İsim konusunda ve 2 hafta kalınca orda. Oraya sık sık ğidiyolarmış babası anlatmış işte ve o kaldıkları kadın anlatmışBir sürü insanın hastanede çekilmiş fotoğrafı, bebeklik fotografi yok. 3.de ise 2 hafta kalmış falan ama arkadaşınıza söylemeseler bunu nereden bilecekti. Bu kadar bir şey saklayacak biri başka bir şey uydururdu sanki. Son taraf ise baya şüpheli. Peki arkadaşınız niye şüphelenmeye başlamış, ben fotoğrafım yok diye( ki yok) şüphelenmem ya da iki hafta bir yerde kaldık deyince de. Yani başka şeyler var gibi
9 aylıkken gezmeye gidilir mi diye düşünmüş gittikleri yerde dağ köyüymüş gezilecek bi yer değilmişBir sürü insanın hastanede çekilmiş fotoğrafı, bebeklik fotografi yok. 3.de ise 2 hafta kalmış falan ama arkadaşınıza söylemeseler bunu nereden bilecekti. Bu kadar bir şey saklayacak biri başka bir şey uydururdu sanki. Son taraf ise baya şüpheli. Peki arkadaşınız niye şüphelenmeye başlamış, ben fotoğrafım yok diye( ki yok) şüphelenmem ya da iki hafta bir yerde kaldık deyince de. Yani başka şeyler var gibi
Doğum kaydı sorgulama var ya orda mesela bu kadın doğum yapmadıysa da üstüne aldığı için çıkarmıEvet biraz kafa karıştırıcı açıklamaları olmuş annesinin. Yasal bir evlat edinme ise kayıtlarda çıkar ancak değilse hiç anlaşılmaz. Ki buradan bakınca pek yasalmış gibi durmuyor.
Ailesi iyi davranıyor ona çok şüphelendiğini belli etmek istemiyorAçık açık konuşsun. Ya bana gerçeği anlatın ya da DNA testi yaptıracağım desin
Üstüne aldıysa doğum kaydı sorgulama varya orda da doğum kaydı oluşmuşmudurOlabilir. Çok örneği var. Bunu direkt sormaktan başka çaresi yok.
Doğurdum der doğum gibi kaydedebilirler.Doğum kaydı sorgulama var ya orda mesela bu kadın doğum yapmadıysa da üstüne aldığı için çıkarmı
Zaten eğer öyle bişey varsa kaydettirirken öyle demiştirDoğurdum der doğum gibi kaydedebilirler.
Anlattığına göre yasal değil gibi o 2 hafta kaldıkları kadından şüpheleniyor acaba o doğurdu 2 hafta onumu beklediler almak için o yüzden mi kaldılar diyeArkadasiniz resitse nufus dairesine gidip bilgi alabilir. Sanirim e devletten alt ust soy sorgusu yapıldığında eger evlat edinme durumu varsa nufus dairesinden bilgi alin yazisi cikiyormus.
Aa ama yasal evlat edinme yapilmamissa ogrenmenin tek yolu dna testi. Yada acik acik anne ve babasıyla yuzlesecek.
Eee tanımadıkları yerde doğum yapmış dediniz başta ama tanıyorlarmiş. Sık sık gidiyorlarmış diyorsunuz. Her insan farklı 5 aylıkken ülke gezenler var. Niye kalıplara sokuyor ki arkadaşınız? Belki de evlatliktir ama insanın aklına neden gelir ki son durum hariç. Onu anlamaidm.9 aylıkken gezmeye gidilir mi diye düşünmüş gittikleri yerde dağ köyüymüş gezilecek bi yer değilmiş
Olabilir. Babasinin kadinla konuşurken aralarindq gecen diyalogta suphe uyandirici.Anlattığına göre yasal değil gibi o 2 hafta kaldıkları kadından şüpheleniyor acaba o doğurdu 2 hafta onumu beklediler almak için o yüzden mi kaldılar diye
Kan gruplarından çıkar belki bir bilgi. Ona da baksinAilesi iyi davranıyor ona çok şüphelendiğini belli etmek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?