- 16 Eylül 2015
- 190
- 4
- 98
- Konu Sahibi BenKendimeYeterim
-
Ya işte koca ölünce salak oluyoruz sağolunHayir koca daha zor desek imam gelip madalya mi takicak? Acinin yarisi ki olur? Evlat hic biseye zaten benzemez. 1000 kocaya degismem. Sorunun salakligi beni benden aldi
Bence kayinvaldesiyle kendi acısını kiyasliyorKeşke çocuğum gitseydi de kocam kalsaydı ya getiriyor sanırım.
Koca ölunce salak oluyosunuz mu dedim.Ya işte koca ölünce salak oluyoruz sağolun
Ya tekrar evlenmeyi düşünüyordu yas mı kalır sankiKoca ölunce salak oluyosunuz mu dedim.
Ya işte koca ölünce ayağa kalsan saçma eve geç gelsen saçma çok gülsen saçma el kızısın sen ne acın var ne anlarsın sen kimse anlamıyormus bir beni anlayan varmış onu da toprağa vermişimBu ne saçma bir soru ya?
Yakınen yaşadık biz ve gözümle görmeseydim anlayamazdım.Teşekkür ediyorum bir tane anlayan çıktı. Ben dedim burada hem anne hem gelin olan adaylar var dedim daha güzel bir bakış açısı vardır dedim. Demek ki benim için düşünenler az bile düşünmüş ben kendi kendime bunalıma giriyorum kendi kendime çıkıyorum sonra buraya yazdım bura da benim çevreden gördüğümden fazla geldi üstüme
Evlat acisini baska biseyle kiyaslamayi benim kafam almiyo.İkiside zor kıyaslamadan acılarınızı paylaşsanız
İkinizinde kaybı ortak
O yada bu denmez
Bu sorunun da cevabi annesi arkadaslar. Kusura bakmayin insan esine ne kadar asik olursa olsun onu 9 ay karninda buyuten, aci cekerek doguran, bin bir emekle hayata hazirlayan kisi kadar uzulemez bence.Siz soruyu yanlış sormuşsunuz.koca acısı mı evlat acısımı büyük derseniz kişinin kendi evladı kocası kıyaslanmıs gibi. Eşinin ölümüne karısı mu daha çok üzülür annesi mi olacak sanırım soru?
Niye dinimiz 4 ay sonra devlet 10 ay sonra evlenmeyi normal görüyor da bizim toplum madolya mı takıyor ya da çıkıp öyle bir danışıktik diye sokak sokak koca mı arıyoruzYa tekrar evlenmeyi düşünüyordu yas mı kalır sanki
Beyin yakıyor konu gittikçe
SIz ne zaman kaybettiniz esinizi?Niye dinimiz 4 ay sonra devlet 10 ay sonra evlenmeyi normal görüyor da bizim toplum madolya mı takıyor ya da çıkıp öyle bir danışıktik diye sokak sokak koca mı arıyoruz
Tabiki evlat. Ama ben de anneyim kızım da olsa gelinim de olsa damadım da olsa sevdiğini kaybetmiştir onun acısını da küçümseyip her ortamda kendi acımı dile getirmemBu sorunun da cevabi annesi arkadaslar. Kusura bakmayin insan esine ne kadar asik olursa olsun onu 9 ay karninda buyuten, aci cekerek doguran, bin bir emekle hayata hazirlayan kisi kadar uzulemez bence.
Bence evlenebilirsiniz zaten bence gençsiniz ya genç bile olmasanız insanın hayat arkadaşına ihtiyacı var. Yeniden evlenmek en doğal hakkınızNiye dinimiz 4 ay sonra devlet 10 ay sonra evlenmeyi normal görüyor da bizim toplum madolya mı takıyor ya da çıkıp öyle bir danışıktik diye sokak sokak koca mı arıyoruz
Bana göre annesi demeniz gerek çünkü cevabınız genel ulusal küresel bi bağlayıcılık içermiyor. Yani kısaca size göre böyle. Bana göre de ben daha çok üzülürüm kayınvalidem çocuğunu benim kadar sevmiyor. Her anne olan doğru düzgün anne değil.Bu sorunun da cevabi annesi arkadaslar. Kusura bakmayin insan esine ne kadar asik olursa olsun onu 9 ay karninda buyuten, aci cekerek doguran, bin bir emekle hayata hazirlayan kisi kadar uzulemez bence.
Acıyı bilemem, bildirmesin rabbim kimseye.Benim teyzem
Evlat acisini baska biseyle kiyaslamayi benim kafam almiyo.
2 sene olacak evlilik düşüncesi özellikle ilk zamanlar daha yoğundu çünkü bir bilmezde gibi oluyordum daha çok sorguluyordum bunu da çevrene zaten hiç soramıyorsun ama buraya bile sormak suçmuşSIz ne zaman kaybettiniz esinizi?
İlk okuduğumdan tövbe estağfurullah katil sorusu sandım.Genç yaşta kocanı kaybedip çocuklarla kalmak mı zor?
65 yaşında 3 evladından birini kaybetmek mi daha zor
Yazamadan kalmisim benim teyzem kaybetti oglunu kan kanserinden 30 sene gecti. Hala unutamadi acisi taze. 30 senede kocasi olmus olsaydi baskasiyla 40 kere evlenir yeniden bi hayat kurardi ama.Acıyı bilemem, bildirmesin rabbim kimseye.
Koca kaybında hayatın geleceğin yok oluyor.
Genceciksin, kalmışsın çocukla ve yaşacağın günler ızdırap.
Mutlu senelerin 3 bilemedin 5.
Bambaşka bir insan olup, yegane ömrünü dik durmaya harcıyorsun.
Diğerinde güzel bir ömür, yaşlanınca sonsuz acı e kalan günler sınırlı, ağlayacak omzun tutunacak diğer dalların var.
Anlatabildiğimi umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?