- 19 Mayıs 2020
- 47.237
- 212.142
- 548
Benim kocam eski sevgilisini elde tutmak için çoh derdim var ühüüüğğğ diye şekilden şekile girmiyor.ne diyorsunuz ya? burdaki kimsenin eşi nişanlısı herhangi bir dişiyle konuşmuyor anlaşılan. kaç kere dicem normal arkadaşlıktan daha ileri bir konuşma değildi. hiç mi kız arkadaşı yok eşleriniz nişanlılarınızın
Onun hasta olup olmadığını bilemem, o konu açarsa ona da deriz belki. Senin hasta olduğundan eminim.bunları yapan değilde ben hastayım öyle mi yorumlarınız yine şaşırtmıyor
ya sen iyi misin senin yoksada bu anormal bişey diyemezsin normal arkadaş iş arkadaşı okul arkadaşı bişey yok bunda. eski konularını açtırma ne oluyor tehdit mi ediyorsun siz hangi kafayı yaşıyorsunuz eski konumda aldatıldığım vs var bunla mı tehdit ediyorsun. neyi bu kadar büyüttünüz bir soru sorduk cevap veren yok hepiniz nişanlıyla konuşmak diyip duruyosunuz ilişki mi yaşadık sevgililiğe devam mı ettik yok işte Duymak istediğiniz şeyler olmadı hala neyi uzatıyorsunuz öyle olmuş gibi!Benim esimin kiz arkadasi yok. Eski konularini actirma bana.
geçmişinden biri ölücem kötüyüm diye arasa konuşsan ne oldu neyin var desen sen hasta oluyosun demekki. hı hıOnun hasta olup olmadığını bilemem, o konu açarsa ona da deriz belki. Senin hasta olduğundan eminim.
Sadece bu konu özelinde konuşmuyorum, genel olarak hastasın.geçmişinden biri ölücem kötüyüm diye arasa konuşsan ne oldu neyin var desen sen hasta oluyosun demekki. hı hı
siz öyle diyorsanız giderim sizi mi kırıcam
Biz bir şey duymak istemedik ama sen ısrarla neden yazdı neden aradı o zaman diye sorarak evet seni hala seviyor ondan yazdı dememizi istiyordun. Hayır ondan değil, adam pisliğin teki olduğu için yazdı sana ve evet derdi falan da yok tabii ki. Seninle evlenseydi de bi öncekine belki bunu yapacaktı çünkü mayası bu. Cevap vererek kendini düşürmekten başka bi şey yapmadın, umarım bundan sonra engeller ve iletişim kurmazsınya sen iyi misin senin yoksada bu anormal bişey diyemezsin normal arkadaş iş arkadaşı okul arkadaşı bişey yok bunda. eski konularını açtırma ne oluyor tehdit mi ediyorsun siz hangi kafayı yaşıyorsunuz eski konumda aldatıldığım vs var bunla mı tehdit ediyorsun. neyi bu kadar büyüttünüz bir soru sorduk cevap veren yok hepiniz nişanlıyla konuşmak diyip duruyosunuz ilişki mi yaşadık sevgililiğe devam mı ettik yok işte Duymak istediğiniz şeyler olmadı hala neyi uzatıyorsunuz öyle olmuş gibi!
İleride evleneceğiniz adamın düğünden bir hafta önceye kadar “uzun süreli ve çok şeyler yaşadığı” eski sevgilisiyle konuşması problem değilse sizinki de değil.diğer seçenek olmak gibi bir durum yok. uzun süreli çok şeyler yaşadığımız bir ilişkimiz oldu benim için çok travmatikti ben hala terapi alıyorum bu kısımlar ayrı. nişanlandıktan sonra ararkende görüşmek istedi görüşmedim zaten ve ben aramıyordum. ama sıkıntılı kötü olduğunu söyleyince merak ettim öğrenmek istedim kötü olup benden yardım istiyordu. olay çok başka yani siz yanlış yerdesiniz
ya sen iyi misin senin yoksada bu anormal bişey diyemezsin normal arkadaş iş arkadaşı okul arkadaşı bişey yok bunda. eski konularını açtırma ne oluyor tehdit mi ediyorsun siz hangi kafayı yaşıyorsunuz eski konumda aldatıldığım vs var bunla mı tehdit ediyorsun. neyi bu kadar büyüttünüz bir soru sorduk cevap veren yok hepiniz nişanlıyla konuşmak diyip duruyosunuz ilişki mi yaşadık sevgililiğe devam mı ettik yok işte Duymak istediğiniz şeyler olmadı hala neyi uzatıyorsunuz öyle olmuş gibi!
Arkadaşlıkla “yanlış arkadaşlığın” farkı eşine, nişanlına, sevgiline söyleyip söyleyemediğinde gizlidir. Bu adam gidip tazecik eşine ben eski sevgilimle görüşüyorum, dertleşiyorum diyebiliyorsa arkadaşlıktır o. Yok gizli gizli görüşüyorsanız adı arkadaşlık olmaz, başka bir şey olur. Sevişmemeniz de bunu değiştirmez. Aldatılan bir kadın olarak başkasının aldatılmasına araç oluyorsun.ya sen iyi misin senin yoksada bu anormal bişey diyemezsin normal arkadaş iş arkadaşı okul arkadaşı bişey yok bunda. eski konularını açtırma ne oluyor tehdit mi ediyorsun siz hangi kafayı yaşıyorsunuz eski konumda aldatıldığım vs var bunla mı tehdit ediyorsun. neyi bu kadar büyüttünüz bir soru sorduk cevap veren yok hepiniz nişanlıyla konuşmak diyip duruyosunuz ilişki mi yaşadık sevgililiğe devam mı ettik yok işte Duymak istediğiniz şeyler olmadı hala neyi uzatıyorsunuz öyle olmuş gibi!
Canım bize bari yapma ya. Şurda biz bizeyiz ayıp oluyor.geçmişinden biri ölücem kötüyüm diye arasa konuşsan ne oldu neyin var desen sen hasta oluyosun demekki. hı hı
Canım bize bari yapma ya. Şurda biz bizeyiz ayıp oluyor.
Biz bir insanlık yaparken kocamız da oralarda bi yerde oluyor.Bunun adi insanlik yersenbiz kadin dusmani oldugumuz icin bilmiyoruz tabi.
3 sayfadır anlatılıyor algıların mı kapalı hala ''neden böyle yaptığını merak ediyorum'' diyorsun? insanın akılsız olanı da çekilir gibi değil!sadece neden böyle yaptığını merak ediyorum. seni seviyor falan filan gibi bir cevap duymak istiyorsun diyosunuz hayır böyle bişeye inanmamda zaten. gerçekten sebebi merak ediyorum
sadece neden böyle yaptığını merak ediyorum. seni seviyor falan filan gibi bir cevap duymak istiyorsun diyosunuz hayır böyle bişeye inanmamda zaten. gerçekten sebebi merak ediyorum
Ya metres olmaya hevesi var iste. Nisanlı olduğunu bilmeden konuşsa tamam diyeceğim olabilir diyeceğim ama bile bile konusuyor ve evlenmiş hala adamın hareketlerini sorgulamaya devam ediyor. Bu metres hanım efendi, ex kişisi yazdığı zaman karşılık verir ama ARKADAŞÇA lütfen.Sana ne sebebi? Elin kocasindan sana ne?
Sen normal arkadaş misin yani? Evlenme aşamasına gelen sevgili olarak anlatıyorsun kendini.ne diyorsunuz ya? burdaki kimsenin eşi nişanlısı herhangi bir dişiyle konuşmuyor anlaşılan. kaç kere dicem normal arkadaşlıktan daha ileri bir konuşma değildi. hiç mi kız arkadaşı yok eşleriniz nişanlılarınızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?