Evlendi

O yorumu bana alıntı olarak yazmıştı. Adamın yine 2 yıl önce başka biriyle nişanlandığıyla ilgili konusu var. Evlilik yolundaki bir erkek neden başkasını arzular, neden başkasıyla cinsellik yaşar diye bin tane konusu var (evlilik yolunda olduğu kız eski nişanlısı, cinsellik yaşadığı kişi kendisi oluyor)

Adam son 5 yılda iki farklı kişiyle nişanlanmış, nasıl 5 yıllık ilişkileri oluyor ve nasıl kendisiyle evlilik yolunda oluyor anlamadım. Bu adamın lifely ile evlenmek için hiçbir girişimi olmadı. Kendisine zaafı olduğunu bildiği için bu durumu cinsellik yaşamak için kullanmış. Hala neden beni aradı diyor. Nedeni çok belli aslında. Bence bu adam evlendikten sonra da lifelyi aramaya devam eder.
Lifely sandı ki adam dönecek dolaşacak iki üç tur atacak, hevesini alacak, gelecek haydi evlenelim diyecek. Öyle olmadı. Ondan diyo biz evlenecektik diye.

Böyle bir adamı engellememis üstüne psikologluk oynamış, evlenince de vay yalancı niye beni aradı diyor. İnsan hiç akıllanmaz mi? Suçlu da hep karşı tarafa.
Tabi kendi yapınca dertleşme oluyor, elin kadınları olunca adam arzuluyor oluyor.

kelimelerinize dikkat edin belli ki kafası basmayan sizsiniz. herkes sizin kadar kusursuz mükemmel olmak zorunda değil. uzun süreli ilişkimiz bitmiş üzerinden uzun zamanda geçmemiş kötü olduğunu söyleyip benden yardım istediğinde bende sebebi merak ediyordum olay bu
Size ne? Psikolog veya psikiyatrist misiniz? Geçmişiniz var kişiyle ve kendisinin başkasıyla ilişkisi var. Aldatmaya varabileceğini veya aldattığını düşünemiyor musunuz?

malum şahıs nişanlandıktan sonra arıyordu ama sonrasında aramaları değişti sıkıntılı arayıp dua istiyordu kötüyüm diyordu. bakın en son 1 hafta öncesine kadar bu böyle devam etti en son 1 hafta önce konuştuk ve bugün evlenmiş. sıkıntılı olduğunu duaya ihtiyacı olduğunu söyleyip duruyordu sen hangi duaları okuyosun kendine diyordu, beni geçmişte çok üzüp ağlattığını bildiği için de bir cümlesinde dediki sende böyle ağlıyormuydun geceleri dedi nasıl dedim ben ağlıyorum dedi her gece mi dedim çoğunlukla dedi. düğün yeriyle ilgili nişanlısıyla anlaşmazlık yaşadıklarından bahsetmişti çok az. sonrasında herhangi bir şey demedi. ben ne sıkıntın var dediğimde genel, hayat diyordu. nişanlınla ilgili olduğunu düşünüyorum dedim yanlış düşünüyosun işte sen hep dedi. anlamadığım şey ise madem nişanlısıyla da değildi sorun ne diye benden dua istiyordu nişanlısından isteseydi. çok ısrar ettim söyle rahatla bir söyle ne bu kadar seni sıkıntıya sokuyo dedim günlerce her aradığında ama söylemedi. ve bugün başkalarının sosyal medyasından gördümki evlenmiş. gayet mutlu görünüyor. bir insan bunu neden yapar? benim kafam basmıyor bu nasıl bir şey? benden dert sıkıntı kötüyüm çok kötüyüm ölcem ölmek istiyorum dua gibi şeyler derken ya 1 hafta öncesindeki günlerden bahsediyorum. bir insan neden yapar ya bunu neden yok kafam basmıyor uyuyamıyorum bu saat oldu
ıyy şimdi okuyunca yorumları hatırladım çok iğrenç bi insan ne konuşuyorsun sende saf gıbı kazık atmış kaçmış herif

1 hafta sonra düğünü olan biri beni ne diye dua için arıyo bunu sordum sadece

Tamamen bencillikten arıyor başka neden ariyacak? Bilerek yada bilmeyerek evlilik sürecinde yaşadığı stresi azalmasına yardımcı oldunuz. Aferin size.

Bu kadar üye yazmış hepsi aynı şeyin değişik versiyonunu yazmış yine anlamamışsın taş olsa tamam be abla anladık der. Çok dua istiyorsa açsın kuranı okusun sen evliya mısın?

bana yaşattıklarından dolayı vicdan azabı çekti belki de düğün stresini benle atlattı bilmiyorum
Ne vicdan azabı ne düğün stresi? Tüm ailesi tüm arkadaşları eşliğinde hoplaya oynaya düğün yapmış. Bu haysiyetsizle 5 senenizi ziyan etmişsiniz. Çok kötüyüm çok kötüyüm... bundan bana ne diyeceksiniz, çık git hayatımdan bela mısın nesin diyeceksiniz, azıcık onurlu gururlu davran da evdeki eşini enayi yerine koyma diyeceksiniz. Şu an sevgiliniz olsa ciddi ilişkiniz olsa müsade eder misiniz sizi aramasına? Ya da siz de onun yaptığı gibi günde 10 kez arayın çok kötüyüm deyin, konuşacak mı sizinle karısının yanında? Ya suratınıza kapatacak ya da yanlış numara diyecek. Sıkar biraz eşinin yanında sizinle konuşması. Hadi hodri meydan deyin görüntülü arayın olur olmaz saatlerde. Siz de insansınız siz de üzgünsünüz sizin de paylaşmanız gerekenler var, arayın bakalım olur olmaz zamanlarda. O kız dediğiniz karısı nasıl kıymetli olur görün kendiniz. Ne diyorlar biliyor musunuz arkanızdan? Peşimi bırakmıyor, hazmedemedi seninle evlenmemi, aramızı bozmak için yapıyor ruh hastası diyorlar.

kelimelerinize dikkat edin belli ki kafası basmayan sizsiniz. herkes sizin kadar kusursuz mükemmel olmak zorunda değil. uzun süreli ilişkimiz bitmiş üzerinden uzun zamanda geçmemiş kötü olduğunu söyleyip benden yardım istediğinde bende sebebi merak ediyordum olay bu
İlerde bir gün nişanlanır ve nişanlınızın eski uzun süreli ilişkisiyle iletişim halinde olduğunu öğrenirseniz ne demek istediğini anlarsınız. Kalite tesadüf değildir herkes kendine yakışanı yapar.
Sonuç olarak herif evlenmiş sen de kalmışsın ortada. Herif şimdi ne manipüle ettim be diyerek arkandan gülüyordur.

O yorumu bana alıntı olarak yazmıştı. Adamın yine 2 yıl önce başka biriyle nişanlandığıyla ilgili konusu var. Evlilik yolundaki bir erkek neden başkasını arzular, neden başkasıyla cinsellik yaşar diye bin tane konusu var (evlilik yolunda olduğu kız eski nişanlısı, cinsellik yaşadığı kişi kendisi oluyor)

Adam son 5 yılda iki farklı kişiyle nişanlanmış, nasıl 5 yıllık ilişkileri oluyor ve nasıl kendisiyle evlilik yolunda oluyor anlamadım. Bu adamın lifely ile evlenmek için hiçbir girişimi olmadı. Kendisine zaafı olduğunu bildiği için bu durumu cinsellik yaşamak için kullanmış. Hala neden beni aradı diyor. Nedeni çok belli aslında. Bence bu adam evlendikten sonra da lifelyi aramaya devam eder.
Şoklara girdim şuan.

sadece neden böyle yaptığını merak ediyorum. seni seviyor falan filan gibi bir cevap duymak istiyorsun diyosunuz hayır böyle bişeye inanmamda zaten. gerçekten sebebi merak ediyorum
erkekler kadınları nereden yakalayacaklarini çok iyi bilirler.
Sizinki de dua etmek inancınız sanirim, sizi buradan yakalamış duaya ihtiyaci varmış gibi sanki sizden bir hayır bekliyormuş gibi vs.
Benim babam vefat ettigi donem kafam biraz karisikti ruh hastasi bir manyak bana sey demisti "Bugun babanin mezarina gittim, bana chamallows sana emanet evlat bırakma onu" dedi demisti 😂
Mesela aradiginda ne dua edecem lan sana aanca beddua ederim ben tipitip deseydiniz bir daha ici sıkılmaz dua ya ihtiyacı kalmazdi.

sadece neden böyle yaptığını merak ediyorum. seni seviyor falan filan gibi bir cevap duymak istiyorsun diyosunuz hayır böyle bişeye inanmamda zaten. gerçekten sebebi merak ediyorum
Bacım adam seninle f.ck body olarak takılmış, o zaman zarfında nişanlanmış nişan atmış, aldatmış yetmemiş üstüne birde evlenmiş.
Şuan arama sebebide acaba evliykende f.ck body takilabilirmiyiz diye seni yokluyor bunun için arıyor

geçmişinden biri ölücem kötüyüm diye arasa konuşsan ne oldu neyin var desen sen hasta oluyosun demekki. hı hı
Sana şu kadar diyeyim geçmişimden biri önümde can çekişse bile üstünden atlar geçer giderim ki bu adam tam da buna layık biri benim eski sevgilim aldatmamıştı şiddet vs. de yoktu ama ailecek evlilik öncesi bana kan kusturdular ağır depresyon geçirdim hastaneler de yattım tedavi gördüm kolay değil seni çok iyi anlıyorum ama bunlar ancak kötü muameleden anlar senin yerinde olsam hattımı değiştiririm çünkü yine arayacak

malum şahıs nişanlandıktan sonra arıyordu ama sonrasında aramaları değişti sıkıntılı arayıp dua istiyordu kötüyüm diyordu. bakın en son 1 hafta öncesine kadar bu böyle devam etti en son 1 hafta önce konuştuk ve bugün evlenmiş. sıkıntılı olduğunu duaya ihtiyacı olduğunu söyleyip duruyordu sen hangi duaları okuyosun kendine diyordu, beni geçmişte çok üzüp ağlattığını bildiği için de bir cümlesinde dediki sende böyle ağlıyormuydun geceleri dedi nasıl dedim ben ağlıyorum dedi her gece mi dedim çoğunlukla dedi. düğün yeriyle ilgili nişanlısıyla anlaşmazlık yaşadıklarından bahsetmişti çok az. sonrasında herhangi bir şey demedi. ben ne sıkıntın var dediğimde genel, hayat diyordu. nişanlınla ilgili olduğunu düşünüyorum dedim yanlış düşünüyosun işte sen hep dedi. anlamadığım şey ise madem nişanlısıyla da değildi sorun ne diye benden dua istiyordu nişanlısından isteseydi. çok ısrar ettim söyle rahatla bir söyle ne bu kadar seni sıkıntıya sokuyo dedim günlerce her aradığında ama söylemedi. ve bugün başkalarının sosyal medyasından gördümki evlenmiş. gayet mutlu görünüyor. bir insan bunu neden yapar? benim kafam basmıyor bu nasıl bir şey? benden dert sıkıntı kötüyüm çok kötüyüm ölcem ölmek istiyorum dua gibi şeyler derken ya 1 hafta öncesindeki günlerden bahsediyorum. bir insan neden yapar ya bunu neden yok kafam basmıyor uyuyamıyorum bu saat oldu
Nişanlandıktan sonra arıyordu ve sende onunla konusmaya devam ediyordun yani .Adam size bildiğin vicdan oyunu yapmış malesef.

siz ne dediğinizin farkında mısınız? biz beş yıl sevgiliydik evlenmek üzereydik kavga ettik pat diye köylerinden ailecek tanıdıkları olan o kızla evlenme kararı aldı. nişanlandı. normalde biz evlenecektik yani o 3. şahış muamelesi yapmaya çalışıyorsunuz ya olay öyle değil işte. yok kız beni duysa evlilik bitermiş kız zaten biliyordu. kızın çok umrunda değil anlayacağınız. ben onu aramadım mesajlaşma da olmadı. her gün bazen 2-3 günde bir (1 gün içerisinde 3-6-8-15 cevapsız araması oluyordu) en sonunda açıp noldu diyordum çok kötüydü ben merak ettim siz olsanız sizde merak ederdiniz. yok seni unutamamış diyelim istiyosun yazmışsınız öyle olduğunu düşünüyo olsam niye bide sizden duymak istiyim? beni unutamadığını da sevdiğini de bu gibi şeyler zaten düşünmüyorum. ilişkilik bir durumda yok görüşmek istediğinde görüşmedim hatta eskiden olsa sen derdin görüşelim diye dedi. görüşmedim nişanlandıktan sonra. konuyu çarpıtmayın. bir insan niye böyle bişey yapar fikirleri merak ettim. evleneceğinide söyleyebilirdi 1 hafta ben inanamıyorum nasıl bir manyak
Engellemek diye bir şey var engelleyince evlenmek üzere olan malum şahıslar arayamiyorlar bilginiz olsun.

Çünkü senden yüz bulmuş senden yüz bulduğu içinde hep aramış nişanlısı olan birinin telefonlarını nasıl açarsın isterse eski sevgilin olsun açmamalıydın. Seni aldatmış bir insanın sana ulaşamaması lazımdı. İnan bana kimse aldatan sevgilisinin telefonlarını açmazdı hatta numarasını değiştirirdi. Adam sizin sayenizde evlenmiş nasıl olsa hala eski sevgilisi nişanlı olsa bile onunla konuşuyor evli olsam da konuşur havasına girmiş. Bu bir insan için ne kadar aşağılayıcı dimi işte siz o adamın gözünde bu seviyedesiniz. Şimdi kendinize küçük bir iyilik yapıp telefon numaranızı değiştirin silin bu pislik adamı hayatınızdan ulaşamasın.

Valla Allah ermiş peygamber olmadığınıza göre yapabileceğiniz bir şey yok. Türbeye yönlendirseydiniz. Okur rahatlardı ne desin insanlar. Bir insan bunu niye yapar derken kendinizi kast ediyor olmalısınız. Kendine bunu neden yapar ya da yaptırır bi insan 🤔

Neden sasiriyorsunki, yarin öbur gun yine yazacak kesin.bu kafalarla dolu ortalik.

sen hala kafa yap nedende niyede diye..

Konu sahibini araya alıp dövseydiniz bir de bu sitedeki kadınların derdi ne anlamadım. Konu sahibine tavsiyem yorum yapan tırnaklıları hiç muhatap almayın...
Konunuza benim yorumum; eski nişanlınızın size yazmasının sebebi şu bence, insan mutsuz ve sıkıntılı olduğu dönemde vicdanını yoklar ya o da seni üzdüğünü düşünerek vicdan yapıyor, beddua etmiş olabileceğini de düşünüyor sanırım bu yüzden senden dua helallik almak istiyor gibi... Eski nişanlının şu aşamada sana dönmek vs istediğini düşünmüyorum öyle olsa zaten yapardı. Ama bu adam eşiyle ne zaman sorun yaşasa ne zaman ona karşı soğusa sana yazacak bence hayatından onu tamamen çıkarmalısın çünkü olan sana olacak bu girdabın içinde kaybolursun bir 5 yılın daha gider. Aklını başına topla ondan daha iyisini illaki bulursun ama sen kimseyi öyle çok sevme...

diğer seçenek olmak gibi bir durum yok. uzun süreli çok şeyler yaşadığımız bir ilişkimiz oldu benim için çok travmatikti ben hala terapi alıyorum bu kısımlar ayrı. nişanlandıktan sonra ararkende görüşmek istedi görüşmedim zaten ve ben aramıyordum. ama sıkıntılı kötü olduğunu söyleyince merak ettim öğrenmek istedim kötü olup benden yardım istiyordu. olay çok başka yani siz yanlış yerdesiniz
Bence herkes çok doğru yerde.. Siz durdugunuz yeri değiştirin. Sizi halen yedekte tutup, mutsuz şovları yapıyor, siz bunlara inanıyor musunuz! Sizi nasıl hala kendisiyle görüşmeye ikna edecek, acındırma yöntemi kullanıp, duygularımızı istismar ediyor..Başka birini tercih etmiş ve yeni bir yol çizmiş. Kendisini her yerden engelleyin ve önünüze bakın. Gene bir yol bulup, mutsuzum deyip hayatınıza girmeye çalışacaktır ama bugün ama yarın. Siz artık ipin düğüm noktasını kesip atın ..Erkeklerin kadınları salak yerine koymalarina çıldırıyorum ama kadınlar buna müsamaha göstermese yapamazlar..O yüzden sadece kendinizi önemseyin, değerli vaktinizi böyle bir tip için harcamayın. Akan zaman geri gelmiyor .

Back
X