- 30 Eylül 2022
- 2.521
- 3.391
- 63
- Konu Sahibi BenKendimeYeterim
-
Ona göre mi birinden birini gömmeceksiniz?Genç yaşta kocanı kaybedip çocuklarla kalmak mı zor?
65 yaşında 3 evladından birini kaybetmek mi daha zor
Ona göre mi birinden birini gömmeceksiniz?
Teyzemde depremde 3 çocuğundan birini kaybetti ve dediğiniz gibi yaşıyor ama öylesine. Yüzünde güller açan teyzem gitti yerine bir başkası geldi sanki.Bir de konu sahibi şey düşünüyor 3 evladından birini kaybetmek mi zor diyerek
Hani 3 tane var zaten 1’i gitse diye
İsterse 10 çocuk olsun olur mu ya
Akrabamız depremde 3 çocuğundan birini kaybetti enkazda o gün bugündür yaşayan ölü gibi..
Nasılsa iki tanesi hayatta bir tanesi gitti ya diyemiyor acısı hafiflemiyor yani
Tabii ki siz de hayat yoldaşınızı kaybettiniz hiç küçümsenicek bi durum yok ortada ama böyle bi konu açmanız çok absürt. Yani burdaki kadınların size kocayı kaybetmek daha zor demesini ve akabinde destek bulup rahatlamayı mı bekliyosunuz anlamadım ki. Allah sabır versin bu aradaBenim acım o kadar kücümseniyor ki bende kocamı kaybettim. Tabiki evladımı kaybetmek istemem kesinlikle. Ama sanki ya senin acında ne ki biz canımızı kaybettik gibi bir tavır var. Ama bende cananımı kaybettim.
Benim evladim gittikten sonra kocam bambaşka olsa nolcak .ne koca görür gözüm ne bir başkasi .birde yorumlari okuyorum ama hic birinede cevap vermemişsiniz madem soru sorarak sacma konu aciyorsunuz cevapta verin .bizlere cevap vermiceginiz konularida acmayinn .bir anneye sorulcal bir konu degil buGenç yaşta kocanı kaybedip çocuklarla kalmak mı zor?
65 yaşında 3 evladından birini kaybetmek mi daha zor
Bende tabi ki evlat acısı derim ama diğeri kızım da olsa gelinim de olsa onun acısını küçük görmem sanki acısı yokmuş gibi tavır almamKayınvalidenizin acısı ayrı, sizin acınız ayrı. Eşiniz rahmetli olmuştu ve 2 çocuğunuz vardı. Bu soruyu aynanın karşısına geçip; kendinize sordunuz mu ? Sizin cevabınız nedir ?
Acıyı ölçen bir skala mı varmış? İkiside aynı insanı kayıpetmiş, birisi evladını birisi kocasınıKonu sahibinin kocası vefat etmiş. Kendisinin 2 çocuğu var. Bu konusunda kayınvalidesi ile kendisini kıyaslıyor gibi görünüyor.
Başınız sağolsun zamanla hafifleyecek kimseyle acı yaristirmayin yasınızı yaşayınBenim acım o kadar kücümseniyor ki bende kocamı kaybettim. Tabiki evladımı kaybetmek istemem kesinlikle. Ama sanki ya senin acında ne ki biz canımızı kaybettik gibi bir tavır var. Ama bende cananımı kaybettim.
İlk defa bir yoruma ağzım açık kaldı. İyi misiniz?Kocan iyiyse koca.
Evlat herzaman olur ama iyi kıymet bilen bi eş bambaşka.
Evlatta olsa gider kocanla eşinle başbaşa kalır hayatı paylaşırsın.
Yargılamak değil amacım ama siz ikinci evlilik düşüncesini aklınıza getirme aşamasına gelmişsiniz. Konunuz var bu yönde.Benim acım o kadar kücümseniyor ki bende kocamı kaybettim. Tabiki evladımı kaybetmek istemem kesinlikle. Ama sanki ya senin acında ne ki biz canımızı kaybettik gibi bir tavır var. Ama bende cananımı kaybettim.
Sağolun zaten kimse rahatlatmıyor sanki sen ne acısı çekiyorsuna getiriyor burada rahatlıcamTabii ki siz de hayat yoldaşınızı kaybettiniz hiç küçümsenicek bi durum yok ortada ama böyle bi konu açmanız çok absürt. Yani burdaki kadınların size kocayı kaybetmek daha zor demesini ve akabinde destek bulup rahatlamayı mı bekliyosunuz anlamadım ki. Allah sabır versin bu arada
En doğrusu bu. Allah ikisini de göstermesin. Koca bulunur diyenler olmuş ama çocuklara baba bi daha bulunmaz. Evlat acısını ise tarif edebilecek Bi kelime yok. Allah yaşatmasın hiç öğrenmeyelim. Eşiniz vefat etti sanırım. Allah sabır versin. Eş öldükten sonra kv ile hala acı yarıştırarak kapışmak yerine birbirinize sarılıp destek olun.Allah ikisiyle de sınamasın.
Küçümsenecek bir acı değil fakat inanın kıyaslanacak bir acıda değil bunu iki ölümcül hasta çocuğu olan bir anne olarak yazıyorum, cananımı kaybettim diyorsunuz Allah sabırlar versin ama evlat insanın canındanda değerliBenim acım o kadar kücümseniyor ki bende kocamı kaybettim. Tabiki evladımı kaybetmek istemem kesinlikle. Ama sanki ya senin acında ne ki biz canımızı kaybettik gibi bir tavır var. Ama bende cananımı kaybettim.
Benim acım o kadar kücümseniyor ki bende kocamı kaybettim. Tabiki evladımı kaybetmek istemem kesinlikle. Ama sanki ya senin acında ne ki biz canımızı kaybettik gibi bir tavır var. Ama bende cananımı kaybettim.
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun eşinizin.Benim acım o kadar kücümseniyor ki bende kocamı kaybettim. Tabiki evladımı kaybetmek istemem kesinlikle. Ama sanki ya senin acında ne ki biz canımızı kaybettik gibi bir tavır var. Ama bende cananımı kaybettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?