O kayıt 2008 sonrasını gösteriyor diye biliyorum ben. Daha eskisi çıkmaz.Doğum kaydı sorgulama var ya orda mesela bu kadın doğum yapmadıysa da üstüne aldığı için çıkarmı
Hiç yokmuş öyle varsada zaten aile içine karışmazlar
Tabii doğrudur ben bunu farklı kişilerde tespit ettiğim için söyledim ve çocuk 94 doğumluymuş benimle aynı dönemlere denk geliyor bir yaş var aramızda aynı olabilirOğlumun ilk üç hanesi de benimki ile aynı değil
Yani kimlik numaraları belirlendikten sonra doğanlarda bu geçerli değil
Bunu okuyup ben evlatlıkmışım diye düşünecek arkadaşlara dipnot olsun diye yazdım
Doğum hikayesini anlattırdığında mantıksız gelmesiO kayıt 2008 sonrasını gösteriyor diye biliyorum ben. Daha eskisi çıkmaz.
Şüphelenmeye ve böyle sorular sormaya başlamasının asıl sebebi ne? Sadece hamileyken gidilen dağ köyü mü şüpheye sebep olmuş?
Kan grubu nasıl, anne babasıyla uyumlu mu?
Aşırı sevgiden de olurmuş..Allah vergisi gıbı. Hani derler ya hayvan sevgisi olanlara hayvan tuyü vs zarar vermez diye ona benzetiyorum ben bu durumu... Cıcekler bile sevgisiz kuruyup sevgiyle bakınca daha güzel fılızlenmıyorlarmı buda bir ornek mesela..Evet o da var benimde tanıdığım akrabalardan var benle annemden daha çok benziyor öz kızı olsa belki o kadar benzemez di. Alırkende zaten çocuğu kendilerine göre seçip aldılar sarışındılar sarı çocuk aldılar ilerde sorun olmasın diye
O da olabilir çünkü o dönem akrabalarla anlaşamadık başka bi yere taşındık demiş ailesi köyden taşınmışlar yani şehire uzaklaşmışlarKarışırlar aslında
Yani doğduktan sonra başka şehre taşınmışlar akraba ile görüşmemişler denirse belki de görüştüler ise o akrabalar şimdiye kadar açık verirdi
Ama anne babası da hamile rolü yapıp gidip aldıysa onu bilemeyiz
Tabii doğrudur ben bunu farklı kişilerde tespit ettiğim için söyledim ve çocuk 94 doğumluymuş benimle aynı dönemlere denk geliyor bir yaş var aramızda aynı olabilir
arkadasınızın hayatını cok bılıyorsunuz ondan
Oda olabilir ben buna benzer bir şey duymuştum hani alıp doğum evrağını evde doğurdum diye kendi üstüne çıkaran onlarınki nasıl olur tabii bilemem okuyan kimse ciddiye almasın genel bir durum değilSizinki doğrudur, eğer resmî evlatlık ise konudaki kişinin de öyledir ama onunki sanki resmî evlatlık değil de çocuğu alma gibi
Ben sadece ergenler okuyup da vayyy evlatlıkmışım diye karalar bağlamasın diye yazdım
2000 öncesinde aynen dediğiniz gibi ama numaralar verildikten sonra doğanlar farklı
Hatta sondan 4. ve 5. rakamları da ailelerin aynı
Niye garip bişey mi yakınız kaç senelerdir tanıyorum bilemezmiyimarkadasınızın hayatını cok bılıyorsunuz ondan
Bu durum evlatlık olma durumunu ne şekilde kanıtlıyor peki onu anlayamadım. Tamam evet yıllar tutmuyor orda bir gariplik var da evlatlık olmasına da işaret etmiyor yani saçma. Zaten isim de o kadar bilinmeyen farklı bir isim değilmiş ki teyzesinin oğlu da o isimdeymiş.Doğum hikayesini anlattırdığında mantıksız gelmesi
Teyzesinin oğlunun ismini koymuşlar ya birde senin doğduğun yıl o öldü ondan koyduk demişler ama arkadaşım 94 doğumlu . ölen çocukta 95 de ölmüş bu kısmı onu çok şüpheye düşürdü
DenicekArkadaşınız o evinde kalınan kadınla konuşsa?Yanına gitse?
YokArkadasinizda paranoid teşhisi var mı acaba ?
Alakası yok bence. Gayet evlatlık gibi duruyor, hissetmiş olmalı ki bunlar söyleniyor. Herseye de muhalefet olmayalımArkadasinizda paranoid teşhisi var mı acaba ?
Tutarsızlık var acaba 1 yaşındamı alındım diye şüphe ediyorBu durum evlatlık olma durumunu ne şekilde kanıtlıyor peki onu anlayamadım. Tamam evet yıllar tutmuyor orda bir gariplik var da evlatlık olmasına da işaret etmiyor yani saçma. Zaten isim de o kadar bilinmeyen farklı bir isim değilmiş ki teyzesinin oğlu da o isimdeymiş.
Muhalefet olmak değil de bizim birisi böyle didikliyorduAlakası yok bence. Gayet evlatlık gibi duruyor, hissetmiş olmalı ki bunlar söyleniyor. Herseye de muhalefet olmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?