evlendikte ne oldu?

Bunca eziyeti kendinize reva görmeyin ve bence yol yakinken hala. . Yoksa seneye de bir de bebeğim oldu söyle böyle diye yazacaksınız buraya. .resmen saygısız .....Bırakın kardeşim kendi layigini bulsun evi arabasi da onun olsun.

Darılmayın ama sizin gibi kadınlar "okudum, meslek sahibiyim" deyince gülesim geliyor ne yazık ki. Üniversite insana bir duruş, bir bakış açısı kazandırır; üniversitede öğrenilen belki de en önemli şey sorgulamak ve soru sormaktır. Sizce şu an siz eğitimli bir insan gibi mi davranıyorsunuz? Adam sizi dövmüş yahu, neyi kurtaracaksınız?

Oyunun kurallarından rahatsızsanız kuralları değiştireceksiniz. Çıkın gidin ailenizin yanına, bir işe girin, madem 'düzeltmeye' çok meraklısınız bu magandayı, bakın bakalım gelip yanınıza yerleşiyor mu? Eğer sizin kurallarınızla, sizin peşinizden geliyorsa o zaman bir şans verin. Tekrar söylüyorum, bana dayak atan adam ayaklarımın altını öpse kabul etmem ama siz belli ki ediyorsunuz.

Mutlu değilseniz, paylaşımınız yoksa içinde bulunduğunuz birliktelik evlilik değil sözleşme olur.
Zamanında buradaki hanımlar yapma etme demişler dinlememişsiniz, şimdi de ne söylenirse söylensin dinlemeyeceksiniz.
Bir ihtimal uyarsınız diye şu kadarını söyleyeyim. Evet evlilik bitşrmek kolay değil ama çocuk yok daha çok yeni şu an sizin için çok daha kolay.
Hakkınızda hayrlısı olsun.

çok ödün vermişsiniz, kendizi silmişsiniz ve daha mutlu olurum diye ümit etmişsiniz bu ne mümkün
yazık etmişsin kendine

Bile bile lades dedigini de biliyorsun. Simdi kac kendini kurtar desek dinleyecek misin?

Tamam hata ettin evlendin
eee devam ettirmek için diğer insanlar gibi cevre baskı maddi sorunların yok
bırak bu adamı gercekten kımse cekmez onu

Bu adam özgüveninizi aldığı için korkuyorsunız nice kadınlarımız var 3 çocuklu ,diplomasız, eğitimsiz cesur , tek başına hayat mücadelesi verip bunuda kendi onuru ve gururu için yapan , sizin şartlarınız üst seviyede , yeni başlangıç yaparak , hayata onurlu bir şekilde devam etmeniz ,herkes yaniış yapar ama her yanlışta düzeltilir sonra bunun adı acı hayat tecrübesi olur , hergün ölmekse 1 defa ölmek iyidir

Ben seni hatırladım canımmm nişanlıyken altınları düğün öncesi getir demişti de kayınvaliden sende sebebi sordun d,ye olay cıkarmıstı bağıra cagıra kocan...orda da sen haklıydınnn şimdi de..
Hala ne yapmasını bekliyosun hala seviyor musun merak ediyorum bütün bunlara rağmen soğumadın mı ?

Bu kadar problemin Arasında alyans nasıl dikkatinizi çekiyor?

Peki siz bu adamın alyansını takıyor musunuz Allah aşkına?

Olan olmuş artık, sanırım bu mutsuzluğuna rağmen boşanma niyetin yok
Ama en çok içimi cızlatan, üniversite okuyup, meslek sahibi olmuş bir evladın böyle körelmesi
Ben gidemedim üniversiteye, içimde yara gibi durur hala
Bunca yıldır çalışıp didinirim ama üniversite mezunu olmamanın acısını çok çektim
Adam sinyallerini vermiş, bile bile seçmişsin bu yolu diyecek bir şey yok
Allah yardımcın olsun bu saatten sonra

Açtığına konuların hepsini okudum burada herşeyi yazmışsınız ama yinede evlenmissin her şey o rtadaymis buna rağmen kabul etmişsin adamda suç bulma evlenmeden önce bütün huylarini göstermiş sen öyle kabul etmişsin

bence ayril mesleginde varmis kendine yazik etme canim yarin bir gun cocuk olursa idin daha sor 1 2 sene sonra millet vocuk icin daha cok baski yapacak o zaman isin daha zor

çok yazık olmuş..fakat geri dönebilirsiniz,eğitiminize ,yaşamınıza,herseye...çocuk yapmayın.

hemen girebiliyorsan bi ise gir.
ister Kabul etsin ister etmesin - ona soran yok.
sonrada gidisata bak ama bana kalirsa o tokattan sonra gitmeliydin - gitmelisin, kendine saygindan dolayi terketmelisin o kendini Adam sanan hödügü.

ailen ne derse desin, isterlerse Kabul etmesinler - dimdik ayakta durmalisin bunu kendin icin yapmalisin.
ise girersin kendine ev tutarsin mis gibide yasarsin.
kimse bu hayata elin adami gelsin tokat atsin diye gelmiyor.
ne demek ya, annesinin yaninda ne Kadar Kücük düsürmüs sizi, onurunuzu incitmis.

ona acima, kendine aci ve biran önce kurtul.
cünkü inan bana sana kimse acimayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…