Evlat ölümü acı koca mı

Hayir koca daha zor desek imam gelip madalya mi takicak? Acinin yarisi ki olur? Evlat hic biseye zaten benzemez. 1000 kocaya degismem. Sorunun salakligi beni benden aldi
Ya işte koca ölünce salak oluyoruz sağolun

Yakınen yaşadık biz ve gözümle görmeseydim anlayamazdım.
Anne hala çok kötü, seneler geçti evet ama o kadın bebekleriyle, kocasıyla aldığı eşyalar ile, yitip giden hayalleri ve sonsuz aşkı ile her gün bir hayaletle yaşıyor.
‘Ona kavuşacağım günü bekliyorum’ diyor.
Ne diyeyim, tesellisi mi var bunun, tarifi mi var?
Lakin annenin çevresinde herkes pervane, biran yalnız bırakılmıyor.
Diğer çocuklar da hemen torun yaptı derken bir şekilde ‘annem üzülmesin’ tadında yaşıyorlar.
Gelin de bu kervana dahil bu arada ‘annem üzülmesin’ e.

Offf Allah sabır versin kardeşim, gidenle bitmiyor ömür.
Umarım tekrar acısız nefes aldığınız, içten güldüğünüz anlar yaşarsınız.

Bu sorunun da cevabi annesi arkadaslar. Kusura bakmayin insan esine ne kadar asik olursa olsun onu 9 ay karninda buyuten, aci cekerek doguran, bin bir emekle hayata hazirlayan kisi kadar uzulemez bence.

Ya tekrar evlenmeyi düşünüyordu yas mı kalır sanki
Beyin yakıyor konu gittikçe
Niye dinimiz 4 ay sonra devlet 10 ay sonra evlenmeyi normal görüyor da bizim toplum madolya mı takıyor ya da çıkıp öyle bir danışıktik diye sokak sokak koca mı arıyoruz

Bu sorunun da cevabi annesi arkadaslar. Kusura bakmayin insan esine ne kadar asik olursa olsun onu 9 ay karninda buyuten, aci cekerek doguran, bin bir emekle hayata hazirlayan kisi kadar uzulemez bence.
Tabiki evlat. Ama ben de anneyim kızım da olsa gelinim de olsa damadım da olsa sevdiğini kaybetmiştir onun acısını da küçümseyip her ortamda kendi acımı dile getirmem

Niye dinimiz 4 ay sonra devlet 10 ay sonra evlenmeyi normal görüyor da bizim toplum madolya mı takıyor ya da çıkıp öyle bir danışıktik diye sokak sokak koca mı arıyoruz
Bence evlenebilirsiniz zaten bence gençsiniz ya genç bile olmasanız insanın hayat arkadaşına ihtiyacı var. Yeniden evlenmek en doğal hakkınız
Koca acısı geçer yani geçiyor evlat ile kıyaslanamaz

Bana göre annesi demeniz gerek çünkü cevabınız genel ulusal küresel bi bağlayıcılık içermiyor. Yani kısaca size göre böyle. Bana göre de ben daha çok üzülürüm kayınvalidem çocuğunu benim kadar sevmiyor. Her anne olan doğru düzgün anne değil.

5 yıl önce ölü doğum yaptım. Ne ben bu acıyı anlatabilirim ne de bunu yaşamayan beni anlar. Kaldı ki yüzünü görmedim, elini tutmadım, sadece hemşireler başına bir bere takmışlar hastaneden çıkarken onu verdiler bana, onu kokladım haftalarca öyle nefes alabildim bir de kucakta taşınan tabutundan yastık çıkmış onu verdiler mezarlıkta. Aylarca içimde büyüttüğüm çocuğumdan bana kalan bir bere ve avuç içi kadar bir tabut yastığı…

Acınızı asla küçümseyemem haddim değil ancak ortada evladını kaybetmiş bir anne varsa ben ilk önce ona sarılırım.

Benim teyzem

Evlat acisini baska biseyle kiyaslamayi benim kafam almiyo.
Acıyı bilemem, bildirmesin rabbim kimseye.
Koca kaybında hayatın geleceğin yok oluyor.
Genceciksin, kalmışsın çocukla ve yaşacağın günler ızdırap.
Mutlu senelerin 3 bilemedin 5.
Bambaşka bir insan olup, yegane ömrünü dik durmaya harcıyorsun.
Diğerinde güzel bir ömür, yaşlanınca sonsuz acı e kalan günler sınırlı, ağlayacak omzun tutunacak diğer dalların var.
Anlatabildiğimi umuyorum.

Genç yaşta kocanı kaybedip çocuklarla kalmak mı zor?
65 yaşında 3 evladından birini kaybetmek mi daha zor
İlk okuduğumdan tövbe estağfurullah katil sorusu sandım.

Altta ki yorumlarda kocanızın öldüğü yazıyor. Kıyasında kv ile olduğu.

Acının ne gibi bir kıyası olabilir?

Yazamadan kalmisim benim teyzem kaybetti oglunu kan kanserinden 30 sene gecti. Hala unutamadi acisi taze. 30 senede kocasi olmus olsaydi baskasiyla 40 kere evlenir yeniden bi hayat kurardi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…