Aaa öyle deme. Eski sevgiliden arkadaşta olur. Eski günleri yaad etmek için bazı şeylerde yaşanabilir. Arkadaşız sonuçta ne olacak ya bu ne yobazlık bakış açınızı biraz değiştirir misiniz lütfen?Sen normal arkadaş misin yani? Evlenme aşamasına gelen sevgili olarak anlatıyorsun kendini.
Sasece sarılarak yatmıyordur bence. Evliliğin ilk gecesi daha hareketli geçmiştirAaa öyle deme. Eski sevgiliden arkadaşta olur. Eski günleri yaad etmek için bazı şeylerde yaşanabilir. Arkadaşız sonuçta ne olacak ya bu ne yobazlık bakış açınızı biraz değiştirir misiniz lütfen?konu sahibi adam şu anda karısıyla sarılarak aynı yatakta yatıyor sen de burada bize disslike atmaya devam et ha birde yedek olmaya devam et muck
Ben de benzer şeyler yaşadım. Evlilik arefesinde terk edildim. Sonra deprem zamanı beni aradı sordu günlerce merak eder gibi. Ondan sonra da şuanki eşiyle fotoğraf paylaştı. Ben mutluluklar diledim. Daha sonra da benle son kez buluşmak istemişti. Ben duygusal boşluktan acaba son kez buluşsam mı demiştim. Zaten biliyordu içinde olduğum üzüntünün kullanıyordu resmen. O gün sabaha kadar uyumadım. Sonra hem kendime hem o kadına büyük haksızlık ve saygısızlık olduğunu anladım. Mesaj atıp bitirdim o gün tüm iletişimimi. 1 sene boyunca aradı mesaj attı farklı numaralardan. Vicdan azabı çekiyormuş bilmem ne. En son numaramı değiştim kurtuldum. Ayrıca beni yedekte tutmak istediği, eşi yanında yokken yokladığı çok belliydi. Sevse başkası olmaz. Sevse evlenmez başkasına dokunmaz. Sizin de hatanız konuşmuş olmanız. Ben hayatında o kadın var mıydı bilmiyordum. Kesinleşince de bitirdim iletişimi. Çünkü o hayatını yaşarken siz onu bekliyor oluyorsunuz. Sizi çok iyi anlıyorum. Üzüleceksiniz bir süre ama inanın ben unuttuysam herkes unutur. Kendinize saygısızlık yapmayın. O adam size yazar yoklar. Arada sizle de görüşmek ister muhtemelen. Benimki yaşadığım ile gelip kahve içelim bile demişti utanmadan.malum şahıs nişanlandıktan sonra arıyordu ama sonrasında aramaları değişti sıkıntılı arayıp dua istiyordu kötüyüm diyordu. bakın en son 1 hafta öncesine kadar bu böyle devam etti en son 1 hafta önce konuştuk ve bugün evlenmiş. sıkıntılı olduğunu duaya ihtiyacı olduğunu söyleyip duruyordu sen hangi duaları okuyosun kendine diyordu, beni geçmişte çok üzüp ağlattığını bildiği için de bir cümlesinde dediki sende böyle ağlıyormuydun geceleri dedi nasıl dedim ben ağlıyorum dedi her gece mi dedim çoğunlukla dedi. düğün yeriyle ilgili nişanlısıyla anlaşmazlık yaşadıklarından bahsetmişti çok az. sonrasında herhangi bir şey demedi. ben ne sıkıntın var dediğimde genel, hayat diyordu. nişanlınla ilgili olduğunu düşünüyorum dedim yanlış düşünüyosun işte sen hep dedi. anlamadığım şey ise madem nişanlısıyla da değildi sorun ne diye benden dua istiyordu nişanlısından isteseydi. çok ısrar ettim söyle rahatla bir söyle ne bu kadar seni sıkıntıya sokuyo dedim günlerce her aradığında ama söylemedi. ve bugün başkalarının sosyal medyasından gördümki evlenmiş. gayet mutlu görünüyor. bir insan bunu neden yapar? benim kafam basmıyor bu nasıl bir şey? benden dert sıkıntı kötüyüm çok kötüyüm ölcem ölmek istiyorum dua gibi şeyler derken ya 1 hafta öncesindeki günlerden bahsediyorum. bir insan neden yapar ya bunu neden yok kafam basmıyor uyuyamıyorum bu saat oldu
geçmişinden biri ölücem kötüyüm diye arasa konuşsan ne oldu neyin var desen sen hasta oluyosun demekki. hı hı
Anlamadığın şey şu. Sen onun yazmalarından aramalarından anlam çıkartıyorsun. Alttan alttan seni sevdiğini nişanlısını sevmediğini vs vs ima ediyorsun. Onun hala seni araması hoşuna gidiyor ama bunu burda inkar etmeni ve normal arkadaş gibi bahsetmeni yemiyoruz.ya sen iyi misin senin yoksada bu anormal bişey diyemezsin normal arkadaş iş arkadaşı okul arkadaşı bişey yok bunda. eski konularını açtırma ne oluyor tehdit mi ediyorsun siz hangi kafayı yaşıyorsunuz eski konumda aldatıldığım vs var bunla mı tehdit ediyorsun. neyi bu kadar büyüttünüz bir soru sorduk cevap veren yok hepiniz nişanlıyla konuşmak diyip duruyosunuz ilişki mi yaşadık sevgililiğe devam mı ettik yok işte Duymak istediğiniz şeyler olmadı hala neyi uzatıyorsunuz öyle olmuş gibi!
haklısınız belkide düğün stresini benimle attı olabilir ama resmen kötülük yaptığı şey çünkü düğünü olan adam mutlu olur bana kötüyüm ölücem ölmek istiyorum dua okur musun hangi duayı okuyorsun kendine sende geceleri ağlıyo muydun böyle gibi şeyler demesi çok tuhaf. belki gerçekten kötüydü bir ara, ama 1 hafta öncesine kadar yine öyleydi ve düğün en az 1 ay öncesinden bellidir zaten nişanlınla ilgli sorun yaşadığınızı o yüzden kötü olduğunu düşünüyorum dediğimde yanlış düşünüyosun demişti. o zaman benle derdi neydi gerçekten anlamıyorum ya düğün stresini atmak ya vicdan rahatlatmak başka da seçenek yok gibi zatensöyleyeceklerim bir ağır gelebilir
evlilik öncesi çoğu erkegin kafası karışır kendilerini bir yerlere atmak isterler o kadar sıkıntıyla stresle
malum sizi de tanıyor dua istemesi belki size yakınlaşma bahanesidir
belki ilgi istemiştir ( teselli et yakınlaşalım hesabı )
sorunu söylemiyorsa da zaten orada sorunu yoktur iyice merak edin ki ilgilenin diyedir
kaçamak tarzı birşey
aklıma başka birşey gelmiyor
ben öyle zannettim panik atak mı var dedim o zaman anksiyete dedim çünkü çok kötüydü ölmek istiyorum diyodu nefes alamıyodu. hatta işte ben nişanlınla mı sorun var dediğimde hayır yanlış düşünüyorsun demişti ne zaman düğününüz demiştim evlenmicem demişti. ya ne kadar yalancı ama niye böyle rol yapar bir insan anlamıyorum ruh hastası mı nedir düğünü yaklaşmışsa mutludur bana mutsuz rolü kesmesinin amacı neydi ne biçim bir insan yaKabustan uyanmistim kafam dagilsin dedim girdigim ilk konu cidden kafami açtı.
Neden ariyor biliyor musun cunku seninle psikologculuk oynamaya devam edecek ve böyle böyle görüsmeye de başlayacaksiniz.
Hem karisi duracak hem sizinle gorusecek bir seyler yaşayacak. Siz saniyorsunuz ki ne büyük derdin icine düşmüş. Dert uydurunca onu da anlatir, belli ki uydurmaya ugrasmamis daha.
bana çok kötülükler yaptı o aldatmıştı da önceden ben çok acılar çekmiştim onun yüzünden bunları o biliyor neler yaşadığımı ve zorla da evlendirilmedi biz kavga edince kendi karar verdi o kızla evlenmeye kız ona bişeyler hissediyordu kızda bizi öğrenmişti. ahlaksızlığa ortak olmadım olmamda görüşmek istedi kaç kere görüşmedim. ama çok kötüydü yardım istedi ne olduğunu sordum gerçekten kötü gibiydi ve şimdi 1 hafta sonrasında evlendiğini görünce çok şaşırdım düğünün ne zaman dedim evlenmicem ben demişti ölmek istiyorum demişti. bana yaşattıklarından dolayı vicdan azabı çekti belki de düğün stresini benle atlattı bilmiyorumKonuyu çarpıtan yok. Adam sizle 5 sene beraber olup ayrılır ayrılmaz nişanlanmış evlenme kararı almış. Kötüyse kötü, siz psikolog psikiyatrist misiniz? Kafasına silah dayayıp zorla mı evlendirmişler ahlaksızın? Evlilik dediğin sadece aşk meşk değil sevgi yoksa da saygı işidir. Görücü usulü evliliğe karşı değilim yeter ki saygı duyulsun. Kabul etmiyorsunuz ama içten içe hala beni seviyor kafasında ben varım diye hissettiniz. Bitmiş gitmiş sizinle değil başkasıyla evlenme kararı almış ne diye konuşuyorsunuz?
Çok kötüymüş, bir kaç aya baba olma haberi alırsınız o çok kötü durumdaki adamdan. Hiç empati yaptınız mı, evlenme kararı aldığınız kişi günde 3-6-8-15 kez eski sevgilisini arasa ne hissederdiniz? Kızın haberi var veya yok bu sizi ilgilendirmiyor, adamın ahlaksızlığına ortak olmayın. Ayrıca alttan alta kızı suçladığınız da farkedilmiyor değil. Böyle adamlarla bırak sevgili olmayı evlenmeyi normal arkadaş bile olunmaz. Göz göre göre 2 kadınla acımadan oynuyor.
nasıl bir insan ben çözemedim zaten. benide sevmiyor tabiki haklısınız nişanlıyken benden niye dua istiyor işte demekki bana yaşattıklarının vicdan azabı falan oldu ya da düğün stresi oldu pisliksizi sevse bile, nisanliyken eski sevgilisine yazan birisini kabul etmemeniz gerekiyor zaten. boyle bir insanin prensipleri yok demektir.
düğünün stresini benle konuşarak kötüyüm mötüyüm diyerek atmaya çalıştı demekki pislik bende bişey oldu sanıp ne olduğunu merak etmiştim yine aptallık yaptımBiz bir şey duymak istemedik ama sen ısrarla neden yazdı neden aradı o zaman diye sorarak evet seni hala seviyor ondan yazdı dememizi istiyordun. Hayır ondan değil, adam pisliğin teki olduğu için yazdı sana ve evet derdi falan da yok tabii ki. Seninle evlenseydi de bi öncekine belki bunu yapacaktı çünkü mayası bu. Cevap vererek kendini düşürmekten başka bi şey yapmadın, umarım bundan sonra engeller ve iletişim kurmazsın
Ne paniği kız libido o.ben öyle zannettim panik atak mı var dedim o zaman anksiyete dedim çünkü çok kötüydü ölmek istiyorum diyodu nefes alamıyodu. hatta işte ben nişanlınla mı sorun var dediğimde hayır yanlış düşünüyorsun demişti ne zaman düğününüz demiştim evlenmicem demişti. ya ne kadar yalancı ama niye böyle rol yapar bir insan anlamıyorum ruh hastası mı nedir düğünü yaklaşmışsa mutludur bana mutsuz rolü kesmesinin amacı neydi ne biçim bir insan ya
hayır normal sesinden çok farklıydı o kıvama gelmişti. gelsem nolacak ateşle barut yanyana durmaz ne olsun istiyosun sevgilim var dedi. sesi ama cinsellk yasıyo gibiydi nasıl anlatsam o moda girmiş gibi sesti. hem sorduğumda söyledi kendi ayrıldığını o kızı sevmediğini kızın kopmadığını hemde telefondada dıydum arama beni dediğini kıza.
Siz kavga edince mi karar verdi? Sanki çok normal bir ilişkiniz var birkaç aya evlilik planı yapıyor gibi anlatıyorsunuz. Şurda hiç öyle demiyorsunuz.bana çok kötülükler yaptı o aldatmıştı da önceden ben çok acılar çekmiştim onun yüzünden bunları o biliyor neler yaşadığımı ve zorla da evlendirilmedi biz kavga edince kendi karar verdi o kızla evlenmeye kız ona bişeyler hissediyordu kızda bizi öğrenmişti. ahlaksızlığa ortak olmadım olmamda görüşmek istedi kaç kere görüşmedim. ama çok kötüydü yardım istedi ne olduğunu sordum gerçekten kötü gibiydi ve şimdi 1 hafta sonrasında evlendiğini görünce çok şaşırdım düğünün ne zaman dedim evlenmicem ben demişti ölmek istiyorum demişti. bana yaşattıklarından dolayı vicdan azabı çekti belki de düğün stresini benle atlattı bilmiyorum
olayı anlattığım yorumu alıntılamışsınız ama anlamadınız okuduğunuzu sanırım. ben bir kere aldatıldım sonrasında biz hiçbir şey olmamış gibi ilişkimize devam etmedik bunu niye anlamıyorsunuzki. sadece iletişim halindeydik. ve adam kandırıyor. ocak ayında yanımdayken ben yine hayatında kimse yok sanıyodum ben kimse yok sanarken nişanlandı. benim kör gözlülüğüm tamamen onunda sinsice alttan iş götürmesi. ben böyle bir insanın bu kadar çabuk bu kadar çok mutlu olmasını hazmedemiyorum. yapmadığı şey kalmadı tek ben değil başka kızlarıda üzdü ama mutlu olan o oldu bu bana ağır geldi. bana annen beni seviyo mu sorsana falan diyodu ailen beni ister mi diyodu hayatında nişanlanacağı kız varmış neden yapar bir insan bunu aklımla oynadı resmen sorsanız dünyanın en iyi insanı o ama her şeyi iyi niyetle yapmış
kelimelerinize dikkat edin belli ki kafası basmayan sizsiniz. herkes sizin kadar kusursuz mükemmel olmak zorunda değil. uzun süreli ilişkimiz bitmiş üzerinden uzun zamanda geçmemiş kötü olduğunu söyleyip benden yardım istediğinde bende sebebi merak ediyordum olay bu
O yorumu bana alıntı olarak yazmıştı. Adamın yine 2 yıl önce başka biriyle nişanlandığıyla ilgili konusu var. Evlilik yolundaki bir erkek neden başkasını arzular, neden başkasıyla cinsellik yaşar diye bin tane konusu var (evlilik yolunda olduğu kız eski nişanlısı, cinsellik yaşadığı kişi kendisi oluyor)Siz kavga edince mi karar verdi? Sanki çok normal bir ilişkiniz var birkaç aya evlilik planı yapıyor gibi anlatıyorsunuz. Şurda hiç öyle demiyorsunuz.
Böyle bir adamı engellememis üstüne psikologluk oynamış, evlenince de vay yalancı niye beni aradı diyor. İnsan hiç akıllanmaz mi? Suçlu da hep karşı tarafa.Siz kavga edince mi karar verdi? Sanki çok normal bir ilişkiniz var birkaç aya evlilik planı yapıyor gibi anlatıyorsunuz. Şurda hiç öyle demiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?