Evlat ölümü acı koca mı

Yani bu böyle mi sorulur cidden yuh dedik hepimiz
Kaynana da olsa anne yani evlat acısı yaşamış kıyas yapılamaz
Hayır bi de benim kafa nasıl çalışıyosa aklımda şey var, kadının 3 çocuğu var da birini feda mı edecek kocası için? Töbelerim olsun gece gece

Genç yaşta kocanı kaybedip çocuklarla kalmak mı zor?
65 yaşında 3 evladından birini kaybetmek mi daha zor

Kayınvalidenizin acısı ayrı, sizin acınız ayrı. Eşiniz rahmetli olmuştu ve 2 çocuğunuz vardı. Bu soruyu aynanın karşısına geçip; kendinize sordunuz mu ? Sizin cevabınız nedir ?

Sanirim genc yasta esinizi kaybettiniz ve kaynananiz "evlat acisi gibi olmaz" diye konuşuyor.

Esi kaybetmek, yalniz kalmak elbette zor ama evlat acisiyla kiyaslanamaz bile. Sizin sarilabileceginiz, ayaga kalkmaniza sebep olacak evlatlariniz var ama o kadıncağız 65 yas gibi genc bir yasta evladini kaybetmis.

Bence acilarinizi yaristirmak yerine, o kadina evlat gibi yanasip birbirinize sarilin. Aciniz ayni kisi icin, birbirinize destek olun.

Basiniz sagolsun

Bir de konu sahibi şey düşünüyor 3 evladından birini kaybetmek mi zor diyerek
Hani 3 tane var zaten 1’i gitse diye
İsterse 10 çocuk olsun olur mu ya
Akrabamız depremde 3 çocuğundan birini kaybetti enkazda o gün bugündür yaşayan ölü gibi..
Nasılsa iki tanesi hayatta bir tanesi gitti ya diyemiyor acısı hafiflemiyor yani

Kocan iyiyse koca.
Evlat herzaman olur ama iyi kıymet bilen bi eş bambaşka.
Evlatta olsa gider kocanla eşinle başbaşa kalır hayatı paylaşırsın.

Evlat her zaman olur mu? Birakip gider mi? Ay saka gibisiniz gercekten. Yazdim yazdim sildim, yuh diyorum. Kınıyorum bu yorumunuzu

Kocan iyiyse koca.
Evlat herzaman olur ama iyi kıymet bilen bi eş bambaşka.
Evlatta olsa gider kocanla eşinle başbaşa kalır hayatı paylaşırsın.
Dilerim böyle bişeyi asla yaşamazsınız gerçek olma ihtimalinin daha doğrusu bunu bilerek yaşamanın ne kadar korkunç olduğunu bilmezsiniz

Evlat acısı hiçbir acı ile kıyaslanamaz.. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı, yaşayanlarada bu dünyada sabır, öbür dünyada mükafatını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…