:))

efeeylul tablodan kilomu düzeltirken yaşımıda 25 yapar mısın.

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
nasılsınız görüşmeyeli?

benim bu hafta biraz koşuşturmalı geçti yağmur yağdığı için temizlik yapamadım ama ufak tefek işlerimi hallettim.hala işlerim var :17:
reglime 1 hafta var sanırım ondan yedikçe yedim doymadım 2 haftadır doğru dürüst dikkat edemedim.
abimde işten ayrıldı evde gerçi o da fazla yemiyor ama ben yinede o olunca dikkat edemiyorum yediklerime.evde birisi oluncada temizlik zor oluyo :37::37:
bazen insan hiçbirşey yapmak istemez ya öyle bir zamandayım herhalde:19:

sabah tartıldım ama bir kaç gündür şişkinliğim var 54,7 hiç memnun değilim :20::18:

günaydın kızlar,
nasılsınız görüşmeyeli?

benim bu hafta biraz koşuşturmalı geçti yağmur yağdığı için temizlik yapamadım ama ufak tefek işlerimi hallettim.hala işlerim var :17:
reglime 1 hafta var sanırım ondan yedikçe yedim doymadım 2 haftadır doğru dürüst dikkat edemedim.
abimde işten ayrıldı evde gerçi o da fazla yemiyor ama ben yinede o olunca dikkat edemiyorum yediklerime.evde birisi oluncada temizlik zor oluyo :37::37:
bazen insan hiçbirşey yapmak istemez ya öyle bir zamandayım herhalde:19:

sabah tartıldım ama bir kaç gündür şişkinliğim var 54,7 hiç memnun değilim :20::18:

ay canm bnde senın gbıyım sıslık hıssedıyorum yukardada yazdım hıc vermemısım nerde hata yapıorum ya
dıyetımı sporumu aksatmadım bu hafta hıc
kacamak yapsam daha cok kılo werıorm ay cok uyuz oldum

kızlar benm kılomda hıc fark yok acayıp uyuz oldum

senin şu andaki kilonu bana ver başka bişe istemem:))
kilo verdikten sonra vücut bir süre durur zaten,aynı kiloda saymaya başlar
sen moralini bozma canım verirsin,eminim şu an harika görünüyorsundur hiç takma kafana

kızlar sabah tartıldım 61.2 kg görünüyor gözlerime inanamadım,tartı bozuk sandım tekrar çıktım:)))

ama bu hafta bunu gerçek saymıyorum yani 1800 gr.normal mi:)) yorumlarınızı bekliyorum.

hadiiiii uyanın kızlar sizleri merak ediyorum,kaç kilo verdik bakalım:))

efeeylul tablodan kilomu düzeltirken yaşımıda 25 yapar mısın.

canım nıye normal olmasın ılk hafta bızde o cıvarlarda wermıstık
hepımız 1 kusr ınmıstık

sımdı durduk
tebrık ederım canm benm

senin şu andaki kilonu bana ver başka bişe istemem:))
kilo verdikten sonra vücut bir süre durur zaten,aynı kiloda saymaya başlar
sen moralini bozma canım verirsin,eminim şu an harika görünüyorsundur hiç takma kafana

hala yaglarım var ve bnde takıntı var fazlalık gormeye dayanamıorm:14::14::14::14::14:

bide bu hafta kızkardeşim evini taşıdı,annemin evdede tadilat vardı hem yoruldum hemde doğru dürüst bişe yemedim.....

ya su falanda ıcıorz ne odemı bu anlamıormkı
bugun sınırden ole bı yedımkı dk bası bısı yedım kndıme sınırden bole suan mıde bulntısından öluyorum:14::14::14:

ben öğlen bişe yememiştim akşam eşim tost yapmış biraz kaçırdım sanırım aynen benimde miğdem kötü soda içicem şimdi....
i

bu hafta evdeyim daha düzenli yaparım inşallah....

Back