benimde öyle bir tanıdığım vardı öz anne ölünce üvey anne bakıp büyüttü çocuğu ama çocuk üvey anneye çok benziyor kaş göz burun yapısı aynıAşırı sevgiden de olurmuş..Allah vergisi gıbı. Hani derler ya hayvan sevgisi olanlara hayvan tuyü vs zarar vermez diye ona benzetiyorum ben bu durumu... Cıcekler bile sevgisiz kuruyup sevgiyle bakınca daha güzel fılızlenmıyorlarmı buda bir ornek mesela..
Tedaviyle olmamış normal olmuş öyle diyolarmış yani 16 yıl çocuk olmayıp sonradan normal yöntemle olurmu tedavisiz ?16 sene sonunda tedavi ile mi oldum deyince annesi ne diyormuş ?
Ve onları tanıyan akraba vs yok mu
Ama yasal olarak almadıysa bu çocuğu genede ğözükürmüBunu bir nüfus dairesine gidip bir bahane göstererek “ıslak imzalı istiyorum. tüm nüfus olayları gözüksün. Evlatlık, boşanma, evlenme, yer değiştirme ne varsa hepsi gözüksün” dediğinde ona istinaden açıklamalı nüfus kayıt örneği verirler yalnız mutlaka bir kuruma vereceğini söylemeli Ki ıslak imzalı alabilsin. Şu an pandemiden dolayı nüfus daireleri randevusuz çalışmıyor ve nüfus kayıt örneklerini e-devletten alabilirsiniz diyorlar.
Aynen benimde en çok dikkatimi çeken o babasının bir kadınla görüntülü konuşması annesinin hiç konuşmamasıKonuda ki kadın ile hala görüşüyorlar galiba ama tuhaf olan neden baba görüşüyor sürekli üstelik görüntülü anne değil de.
Bu durduk yere didiklemiyor ama gayet tutarsızlıklar varMuhalefet olmak değil de bizim birisi böyle didikliyordu
Paranoid şizofren çıktı
Yasal olarak almadıysa tabii ki gözükmezAma yasal olarak almadıysa bu çocuğu genede ğözükürmü
Ama kaldıkları kişiyle hastanede tanışmışlarBenim ilk fotom 4 yaşımda var. İlk 3 yaş yok. Bu kısım şüphelenmek için aşırı saçma. Eskiden insanlar doğum hikayesi doğum çekimi yeni dopan çekimi vs yapmıyormuş. Kalma kısmıda çok saçma. Öyle gerekmiştir. 3. Olarak büyükbabam 2019 da vefat etti taşında 2020 yazıyor. Düzeltmediler kaldı öyle. O sebepten bu varsayım da saçma geldi.
Peki arkadaşınız neden bu konuda ailesini sıkıştırıyor ? Memnun değil mi ? Ya da ailesi eziyet mi ediyor.
En küçük resmi 1 yaşında varmış onlarada baktık çok gösterişli o zamana göre yaniBenim ilk fotom 4 yaşımda var. İlk 3 yaş yok. Bu kısım şüphelenmek için aşırı saçma. Eskiden insanlar doğum hikayesi, doğum çekimi, yeni doğan çekimi vs yapmıyormuş. Kalma kısmıda çok saçma. Öyle gerekmiştir. 3. Olarak büyükbabam 2019 da vefat etti taşında 2020 yazıyor. Düzeltmediler kaldı öyle. O sebepten bu varsayım da saçma geldi.
Peki arkadaşınız neden bu konuda ailesini sıkıştırıyor ? Memnun değil mi ? Ya da ailesi eziyet mi ediyor.
Babasının o kaldıkları kadınla görüntülü konuşup annesinin konuşmama olayında varBenim ilk fotom 4 yaşımda var. İlk 3 yaş yok. Bu kısım şüphelenmek için aşırı saçma. Eskiden insanlar doğum hikayesi, doğum çekimi, yeni doğan çekimi vs yapmıyormuş. Kalma kısmıda çok saçma. Öyle gerekmiştir. 3. Olarak büyükbabam 2019 da vefat etti taşında 2020 yazıyor. Düzeltmediler kaldı öyle. O sebepten bu varsayım da saçma geldi.
Allah rahmet eylesin.Ama kaldıkları kişiyle hastanede tanışmışlar
İsim konusunda da vefat eden teyzesinin oğlu trafik kazasında şehit oluyor yanlış yazılma ihtimali olabilir mi
Memnun ama merak ediyorlar
Birde şehit mezarlarını devlet yaptırıyor yanlış yazma ihtimali olamaz benceAllah rahmet eylesin.
Şehit olduysa eski haber arşivlerinden cıkmaz mı ki.
bılmem ben gene tuaf geldınız banaNiye garip bişey mi yakınız kaç senelerdir tanıyorum bilemezmiyim
Bakım benim doğum tarihimi annem ayrı babam ayrı diyor arada 7 ay var yaniBabasının o kaldıkları kadınla görüntülü konuşup annesinin konuşmama olayında var
Tuaf olan bişey yok demekki insanlarla samimi ilişkiler kurmuyorsunuzbılmem ben gene tuaf geldınız bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?