Evlendi

ne diyorsunuz ya? burdaki kimsenin eşi nişanlısı herhangi bir dişiyle konuşmuyor anlaşılan. kaç kere dicem normal arkadaşlıktan daha ileri bir konuşma değildi. hiç mi kız arkadaşı yok eşleriniz nişanlılarınızın
Benim kocam eski sevgilisini elde tutmak için çoh derdim var ühüüüğğğ diye şekilden şekile girmiyor.

Benim esimin kiz arkadasi yok. Eski konularini actirma bana.
ya sen iyi misin senin yoksada bu anormal bişey diyemezsin normal arkadaş iş arkadaşı okul arkadaşı bişey yok bunda. eski konularını açtırma ne oluyor tehdit mi ediyorsun siz hangi kafayı yaşıyorsunuz eski konumda aldatıldığım vs var bunla mı tehdit ediyorsun. neyi bu kadar büyüttünüz bir soru sorduk cevap veren yok hepiniz nişanlıyla konuşmak diyip duruyosunuz ilişki mi yaşadık sevgililiğe devam mı ettik yok işte Duymak istediğiniz şeyler olmadı hala neyi uzatıyorsunuz öyle olmuş gibi!

siz öyle diyorsanız giderim sizi mi kırıcam

Git tabi ya. Ben babanla evlenecegimize cok inanmistim, sonra o beni birakti ama ben yilmadim sevgililerine her seyi anlattim ama annen beni dinlemedi evlendi de. Ben her seyi bile bile bilmem ne zamana kadar cinselligimiz cok iyidi demeyi unutma. Son koz olarak bunu dene bakalim. Zaten cocugun bunlari anlayabilmesi icin belli bir olgunluga ulasmasi lazim. Cocuk buyuyene kadar sen adam her aradiginda acarsin zaten bir umut belki bosanir diye.

ya sen iyi misin senin yoksada bu anormal bişey diyemezsin normal arkadaş iş arkadaşı okul arkadaşı bişey yok bunda. eski konularını açtırma ne oluyor tehdit mi ediyorsun siz hangi kafayı yaşıyorsunuz eski konumda aldatıldığım vs var bunla mı tehdit ediyorsun. neyi bu kadar büyüttünüz bir soru sorduk cevap veren yok hepiniz nişanlıyla konuşmak diyip duruyosunuz ilişki mi yaşadık sevgililiğe devam mı ettik yok işte Duymak istediğiniz şeyler olmadı hala neyi uzatıyorsunuz öyle olmuş gibi!
Biz bir şey duymak istemedik ama sen ısrarla neden yazdı neden aradı o zaman diye sorarak evet seni hala seviyor ondan yazdı dememizi istiyordun. Hayır ondan değil, adam pisliğin teki olduğu için yazdı sana ve evet derdi falan da yok tabii ki. Seninle evlenseydi de bi öncekine belki bunu yapacaktı çünkü mayası bu. Cevap vererek kendini düşürmekten başka bi şey yapmadın, umarım bundan sonra engeller ve iletişim kurmazsın

diğer seçenek olmak gibi bir durum yok. uzun süreli çok şeyler yaşadığımız bir ilişkimiz oldu benim için çok travmatikti ben hala terapi alıyorum bu kısımlar ayrı. nişanlandıktan sonra ararkende görüşmek istedi görüşmedim zaten ve ben aramıyordum. ama sıkıntılı kötü olduğunu söyleyince merak ettim öğrenmek istedim kötü olup benden yardım istiyordu. olay çok başka yani siz yanlış yerdesiniz
İleride evleneceğiniz adamın düğünden bir hafta önceye kadar “uzun süreli ve çok şeyler yaşadığı” eski sevgilisiyle konuşması problem değilse sizinki de değil.

Konunda anormal olan arkadaslik mi sence? Yoksa nisanli eski sevgiliyle arkadaslik mi? Arkadaslik tanimin bile degisik.

Arkadaşlıkla “yanlış arkadaşlığın” farkı eşine, nişanlına, sevgiline söyleyip söyleyemediğinde gizlidir. Bu adam gidip tazecik eşine ben eski sevgilimle görüşüyorum, dertleşiyorum diyebiliyorsa arkadaşlıktır o. Yok gizli gizli görüşüyorsanız adı arkadaşlık olmaz, başka bir şey olur. Sevişmemeniz de bunu değiştirmez. Aldatılan bir kadın olarak başkasının aldatılmasına araç oluyorsun.

O kisi sizi duygusal basamak olarak kullanmis. Muhtemelen sizi yari yolda birakmis gibi hissedib, iletisimi sürdürerek kendi vicdanini rahatlatti. Üzgünüm. Bundan sonra iletisime gecmeye calissa bile cevap vermeyin

sadece neden böyle yaptığını merak ediyorum. seni seviyor falan filan gibi bir cevap duymak istiyorsun diyosunuz hayır böyle bişeye inanmamda zaten. gerçekten sebebi merak ediyorum
3 sayfadır anlatılıyor algıların mı kapalı hala ''neden böyle yaptığını merak ediyorum'' diyorsun? insanın akılsız olanı da çekilir gibi değil!

Sana ne sebebi? Elin kocasindan sana ne?
Ya metres olmaya hevesi var iste. Nisanlı olduğunu bilmeden konuşsa tamam diyeceğim olabilir diyeceğim ama bile bile konusuyor ve evlenmiş hala adamın hareketlerini sorgulamaya devam ediyor. Bu metres hanım efendi, ex kişisi yazdığı zaman karşılık verir ama ARKADAŞÇA lütfen. :KK70:yarabandı olmak istiyor hashdashd insanlar delirmis cidden.
Adam boşta kaldığı vakitlerde yazacak bir ex bulmuş konu sahibi de onu karşılıyor. :KK70:

ne diyorsunuz ya? burdaki kimsenin eşi nişanlısı herhangi bir dişiyle konuşmuyor anlaşılan. kaç kere dicem normal arkadaşlıktan daha ileri bir konuşma değildi. hiç mi kız arkadaşı yok eşleriniz nişanlılarınızın
Sen normal arkadaş misin yani? Evlenme aşamasına gelen sevgili olarak anlatıyorsun kendini.

Back
X