Evlatlık mı

Doğum kaydı sorgulama var ya orda mesela bu kadın doğum yapmadıysa da üstüne aldığı için çıkarmı
O kayıt 2008 sonrasını gösteriyor diye biliyorum ben. Daha eskisi çıkmaz.
Şüphelenmeye ve böyle sorular sormaya başlamasının asıl sebebi ne? Sadece hamileyken gidilen dağ köyü mü şüpheye sebep olmuş?
Kan grubu nasıl, anne babasıyla uyumlu mu?

Hiç yokmuş öyle varsada zaten aile içine karışmazlar

Karışırlar aslında

Yani doğduktan sonra başka şehre taşınmışlar akraba ile görüşmemişler denirse belki de görüştüler ise o akrabalar şimdiye kadar açık verirdi

Ama anne babası da hamile rolü yapıp gidip aldıysa onu bilemeyiz

Tabii doğrudur ben bunu farklı kişilerde tespit ettiğim için söyledim ve çocuk 94 doğumluymuş benimle aynı dönemlere denk geliyor bir yaş var aramızda aynı olabilir

Doğum hikayesini anlattırdığında mantıksız gelmesi
Teyzesinin oğlunun ismini koymuşlar ya birde senin doğduğun yıl o öldü ondan koyduk demişler ama arkadaşım 94 doğumlu . ölen çocukta 95 de ölmüş bu kısmı onu çok şüpheye düşürdü

Aşırı sevgiden de olurmuş..Allah vergisi gıbı. Hani derler ya hayvan sevgisi olanlara hayvan tuyü vs zarar vermez diye ona benzetiyorum ben bu durumu... Cıcekler bile sevgisiz kuruyup sevgiyle bakınca daha güzel fılızlenmıyorlarmı buda bir ornek mesela..

O da olabilir çünkü o dönem akrabalarla anlaşamadık başka bi yere taşındık demiş ailesi köyden taşınmışlar yani şehire uzaklaşmışlar

Tabii doğrudur ben bunu farklı kişilerde tespit ettiğim için söyledim ve çocuk 94 doğumluymuş benimle aynı dönemlere denk geliyor bir yaş var aramızda aynı olabilir

Sizinki doğrudur, eğer resmî evlatlık ise konudaki kişinin de öyledir ama onunki sanki resmî evlatlık değil de çocuğu alma gibi

Ben sadece ergenler okuyup da vayyy evlatlıkmışım diye karalar bağlamasın diye yazdım

2000 öncesinde aynen dediğiniz gibi ama numaralar verildikten sonra doğanlar farklı

Hatta sondan 4. ve 5. rakamları da ailelerin aynı

Arkadaşınız o evinde kalınan kadınla konuşsa?Yanına gitse?

Oda olabilir ben buna benzer bir şey duymuştum hani alıp doğum evrağını evde doğurdum diye kendi üstüne çıkaran onlarınki nasıl olur tabii bilemem okuyan kimse ciddiye almasın genel bir durum değil

Bu durum evlatlık olma durumunu ne şekilde kanıtlıyor peki onu anlayamadım. Tamam evet yıllar tutmuyor orda bir gariplik var da evlatlık olmasına da işaret etmiyor yani saçma. Zaten isim de o kadar bilinmeyen farklı bir isim değilmiş ki teyzesinin oğlu da o isimdeymiş.

Tutarsızlık var acaba 1 yaşındamı alındım diye şüphe ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…