Evlatlık mı

Açık açık sormayı denesin,kaç yaşında insan.
Evlatlık olduğunu öğrenirse ne yapmayı düşünüyor?

arkadasınız degılde sız cok takıldınız kafama

Bazi cocugu olmayan aileler para karsiligi durumu olmayan kisilerle anlasip dogan cocugu evlatlik alabiliyorlar.cevremde de boyle yapanlar var.kimisi cocugun gercek ailesini soylemiyor ne cocuga ne cevreye.kimisi de aile yakinindan aldigi icin zaten biliniyor cocuk da gercek anne babasini biliyor.
arkadasinizin suphelendigi seylerin bazisi gercekten de akil karistirici.bence de bunu ogrenmesinin tek yolu dna testi.

Kan grubu evlatlık olduğunu kanıtlamaz. O yüzden arkadaşınız buna takılmasın. 0 çekinik olarak da aktarılabiliyor ailede olmasa bile.
Tek çözüm konuşmak ya da DNA testi.

Katıldım

Bir de gezmeye girmişler ya köye o kimin köyü yani Doğum sonrası neden yine o köye gitmeyip de hastane çalışanında kaldı

Kış değilse neden Doğum için kendi şehrine gelmemiş zaten hemen doğurulmaz ki orada hastane arayacağına bildiği yere gelirdi

Doğum yeri farklı olunca soruyor niye orası yazıyor kimlik te diye gezmeye gitmiştik oraya diyorlar kimseleri yokmuş
Orda hastanede de doğurunca hastane çalışanı evine davet etmiş 2 hafta onda kalmışlar
Kış değil ağustos doğumlu
Arabaları varmış 1 saat uzaklıkta bir yermiş

Merak ettiğim evlatlıksa ne yapacak? Bunda bir şey yok ne kadar şanslı bak güzel bir aileye denk gelmiş ben yaşadığım her gün iyi ya da kötü aileme sahip olduğum gün şükrediyorum öğrendiğim günden beri bir kere biyolojik annemle babamla görüşmedim emin ol şüphelenen arkadaşın öğrendikten sonra hayatı birden değişmeyecek yani çoğu zaman ne gerek vardı öğrendim diyorum yine de tc kimlik numaralarına bakabilir benim ilk 3 hanem şimdiki ailemle tutmuyor ama biyolojik kardeşlerimle aynı

Tc kimlikten nasıl anlıcak

Cidden gezilen bir yer mi peki

Yani ne bileyim Ağustos ta Ayvalık a gezmeye gidilir de Anadolu da kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde gezilmesi garip

Gezilebilir bir yer mi orası

Bir de evde Doğum ise beyan ettiği yeri yazarlar o zaman neden o şehri yazdırsın doğum yerine akrabalar vs için mi

Yok mu hiç ondan birkaç yaş büyük kuzen

Ondan 5-6 yaş büyük kuzen hatırlar annesinin hamileliğini hikayeleri vs onlar anlamaz diye yanlarında konuşurlar da

Hiç bir yeri annesine babasına benzemiyor mu illa bir tarafları birine benzer kendi anlayamazsa bile birileri anneye benziyor babaya benziyor demiştir
Benim cok yakın olan bir akrabam 14 sene once evlatlık edindi. İnanırmısınız sankı kendı cocuklarıymış gıbı okadar benzıyorkı cocuk ailesine helede babasına

Oğlumun ilk üç hanesi de benimki ile aynı değil

Yani kimlik numaraları belirlendikten sonra doğanlarda bu geçerli değil

Bunu okuyup ben evlatlıkmışım diye düşünecek arkadaşlara dipnot olsun diye yazdım

Cidden gezilen bir yer mi peki

Yani ne bileyim Ağustos ta Ayvalık a gezmeye gidilir de Anadolu da kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde gezilmesi garip

Gezilebilir bir yer mi orası
Gezilebilir bir yer değil hatta arkadaşım her gittiğinde oraya burda nerde gezdiniz dağda ne işiniz vardı falan diyomuş insan 9 aylıkken gidermi hiç dağın başına dediğinde annesi kızıyomuş. İnternetten de baktık çok ücra bi yer

Hiç yokmuş öyle varsada zaten aile içine karışmazlar

Benim cok yakın olan bir akrabam 14 sene once evlatlık edindi. İnanırmısınız sankı kendı cocuklarıymış gıbı okadar benzıyorkı cocuk ailesine helede babasına
Evet o da var benimde tanıdığım akrabalardan var benle annemden daha çok benziyor öz kızı olsa belki o kadar benzemez di. Alırkende zaten çocuğu kendilerine göre seçip aldılar sarışındılar sarı çocuk aldılar ilerde sorun olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…