Evlatlık mı

bir şey merak ettim
Evlatlık alınmış ise ne yapacak arkadaşınız ?
Şahsen anne babamı seviyorsam evlatlık olduğumu öğrensem gerçek ailemi sadece merak ederim benim için bir şey değişmez çünkü beni büyüten sevgisini verendir gerçek anne babam

Annesine doğrudan sorsun gidip DNA testi de yaptırsın.
Başka yolu yok.

Sadece merak ediyor onun içinde bişey değişmicek
Annesine soramaz onu üzmekten korkuyor

o kadar zengin bir aile çocuğu olmazsa yurtdışında ne tedaviler var yaptırır bir şekilde biyolojik olarak çocuk sahibi olurdu ya da her yolu denerdi.
Görmüyor musunuz ünlüler kaç yasından sonra farklı farklı yollarla bebek sahibi oluyor
Evlendikten kaç sene sonra doğmuş bu arkadaş ?

16 yıl sonra olmuş çocukları

Şüphelerinde haklı gibi. Diğer kadını tek başına ziyaret etsin. Ağzından laf almaya çalışsın.

E devlete girsin soy ağacı sorgulamaya .Eğer 1 yaşına kadar sisteme başka bir ailenin çocuğu olarak düşmüşse .Sistemde hiçbir şekilde yazı çıkmıyor .Kendi nüfus müdür lugunden sorup öğreniyor( biyolajik ailesini ) .Ama eğer annesi gil doğar doğar almışsa çocuğu o zman direkt şu anki ailesinin soy bilgileri çıkacaktır. Bunu öğrenmesi zaman alacaktır

Ordan baktık şuanki anne babasının çıkıyor ama evlatlık durumu varsa yasa dışı olarak şüpheleniyoruz

Bunu devlet kayıtlarından öğrenemez e nabız birkaç yıllık olay 95 yılındaki doğumu göstermez.Nufuslarina aldilarsa kutukte soy taramasında da çıkmaz.Yakinlarindan illaki ağzı gevşek biri vardır ya onu sıkıştıracak ya da annesinin bir saç teliyle DNA testinde sorgulayacak.Benim böyle şüphelerim olsa araştırmazdım heralde ya beni bu yaşıma getirmişler doğurmak mi annelik sevgi ve şefkat mi?

Sadece merak ediyor

İlk önce en basiti kan gruplarına baksın. Mesela 0 ve AB kan grupu anne babadan A ve B gruplu çocuklar oluyor sadece. Böyle bir şey yani.belki ordan anlar ama ordan bir şey çıkmazsa o dağ evindeki kadından laf ala bilir. Ama anne babası iyi büyütmüşse onları da çok üzmesin. Tabi evlatlık olmaya da bilir

Bence Dna testi yaptırsın. Bu düşünceleri bir paranoya ise kurtulmuş olur. Yok eğer gerçekten onların çocuğu değilse elindeki belgeyi onlara götürüp beni büyüten sizsiniz, siz benim ailemsiniz peki benim biyolojik ailem kim ve bunu benden saklamaya hakkınız olmadığınıın farkında mısınız? Şimdi her şeyi bana dürüstçe anlatmanızı bekliyorum. Zaten kendim de araştıracağım desin. Fotoğraf konusuna da çok takılmasın. Benden büyük kardeşin bebeklik albümü var ama benim en küçük fotoğrafım 3 yaşında. Foto makineleri bozulmuş. Beni de pek önemsememişler durum bundan ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…