• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendikte ne oldu?

Eğitimli, kendini göstermiş güçlü olma potansiyeline sahip bir kadının şu an bu durumda olması çok üzücü.

Aklıma Canan Tan'ın Piraye'si geldi.

Siz kimsenin malı değilsiniz. Sizi kimse yönetemez.

Sahiplenmek ayrı benimsemek ayrı bir kavram ilişkilerde. Kimse sizi sahiplenmez.

Kendinize inanın. Ve sağlıklı bir karar verin. Hayat kısa.

Ailen seni okadar okuttu , bir odun calismana izin vermiyor

Kusura bakmada adami sen bulunmaz hint kumasi yapmissin ne bu yaa

Evlilik degil köle hayati bu

beni aile şirketimizde bile çalıştırmadı. onun için ev işi öğrendim falan filannnn....ne gerek var? neden bu kadar verici olunuyor?

adamın size saygısı kalmamış.çünkü siz evlendiği kadın olmaktan çıkmışsınız. silkelenin.kendinize gelin.aileniz falan bişey demiyormu bu duruma. bunlar için mi okudunuz siz.yazıkkk

ben senin o adamı bırakacağını düşünmüyorum.Ama yarın öbür gün çocuk diyecekler.Çocuk olunca da buraya konu açıp çocuğum var bırakıp gidemiyorum olacak.Biraz mantığın varsa hayatını heba etme,edeceksende bence buraya konu açma bir daha çünkü herkes zaten seni uyarmış olacak.

Sizce ben güzel miyim :))
22845_o03c0.jpg

en sinir olduğum şey başkasının yanında kavga annesinin yanında kafanıza vurması gerçekten sinir bozucu bence siz baştan vermişsiniz ipleri eline ben eşime çıkma teklifinde bile en baştan söyledim şunlardan bunlardan hoşlanmam diye çok şükür ki 5 yıldır birlikteyiz evlendik yapma dediğim hiç birseyi yapmadı bazı şeyler nikah masasına oturmadan konuşulmalı hele ki rüyasında gördüğü bayanı size sorması Allah ıslah etsin ne diyelim inşallah Allah size de doğru olan bir yol gösterir tez vakit.

o kadar üzücü bir konu ve hikaye ki...
tüm hayatını silmişsin. silik biri olarak yaşayacağını bile bile kabul etmişsin...

o zaman da düşünceler dile getirilmiş.
şimdi de bir anlam ifade edeceğini sanmıyorum.

böyle adamlar erken ölsün. başka da bir şey demiyorum.

merhaba arkadaslar, gecen sene buraya yazmistim bana cokta destek oldunuz Allah razi olsun. Ama ben tabiki kendimde dahil kimseyi dinlemedim verdigim sozden donemedim evlendim. Buyuk sehirde buyumus iyi universitede okumus iyi ve varlikli bir ailesi olan bir kiz taa anadolunun en ucra yerine evlenip geldim sonunda. Universitede tanidim onu ve beni nasil yaptiysa evlilige ikna etti.İcim hep teredduttede olsa kaderimmis evlendim. Memleketimi, ailemi, arkadaslarimi, kendimi oralarda birakip buralara geldim. Esim esnaf. Ben iyi bir universiteden mezunum ama ev hanimiyim cunku esim calistirmiyor. Cunku esim bana para veriyor. Altima araba veriyor. En luks evlerde yasatiyor. Ben neden calisayimki....(degilmi!)
Buralara kadar geldim ona guvendim geldim. O hic yanimda olmadi. Tam 1 sene oldu evleneli, isinden baska bisey dusunmedi. Bu kizin yemini verdim oh otursun evde dedi. Kendi cabalarimla cevre edindim 1 senede burda. O insanlar benim kocam gibi oldular. Evliligimin 2. Gunu altinlarimi aldilar. 3. Gun babasida evliligimize dahil oldu. Oglunu her dakika aradi. Ona is yukledi. Onun hep sinirlerini bozdu. Haliyle esimde bana vakit bulamadi. Evliligimizin ilk aylarinda kocamin hayati sadece is ve hayati oldu. Ona kac kere dedim beni burda tek birakma bu kadar diye anlatamadim. Ama yinede bana ilgisini gosterme cabasi vardi en azindan..İs bul dedim kiskancligindan bulmadi. Sonraki aylarda benden iyice gitti bende restimi cektim cekmemle bana geri donmesi eskisi gibi gozlerime bakmasi bir oldu. Ama nereye kadar. Yine eskiye dondu ve boyutlarini arttirdi. Gecen ay kaynanam ben ve esim bi yolculukta,ani frene bastigim icin kafama vurdu kaynanamin gozunun onunde.ustune dua et telefonda konusuyodum suratina isabet ettiremedim dedi bide.Orda bende susmadim nasi vurursun bana ya diye cikistim.annesinin yaninda ona laf ettigim icin benle konusmadi. Bende gururumdan konusmadim. Sonra hasta oldu dayanamadim
Kiyamadim kendime bakmadigim kadar guzel baktim ona. ama o ben hasta oldugum halde disarda icip eve gelincede bana bakmasini gectim bana durduk yere dalasip kendi kendinede konusup gidecek kdr vicdansiz cikti...
Biyere gittigimizde bana bakiolar diye herkesin onunde kolumu sıkıp beni oturtan, onun agzindan bir guzel lafi tvde internette gordugu guzel kadinlara soylerken duyabildigim(bana degil yani), benim burda tek oldugumi bile bile ailesinin yaninda beni dislayanki ailesi beni hep icine almis insanlardir, disaridan veya ailesinden bana ovgu geldiginde simartmayin sunu ya diyip bana bu tarz muamele yapan, durmadan eger o olmasaymis benim hayatim batarmis fikrini bana asilamaya calisan, parmagima olmuyor diyip aylardir alyansini takmayan, ruyasinda gordugu yesil gozlu kizi dusunup dusunup ya o kiz kimdiki yaaaaaa diyip bana"karisina"soran, kiskanc dedim ya hih karisinin namusuna kendi dugun gununde dil uzatanlarla bile bile hala inatla beni ezip gorusen, dugunumun ertesi gunu butun altinlarimi topladiktan sonra elimde kalan 2-3 parcayi vermeyince bana manevi baski yapip benim kotu bi es oldugumu ima eden, benimle aksam yemegi yemeyen, bana koca kafa diyen, suyunu bile ayagina getirtip sagol demeyen ama aileme saygili, isinde gucunde, beni aldattigina sahit olmadigim yada hissetmedigim, yalan soylemeyen bir ese sahip olmusum. Daha onlarca sey var da yazcak ne halim nede gucum var hatirlayacak... Ben ne yapayim? Ne yapmaliyim. Onun istedigi oldu hep 3 senelik gecmisimizde. Cevremi sildi. Aile sirketimizde bile calistirmadi oturttu beni evde daha nisanli bile degilken,Ailemdeki evde hizmetci olmasina ragmen hayatim sadece okumak ve gezmek olmasina ragmen o hayatima girdikten sora ona iyi es olmak icin yemek yapmaktan tutun temizlige dikis dikmesine kadar ogrenen, gece disari ciktiginda ii eglenceler askim diyip onu rahatsiz etmeyen, asla dirdir etmeyen, onun basi agrimasin diye kendi sorunlarimi bile icimde cozmeye calisanki bazen daraldigimda anlatma hatasina dustum instagramla tv ile ilgilenmeyi tercih etti beni dinlemek yerine, ama ben onu 7*24 dinleyen, iste onun karisi dedirtip parmakla gosterilen, gencligimi, bilgi birikimimi, enerjimi, diplomalarimi ona ve su 4 duvara feda eden biriyim. evet ipleri ben verdim eline ama mutlu olurum diye yaptim bunlari:KK43:ve suan dusunuyorum yasiyorum,Hayat orda ve ben burdayim boyle bir adamla. Ah ama parasi var ama saygili buyuklerine ah guzel cocuk ah durust.. Ah ne!! Bunlar yeterlimi benmi cok fazla sey istiyorum.. ben ne yapayim lutfen yardimci olun. Kafam o kadar karisikki umarim cok karisik yazmamisimdir.
her zaman demısımdır Allah herkeısn kendıne versın parayı, çalışıyorum eşim çok zengin olsada çalışırdım , kendi ayakların üstünde durmak gibisi yok..
ayrıca eşim istiyor diye işimden,ailemden ve cevremden vazgecmezdım..
siz zaten en buyuk hatanın kendınızde oldugunu bılıyorsunuz, bence bu kosullarda evlılık yurumez, hakaret var sıddete varan eylemler var, sızı bır hıc gıbı goren bır adam var, zengın olsa aılene gostermelık saygısı olsa ne yazar ben olsam bır dk durmazdım o evde, kanunı haklarımı alır, egıtım sevıyeme uygun bır ış bulurdum kaça kaça giderdim yanından ama tercıh sızın..

Sen baştan hata yapmışsın. Aşk gözünü kör etmiş resmen. Evlenirken biraz da mantığınızı kullanın ya. Okumuş kızsın, e adam zaten az biraz belli etmiş kendini derdin neydi? Çalışmayıp, ev işi, el işi öğrenmek neyin nesi? Her kadın kendi ayakları üzerinde durmalı, durmak zorunda... Sen onun her dediğini yaptığın için ve bir sürü fedakarlık yaptığın için bu durumdasın. Onun kafasında ben ne yaparsam yapayım bu kız beni bırakamaz düşüncesi ve rahatlığı var. Bu rahatlık ve düşünceyide sen vermişsin ona... Eğer artık dibe vurduysan ayrıl bence. Ama yok ben bu kadar katlandım, fedakarlık yaptım daha da katlanabilirim diyorsan devam et...

Hayır arkadaşım bu ezip geçen, hiçe sayan tavırların hiçbiri normal değil.Ben olsam arabada kafaya vurma olayından sonra , geberse ona bakmazdım.Sen hala merhamet ediyorsun.Rüyasında gördüğü yeşil gözlü kız gelip karılık yapsın ona.Bizzat söyle bunu.

şimdi bu yaptıklarının tam tersini yap. belki o zaman kıymetin olur.
böyle konuları okudukça evliliğim için gerçekten şükrediyorum.
şu an yaşadığınız evlilik değil.
ben olsam boşanırdım.
evlenme demişler dinlememişsin.
bari çocuk yapma dememizi dinle.

Eşmin bir kaç level üstü eşiniz. Neyseki zengin değil. Olsa acaba aynı olurmuydu. Şiddet yok allahtan bizde. Ama merak ettim o arabadaki olay dışında size şiddet uyguluyor mu fiziksel. . Psikolojik şiddet zaten belliki had safhada.

Ama sizi hem güzelliğinizden ötürü kıskanıyor. Hemde çalışırsanız çok başarılı olup daha fazla etraftan takdir kazanacağunızı düşünüyor olmalı. Zatsn bu adamlar güçlü kadınlarla evlenip sindirerek egolarını tatmin ediyorlar. Allah yardımcınız olsun

Sakın ama sakın çocuk yapmayın. Körüyü geçene kadar diğer yüzünü gösterir sakın güvenmeyin. Kesinlikle tedaviye ihtiyacı var.

Bencede güçlü eğitimli vede güzel kadınlar tehdit altında , genelde ezik erkeklerde bu kadınları elde etme peşinde , kendilerine köle olsunlar diye , maddi duyama ulaşmış ama manevi doyuma ulaşamamış kadınlar dikkat etmek zorunda , böyle adamları çevrelerinde barındırmamaları gerekir , böcek gibi ezmeleri gerekir
Eşmin bir kaç level üstü eşiniz. Neyseki zengin değil. Olsa acaba aynı olurmuydu. Şiddet yok allahtan bizde. Ama merak ettim o arabadaki olay dışında size şiddet uyguluyor mu fiziksel. . Psikolojik şiddet zaten belliki had safhada.

Ama sizi hem güzelliğinizden ötürü kıskanıyor. Hemde çalışırsanız çok başarılı olup daha fazla etraftan takdir kazanacağunızı düşünüyor olmalı. Zatsn bu adamlar güçlü kadınlarla evlenip sindirerek egolarını tatmin ediyorlar. Allah yardımcınız olsun

Sakın ama sakın çocuk yapmayın. Körüyü geçene kadar diğer yüzünü gösterir sakın güvenmeyin. Kesinlikle tedaviye ihtiyacı var.

Bencede güçlü eğitimli vede güzel kadınlar tehdit altında , genelde ezik erkeklerde bu kadınları elde etme peşinde , kendilerine köle olsunlar diye , maddi duyama ulaşmış ama manevi doyuma ulaşamamış kadınlar dikkat etmek zorunda , böyle adamları çevrelerinde barındırmamaları gerekir , böcek gibi ezmeleri gerekir
Ahhh ahh aşkı besleyen o beyindeki diğer kimyasalları öldüren loba lanet olsun.

böyle bir hayat tabiki yaşanmaz, boşan diyeceğim ama tahminim dinlemeyeceksin ve seneye açacağın konu başlığı "eşimden şiddet görüyorum bir de bebeğim var ne yapmalıyım" olacak..
Allah kurtarsın böyle hayattan...

Diğer konularına baktımda ee sen bile bile lades demişsin arkadaşım. Yaşayacaklarını tek tek anlatmışsın diğer konunda. Herkes sana nişanlanma evlenme demesine rağmen evlenmişsin şimdi boşan desek boşanacakmısın. Evet kapı dışı herkes senin içerde ne yaşadığını bilemez belki herkes nankör böyle adam bırakılır mı yediğin önünde yemediğin arkanda derler kimse içini bilemez.

Madem onun istediği gibi bir eş olduğun halde yaranamadın. Bundan sonra kendin ol, kendin için yaşa. Eşin ya düzelir ya da düzelir.

Back