Evlendi

Vicdanının devrede olduğunu düşünmüyorum. Diğer kadını seçmiş ve onunla evlenmiş. Ama Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgur da dursun istiyor. Yani bunlar artık çok geleneksel, toksik erkek taktikleri. Canı istediğinde arayacak, konu sahibi de ona gidecek, onunla ilgilenecek, asıl derdi bu .Onu önemseyen bir kadın var burda ve kendisine duyulan o ilgiyi kaybetmek istemiyor, çok bencilce ama gerçek bu..
onu önemseyen kadında yok o ilgide yok artık bir daha ulaşamaz bana. ulaşmak isteyeceğinide sanmıyorum artık yanında karısı var. çok bencil pislik bir insanmış.

o akan zamanı keşke geri alabilsem böyle birine selam bile vermezdim. ben böyle bir insanı senelerce sevdim neler yaptım neler kimseye yapmadığım şeyleri yaptım yapmayacaklarımı yaptım hemde böyle bir insana. sokaktan rastgece adam çevirip ona yapsaydım onca şeyi eminim o rastgele neüdüğü belirsiz adama daha çok değerdi. çok pişmanım ama akan zaman geri gelmiyor. iğrenç yaratık bana zaten bir daha ulaşamaz. bence ulaşmakta istemiyordur artık balayında aklı gitmiştir o malın
Bakın cümle altlarında "artık bana ulaşamaz" yazmanızın hemen akabinde, "zaten o da aramaz" diyorsunuz. Bir yandan aramasını istemiyor diğer yandan duygusal olarak belki de elinizde olmadan; sizi aramasını, özlemesini istiyorsunuz yani bu cümle aralarından belli oluyor. Zaten "bir insanı kaybetmek istiyorsanız onun için fedakarlıklar yapın" denir. Aslında zamanla ölçülecek bir mevzu değil bu, tamamen karakter ve vicdan meselesi. O yüzden yoldan çevirdiğiniz bir adamda bile karşılık bulacak iyilikler bazısının kılını bile kıpırdatmaz. Geçen zaman geçti ona takılmayın artık, hepimiz geçmiş zamanda haketmeyen birilerine değer verip, üzüldük, karşılığını bulamayan duygularımız oldu. Yani emin olun yalnız değilsiniz. Kimimiz geçmişe takılmadan, o üzüntülerin ve hayal kırıklıklarının içinden geçip kendimize yeni dünyalar, yeni yuvalar kurduk..kimimiz de geçmişin gölgesinde saçlarımızı ağarttık. Ben ilk yolu tercih edip mutlu olanlardanım. Dünyalar iyisi çok sevdiğim bir eşe ve evlada sahip oldum. Önüme baktım çünkü, ben degerliyim, biri için değerimi kaybettiğim gün onun da bende değeri sıfırlanır. Uzunca yazdım biraz, ilerisi öyle karanlık değil demek istedim, siz de yürüyün hızla..Hayat birileri için yanacak kadar uzun değil..🦋

.... hakkımı helal etmediğimide biliyor ağlamalarımı duydu gördü. dediğiniz gibi sıkıntı yaşayınca demekki bu sebeplerden dolayı vicdan azabı çekti demekki. bir daha bana ulaşamayacak. bir daha onunla konuşmam. acaba pişman mı oldu benle evlenmeyip başkasıyla evlendiğine düğün yaklaşınca acaba o yüzden mi defalarca aradı gerçekten kötü müydü acaba diyorum şuan.
Hayır son cümlende haklılık payı var ama tam olarak öyle değil eski sevgilin şu anki eşiyle sıkıntı yaşadığında da sen aklına geleceksin (bu gayet normal değil mi birşeyler yaşadınız sonuçta onun aklına gelmen muhteşem bi olay değil yani) ufak tefek pişmanlıkları acabaları da olabilir, vicdan da yapacak, başına gelen sıkıntıları da senden bilecek yıllar sonra bile seni arayabilir o kapasite var bunda. Ama bu adamdaki senin düşündüğün tarzda bir pişmanlık değil. Zorla evlendirilmedi sonuçta isteseydi sen onun eşi olurdun istememiş o kadar da... Senin unutmaman gereken konu o adam seni her ne olursa olsun terketti başkasıyla evlendi bir kadına bundan daha nasıl kötülük yapılabilir? Sen kötü bir adamı sevmişsin bunu kabul etmen lazım. Bana yazdı şöyle dedi böyle dedi vs vs bunları düşünüp durursan kendine kötülük yapmış olursun. Sen bu kadar mı değersizsin bir sürü iyi adam var...

Vicdanlı adam yolcu ederdi kadını en azından evlenirken, ki o kadın da önüne baksın artık hayatını kursun. Elimden çıkmasın diye karısının koynundan sürekli arayıp ağlayıp zırlayıp beklentiye sokmazdı. Vicdanlı adam evdekini de düşünürdü, o edebiyle otururken kendi halt yemezdi. Bu adamın bu kadınla 5 yılı geçmiş, bütün damarlarının yerini biliyor. O gün neye ihtiyacı var, buluyor o damarı onunla oynuyor. Hiç mi vicdanlı adam görmediniz yahu? İki ağladı zırladı vicdanlı mı oldu o kadar aldatıp terkedip kullandıktan sonra?
bence bu şahış öyle bir ruh hastası ki karşısında kim olsa hasta eder. manipüle ediyor beni. çok kötü durumda olduğuna inanmıştım evlendiğini duydum 1 hafta sonra. aradan zamanlar geçse anlarım. ama 1 hafta. sorunlu birisi bence ama diğer insanlarla nasıl ilişki yürütebiliyor ben anlayamıyorum. mesela o kadar kızla sorunlu ilişki yaşadı bu kızla nasıl normal olabilir. çocukluk arkadaşı var nişana çağırmadı çünkü geçmişte o çocukla evlendiği kız konuşuyolarmış. nişandan 1 ay sonra falan o arkadaşıyla birliktelerdi şimdi düğüne de çağırmamış. insanları nasıl manipüle ediyorsa insan arkadaşı nişana düğüne çağırmamış görüşmez normal bir arkadaş ama bu onlarıda manipüle ediyorki hem nişana düğününe çağırmıyor hemde görüşmeye devam ediyorlar. ben böyle bir insan görmedim. normal değil bu son yaptığıda normal değildi. ben anlamaya çalışmak için burda soruyorum ama o normal birisi olmadığı için anlayamayacağız da. bir daha da bana ulaşamayacak.

Aldattığı kızı da başka kızla aldatan yani aynı anda 3'lü takılan bir adamda vicdan mı arıyorsunuz anlamadım. Üstelik aldattıysam senin yüzünden diye de suçluyor. Eski konularına bakın, adam canlı cenazeye çevirmiş kızı. Nedir bu haysiyetsiz erkeği sevimli masum gösterme çabası? Kaç tane konu açmış bu adamın kötülükleriyle ilgili. Yanımda karar verdi nişanlanmaya diyor. Sizin kocanız günde 10 kez eski sevgilisini arayabilir mi?
çok güzel özetlemişsiniz herşeyi. canlı cenazeye dönmüştüm o dönem malesef. bu kadar şey yaşattı belasını buluyor ahım çıkıyor sanmıştım o yüzden kötü dertli sıkıntılı sanıyodum çok ilginç

kavga edince evlenme kararı almak?! vaooov. Erkoları sıkı tutalım, kavga etmeyelim mazallah evlenmek isteyebilirler.

Sevmişsiniz, emek vermişsiniz şu an çok üzgün olmanız çok doğal derdim size sabır dilerdim

biliyor musunuz 3. şahıssınız. Sevgilim beni bırakıp 12 gün sonra köylerinden başka bir kızla nişanlandı.
Hep unutmak sesi bastırmak istedim. Bir arkadaşım dedi ki geceleri ne yapıyorsun beraber yatıyorlar işte o an korkunçtu.

adam sizi kullandı, sizin ilginizi. Acizdi ekstra sevgi aradı, şeref yoksunuydu. Ailesine karşı gelmemesini de anlıyorum hadi korktu ama şimdi sizi arayan siz varken de başkalarını aradı
ailesine karşı gelcek durumu yoktu kendisi evlenme kararı aldı kızla. ailesi zorlamadı. evet bu böyle birisi başka bir yorumda da anlattım beni aldatmıştı 2 yıl önce sonra ben beddua küfür falan 6 ay konuşmadım. ben terapiye başladım kötüydüm yinede unutamadım. 6 ay sonra geri döndü aldatmadım dedi seviyorum evlenelim bilmem ne dedi bende zayıftım tamam dedim sonraki kavgamızda bitirdi gitti o kızla evlenme kararı aldı. ben geleceği görüyorum biz mutlu olamycaz sen geçmişte olanları unutmuyorsun her kavgada geçmişi açıyorsun unutamycaksın falan filan dedi. evet şimdide birlikte yatıyorlar pislik 1 hafta kalaya kadar ne bok yemeye aradı bilmiyorum kötüyüm bilmem ne bokum diye düğünü varken niye kötü olacak sanki ruh hastası pislik

kesinlikle öyle
konu sahibinin de art niyetli oldugunu düşünmüyorum
belki az da olsa hala hisleri vardır
belki hiçbişey hissetmeyecekti ama 1 hafta sonra adamın evlenmiş oluşu şok etkisi yaratmıştır
o da saglıklı düşünememiştir
tek ilacı zaman bu işin + o adamı heryerden engellemek
başka çaresi yo k
aynen öyle 1 hafta sonra evlenince şok oldum. ya diyorum düğünü olan niye kötü olsun ölmek istiyorum bilmem ne nefes alamıyorum zart zurt. buluşalım falan diyordu 2-3 hafta öncesin de. ben buluşmadım. bana dediki hatırlıyor musun eskiden sen son bir kez de olsa buluşalım derdin şimdi demiyorsun dedi. mal derdi neydi ne boktu anlamadım

aynen öyle 1 hafta sonra evlenince şok oldum. ya diyorum düğünü olan niye kötü olsun ölmek istiyorum bilmem ne nefes alamıyorum zart zurt. buluşalım falan diyordu 2-3 hafta öncesin de. ben buluşmadım. bana dediki hatırlıyor musun eskiden sen son bir kez de olsa buluşalım derdin şimdi demiyorsun dedi. mal derdi neydi ne boktu anlamadım
Neyini anlamıyosun sevişmek istiyo adam işte. 😒

Kız erkek zorla evlendirilemez yaa vede nişanlıyken nasıl konuşursun niye evlenmesine bu kadar şaşırdın ki? bırakıp gelmesinimi bekledin :KK53:
Ee oynamış senle net görüyorsun kimse kimseyle zorla evlenmez canım
Seni seven yanında olurdu sende kendi hayatına bak artık..
zorla evlendi mi dedim canım tatlım şekerim

Sebebi poligamik bi herif olması. Kimseyi bırakası yok. Aynı anda sen de olacan o da olacak bu da olacak. Karısından önceki nişanlısını aramıyor mu sanıyorsun? Tek seni aradığını sana düşündüren ne?
burdaki yorumlardanda görülen o ki kadınların çoğunluğuna bakınca ben gibi salaklar az olduğu için hayatındaki kadınlardan tek beni aramış olma ihtimali yüksek. birde eski nişanlısı falan yok yorumlarda hep öyle yazılıyor önceki konulardan yanlış anlaşılmış öyle de devam etmiş, o zamanki olayda beni aldattığı zamanki kavgamızda o kız için demişti onla nişanlancam falan filan diye ben aldattığını öğrenince beddualar küfürler edip buna saydırmıştım diğer kız ise çok yumuşak davranmış o yüzden bana onla nişanlanıcam ben falan diyip o kızla devam etmişti 6 ay ben konuşmadım bu olayın üstüne 6 ay sonra bana geri döndü ben seni seviyodum aldatmamıştım sen bana beddua küfür ettin diye ben onla nişanlancam dedim onun yanına gittim o senin gibi tepki vermedi bana o bana inandı benim yanımda oldu falan demişti. o önceki konunun nişan mevzusu böyleydi nişanlanacam demişti bende burdaki konularımda nişanlanıyormuş yazmıştım o kızla hiç nişanlanmadı yani tek nişanı oldu bu ailecek köyden tanıdıkları kız ile işte evlendiği kız

Bende sizin dediğiniz gibi düşündüm . Konu sahibi yeşil ışık yaksaydın . Sana senide seviyorum derdi . İkinizde olun derdi . Bazı erkeklerde var bu durum. Önüne bak kendini geliştir . Başka kadınlarada aynısını demiştir . Size ağlıyorum demiş yalan 🤥 hiç samimi gelmedi. Allah seni kurtarmış boşver evlendiği kıza yazık onun yanındaysa gülücükler atıyordur . Salla gitsin
o kıza neden üzüldünüzki sizde diyorsunuz onun yanında gülücükler atıyordur kız zaten mutlu

malum şahıs nişanlandıktan sonra arıyordu ama sonrasında aramaları değişti sıkıntılı arayıp dua istiyordu kötüyüm diyordu. bakın en son 1 hafta öncesine kadar bu böyle devam etti en son 1 hafta önce konuştuk ve bugün evlenmiş. sıkıntılı olduğunu duaya ihtiyacı olduğunu söyleyip duruyordu sen hangi duaları okuyosun kendine diyordu, beni geçmişte çok üzüp ağlattığını bildiği için de bir cümlesinde dediki sende böyle ağlıyormuydun geceleri dedi nasıl dedim ben ağlıyorum dedi her gece mi dedim çoğunlukla dedi. düğün yeriyle ilgili nişanlısıyla anlaşmazlık yaşadıklarından bahsetmişti çok az. sonrasında herhangi bir şey demedi. ben ne sıkıntın var dediğimde genel, hayat diyordu. nişanlınla ilgili olduğunu düşünüyorum dedim yanlış düşünüyosun işte sen hep dedi. anlamadığım şey ise madem nişanlısıyla da değildi sorun ne diye benden dua istiyordu nişanlısından isteseydi. çok ısrar ettim söyle rahatla bir söyle ne bu kadar seni sıkıntıya sokuyo dedim günlerce her aradığında ama söylemedi. ve bugün başkalarının sosyal medyasından gördümki evlenmiş. gayet mutlu görünüyor. bir insan bunu neden yapar? benim kafam basmıyor bu nasıl bir şey? benden dert sıkıntı kötüyüm çok kötüyüm ölcem ölmek istiyorum dua gibi şeyler derken ya 1 hafta öncesindeki günlerden bahsediyorum. bir insan neden yapar ya bunu neden yok kafam basmıyor uyuyamıyorum bu saat oldu
Asıl soru sen nişanlı adamla niye konuşuyorsun hiç acımadımm sana oh bi güzel dalga geçmiş senle

Asıl soru sen nişanlı adamla niye konuşuyorsun hiç acımadımm sana oh bi güzel dalga geçmiş senle
senin nişanlınmıydı:) özürlü müsünüz zihinsel olarak acaba bu yorum normal bir insandan gelemez. nişanlı adamı konuşalım diye arıyor muyum?? her gün günde en az üç kere arayan birine ne oldu diyorum dertli sıkıntılı bişeyler anlatıyor bende ne oldu diyorum vs. senin zihninin çalıştığı şekilde bir şey yok burda başka kapıya hadi.

senin nişanlınmıydı:) özürlü müsünüz zihinsel olarak acaba bu yorum normal bir insandan gelemez. nişanlı adamı konuşalım diye arıyor muyum?? her gün günde en az üç kere arayan birine ne oldu diyorum dertli sıkıntılı bişeyler anlatıyor bende ne oldu diyorum vs. senin zihninin çalıştığı şekilde bir şey yok burda başka kapıya hadi.
Kızım nişanlı adamın telefonu açılmaz, engellenir engellenir. Ayrıldıktan sonra arar açarsın no problem nişanlı evlenecek adamla muhatap olunur mu? Kendine bunu yakıştırıyor musun? Bir tek sana mı nişanlı biri yazıyor millete de yazıyorlardır ama engeli basıyor normal insanlar…

1 hafta önce sana yazıp dua isterken de zaten nişanlı olduğunu biliyormuşsun. Evlenmesine neden bu kadar şaşırdın ki? Ayrıca bunu bile bile neden ararsınız ya da karşı taraf mesaj atınca cevap verirsiniz hiç anlamam

Nişanlı olduğu halde sizi aramaya devam eden birine gerekli cevabı vererek resti çekmek varken neden bir diğer seçenek olmak istermişcesine davranırsınız yani....

K.bakma ama sizin gibilerin yüzünden kaç yuva dağılmış eşi duymasın bosanma sebebi olursun cünkü gayet istiyerek onla konuşuyorsun o dua niyetiyle senle konuşmak istemiş sende kabul etmişsin

Resmen unutamadı seni dememizi istiyor. Razı olursa metres olacak haberi yok.

Bir önceki yazımda da söyledim zaten. Adam sana yazsa evli mevli demez sen yine konuşmaya başlarsın diye.

Eski sevgilisinin evli olduğunu bildiği halde arkadaşca konusma bile olsa o bana göre metresliktir. Adam da karaktersiz.

Adam olsaydı seni bırakmazdı ha bıraktı nişanlandı seni asla aramazdı demekki adam değilmiş ah cnm bide onu ne kadar düşünmüşsün dertli diye keşke onun derdini kafana taktıgın kadar artık nişanlıdır görüşmeyeyim diye kafana taksaydın

Nişanlı olduğunu bilerek konuşmanız doğru mu evliyken arasa evliykende konuşursunuz yeniden birlikte olalım dese olursunuz kadın kadına bunu niye yapar ki umarım sizde aynı durumla karşı karşıya kalırsınızda hayat dizel empati yaptırır

İleride evleneceğiniz adamın düğünden bir hafta önceye kadar “uzun süreli ve çok şeyler yaşadığı” eski sevgilisiyle konuşması problem değilse sizinki de değil.

Metres olma yolunda ilerliyorsunuz

Sizin kafanız çok güzel belli ki. Kendisine metres olmayı yakistiriyor musunuz ? Çünkü yaptığınız şey bu oluyor. Istediğiniz kadar çevirin

Boyleleri oldukca bu adamlarin acik kapisi olur tabi ki adami bu kivama getiren kendisi. Kullandirtmasin kendini. Nisanlandi eyvahlar olsun ama bizim cinsel hayatimiz devam edoyorduuu demesin o zaman. Adamin derdi varmis derdi neymis ogrenememis bize soruyo la havle. Neyse bisi demicem.

Kızım nişanlı adamın telefonu açılmaz, engellenir engellenir. Ayrıldıktan sonra arar açarsın no problem nişanlı evlenecek adamla muhatap olunur mu? Kendine bunu yakıştırıyor musun? Bir tek sana mı nişanlı biri yazıyor millete de yazıyorlardır ama engeli basıyor normal insanlar…
kendisi bana normal şeyler yaşatmadığı için normal bişey bekleme. biz normal iki insan olarak konuştuk bu bir. ikincisi de o nişanlıyken konuşmuş ne olmuş ona göre sorun yok. nişanlısı olan kızda bizi öğrendiği zaman bile sorun etmemiş bir kız. ikiside değişikler. köyden tanışıyorlar kız eskiden bu çocuğun en yakın arkadaşıyla konuşmuş o çocuğu nişana düğüne çağırmadılar ama çocuk hala o çocuklada görüşüyor. anlayacağın normal olmayan çok şey var. ben normal insan olarak konuştum kötüydü diye. gözümde normal bir nişanlı değillerdi zaten yemediği bok kalmadı siz ne diyorsunuz ya hayatımı mahvetmiş sayesinde yaşayan ölü olmuştum çok kilolar verip güçten düşüp psikiyatriye terapiye başlayıp ilacada başlamıştım siz ne anlatıyorsunuz ya? benim dengem mi kalmış siz ne anlatıyosunuz harbiden. burda bu tarz yorum yapan kişiler her şey normal gitmişte sonra ayrılık olmuş sonrada nişan olmuş ee bu saatten sonra konuşulmaz tarzı yorum yapamazlar. süreç öyle normal ilerlemedi zaten. hayatımı skip atmış beni mahvetmiş ailemde bile travma oldu burda kendinizi tatmin etmeyin hepiniz. konuştuk mu konuştuk neye konuştuk görüşelim dedi defalarca görüştüm mü?? boş yorumlarınız işlemiyor. insan gibi yorum yaparsanız dikkate alırım burda egolu egolu konuşmalarınız ters tepkiden başka bişeye sebep olmaz.
AdChoices
ADVERTISING​

Bi bu mu gel diyo sanki herifin 2-3 yerde daha açık kapısı var geliyo çalıyo gidiyo çalıyo adamın keyifler keka, vicdan yaptığı da hasta olduğu da yok seni beni gömer bu herif gibiler, tabi gam yok tasa yok, gezgin gibi döşeği sırtında gittiği yere açıyor, hayat bunlara güzel la.
bu kız sevdıgı adam askere gitmişti nişanlıydı o kız bumu bıde hamıleydı ondan

Back
X