sağol canım,peki yaş maya 1 tane mi yoksa yarısımı?
ayrıca akşamdan mayalayıp bıraksam hamur ekşir mi?
yok ya normalde hep bu sattelerde ayaktayım yarasa gbıyım aynısen uyanıkmısın halaaksamdan bu saate biseyler kacırmadın ins
yok ya normalde hep bu sattelerde ayaktayım yarasa gbıyım aynısen nıe hala burdasın esas
ya poacanın tadına baktım yalan solemıcem ama bu satte deıl aksam
sen napıosn
günaydın kızlar,
nasılsınız görüşmeyeli?
benim bu hafta biraz koşuşturmalı geçti yağmur yağdığı için temizlik yapamadım ama ufak tefek işlerimi hallettim.hala işlerim var
reglime 1 hafta var sanırım ondan yedikçe yedim doymadım 2 haftadır doğru dürüst dikkat edemedim.
abimde işten ayrıldı evde gerçi o da fazla yemiyor ama ben yinede o olunca dikkat edemiyorum yediklerime.evde birisi oluncada temizlik zor oluyo
bazen insan hiçbirşey yapmak istemez ya öyle bir zamandayım herhalde
sabah tartıldım ama bir kaç gündür şişkinliğim var 54,7 hiç memnun değilim:18:
kızlar benm kılomda hıc fark yok acayıp uyuz oldum
kızlar sabah tartıldım 61.2 kg görünüyor gözlerime inanamadım,tartı bozuk sandım tekrar çıktım:)))
ama bu hafta bunu gerçek saymıyorum yani 1800 gr.normal mi:)) yorumlarınızı bekliyorum.
hadiiiii uyanın kızlar sizleri merak ediyorum,kaç kilo verdik bakalım:))
efeeylul tablodan kilomu düzeltirken yaşımıda 25 yapar mısın.
senin şu andaki kilonu bana ver başka bişe istemem:))
kilo verdikten sonra vücut bir süre durur zaten,aynı kiloda saymaya başlar
sen moralini bozma canım verirsin,eminim şu an harika görünüyorsundur hiç takma kafana
slm kızlar 67 kiloum hala ........
üff noldu bu hafta yaaaa
bilmiyorum ama karnımda çok şiş ya ödem oldu sanırım,sende verememişsin canım,bu hafta inşallah verirz....
bide bu hafta kızkardeşim evini taşıdı,annemin evdede tadilat vardı hem yoruldum hemde doğru dürüst bişe yemedim.....
ya su falanda ıcıorz ne odemı bu anlamıormkı
bugun sınırden ole bı yedımkı dk bası bısı yedım kndıme sınırden bole suan mıde bulntısından öluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?