• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlık mı

Aşırı sevgiden de olurmuş..Allah vergisi gıbı. Hani derler ya hayvan sevgisi olanlara hayvan tuyü vs zarar vermez diye ona benzetiyorum ben bu durumu... Cıcekler bile sevgisiz kuruyup sevgiyle bakınca daha güzel fılızlenmıyorlarmı buda bir ornek mesela..
benimde öyle bir tanıdığım vardı öz anne ölünce üvey anne bakıp büyüttü çocuğu ama çocuk üvey anneye çok benziyor kaş göz burun yapısı aynı

16 sene sonunda tedavi ile mi oldum deyince annesi ne diyormuş ?
Ve onları tanıyan akraba vs yok mu

Bunu bir nüfus dairesine gidip bir bahane göstererek “ıslak imzalı istiyorum. tüm nüfus olayları gözüksün. Evlatlık, boşanma, evlenme, yer değiştirme ne varsa hepsi gözüksün” dediğinde ona istinaden açıklamalı nüfus kayıt örneği verirler yalnız mutlaka bir kuruma vereceğini söylemeli Ki ıslak imzalı alabilsin. Şu an pandemiden dolayı nüfus daireleri randevusuz çalışmıyor ve nüfus kayıt örneklerini e-devletten alabilirsiniz diyorlar.

Konuda ki kadın ile hala görüşüyorlar galiba ama tuhaf olan neden baba görüşüyor sürekli üstelik görüntülü anne değil de.

16 sene sonunda tedavi ile mi oldum deyince annesi ne diyormuş ?
Ve onları tanıyan akraba vs yok mu
Tedaviyle olmamış normal olmuş öyle diyolarmış yani 16 yıl çocuk olmayıp sonradan normal yöntemle olurmu tedavisiz ?
Akrabaları var ama genelde karışmıyolar böyle olaylara benim tanıdığım akrabam var mesela kızın evlatlık olduğunu biliyom ama asla kendi ailesi söylemedimi ben karışmam hakkım yok çünkü

Bunu bir nüfus dairesine gidip bir bahane göstererek “ıslak imzalı istiyorum. tüm nüfus olayları gözüksün. Evlatlık, boşanma, evlenme, yer değiştirme ne varsa hepsi gözüksün” dediğinde ona istinaden açıklamalı nüfus kayıt örneği verirler yalnız mutlaka bir kuruma vereceğini söylemeli Ki ıslak imzalı alabilsin. Şu an pandemiden dolayı nüfus daireleri randevusuz çalışmıyor ve nüfus kayıt örneklerini e-devletten alabilirsiniz diyorlar.
Ama yasal olarak almadıysa bu çocuğu genede ğözükürmü

Konuda ki kadın ile hala görüşüyorlar galiba ama tuhaf olan neden baba görüşüyor sürekli üstelik görüntülü anne değil de.
Aynen benimde en çok dikkatimi çeken o babasının bir kadınla görüntülü konuşması annesinin hiç konuşmaması

bunlardan şüphelenmesi evet normal de, zaten yaşı da gayet büyük
alsın ailesini karşısına sorsun böyle böyle düşünüyorum diye, eğer hayatında bir şey değişmeyecekse ve sormak istemiyorsa da irdelemesin
gidip o kadınla konuşmak vs yerine aileyle konuşması daha mantıklı.

Benim ilk fotom 4 yaşımda var. İlk 3 yaş yok. Bu kısım şüphelenmek için aşırı saçma. Eskiden insanlar doğum hikayesi, doğum çekimi, yeni doğan çekimi vs yapmıyormuş. Kalma kısmıda çok saçma. Öyle gerekmiştir. 3. Olarak büyükbabam 2019 da vefat etti taşında 2020 yazıyor. Düzeltmediler kaldı öyle. O sebepten bu varsayım da saçma geldi.
Peki arkadaşınız neden bu konuda ailesini sıkıştırıyor ? Memnun değil mi ? Ya da ailesi eziyet mi ediyor.

Ama yasal olarak almadıysa bu çocuğu genede ğözükürmü
Yasal olarak almadıysa tabii ki gözükmez 🤷🏻‍♀️ belki kütüğe kayıt tarihinden bir ipucu çıkar. Hani doğum tarihi mesela 21.02.1994’tür, kütüğe kayıt tarihi 1995’tir. Belki o zaman sorulur neden 1 sene sonra kayıt ettirildi diye. Yine de resmî bir açıklama bulamaz 🤷🏻‍♀️

Benim ilk fotom 4 yaşımda var. İlk 3 yaş yok. Bu kısım şüphelenmek için aşırı saçma. Eskiden insanlar doğum hikayesi doğum çekimi yeni dopan çekimi vs yapmıyormuş. Kalma kısmıda çok saçma. Öyle gerekmiştir. 3. Olarak büyükbabam 2019 da vefat etti taşında 2020 yazıyor. Düzeltmediler kaldı öyle. O sebepten bu varsayım da saçma geldi.
Peki arkadaşınız neden bu konuda ailesini sıkıştırıyor ? Memnun değil mi ? Ya da ailesi eziyet mi ediyor.
Ama kaldıkları kişiyle hastanede tanışmışlar
İsim konusunda da vefat eden teyzesinin oğlu trafik kazasında şehit oluyor yanlış yazılma ihtimali olabilir mi
Memnun ama merak ediyorlar

Benim ilk fotom 4 yaşımda var. İlk 3 yaş yok. Bu kısım şüphelenmek için aşırı saçma. Eskiden insanlar doğum hikayesi, doğum çekimi, yeni doğan çekimi vs yapmıyormuş. Kalma kısmıda çok saçma. Öyle gerekmiştir. 3. Olarak büyükbabam 2019 da vefat etti taşında 2020 yazıyor. Düzeltmediler kaldı öyle. O sebepten bu varsayım da saçma geldi.
En küçük resmi 1 yaşında varmış onlarada baktık çok gösterişli o zamana göre yani

Babasının o kaldıkları kadınla görüntülü konuşup annesinin konuşmama olayında var

Ama kaldıkları kişiyle hastanede tanışmışlar
İsim konusunda da vefat eden teyzesinin oğlu trafik kazasında şehit oluyor yanlış yazılma ihtimali olabilir mi
Memnun ama merak ediyorlar
Allah rahmet eylesin.

Şehit olduysa eski haber arşivlerinden cıkmaz mı ki.

Allah rahmet eylesin.

Şehit olduysa eski haber arşivlerinden cıkmaz mı ki.
Birde şehit mezarlarını devlet yaptırıyor yanlış yazma ihtimali olamaz bence
Akıl akıldan üstündür arşivden bulabilir

Babasının o kaldıkları kadınla görüntülü konuşup annesinin konuşmama olayında var
Bakım benim doğum tarihimi annem ayrı babam ayrı diyor arada 7 ay var yani 😂 keza bu yazdıklarınızı benzer şeyleri yaşadım bir gün aklıma gelmedi acaba evlatlık mıyım. Başka hani daha sağlam deliller olsa neyse de. Bilemedim benim aklıma yatmadı. Anneme böyle şeyler sorsam herhalde kızıp kovardı beni birde kocaman kız hani küçük olsa belki güzellikle anlatılabilir de. Bilemedim dediğim gibi bana saçma geldi.

Back