- 12 Ocak 2021
- 4.740
- 19.700
- 158
- 30
- Konu Sahibi BenKendimeYeterim
-
Herkes kendi acısını yaşasın yarıştırmaya gerek yok ki.Benim acım o kadar kücümseniyor ki bende kocamı kaybettim. Tabiki evladımı kaybetmek istemem kesinlikle. Ama sanki ya senin acında ne ki biz canımızı kaybettik gibi bir tavır var. Ama bende cananımı kaybettim.
Rabbim CC sizede sabır versin ne diyeceğimi bilmiyorum ama kalbim sizinleKüçümsenecek bir acı değil fakat inanın kıyaslanacak bir acıda değil bunu iki ölümcül hasta çocuğu olan bir anne olarak yazıyorum, cananımı kaybettim diyorsunuz Allah sabırlar versin ama evlat insanın canındanda değerli
Kafaniz Leyla herhalKocan iyiyse koca.
Evlat herzaman olur ama iyi kıymet bilen bi eş bambaşka.
Evlatta olsa gider kocanla eşinle başbaşa kalır hayatı paylaşırsın.
Amin Allah razı olsun❤Rabbim CC sizede sabır versin ne diyeceğimi bilmiyorum ama kalbim sizinle
Ne kullanıyorsunuz?Kocan iyiyse koca.
Bir komşum vardı kocan mi çocuklar mi deseler kocamı tercih ederim çocuğu yeniden yaparız derdi. O mu diyorum içimden aynı kafalar.Ne kullanıyorsunuz?
Nasıl bir kafa gerçekten koptumHayır bi de benim kafa nasıl çalışıyosa aklımda şey var, kadının 3 çocuğu var da birini feda mı edecek kocası için? Töbelerim olsun gece gece
Böylelerine kocasının kazık atması an meselesi oluyor.. hiçte acımıyorum..Bir komşum vardı kocan mi çocuklar mi deseler kocamı tercih ederim çocuğu yeniden yaparız derdi. O mu diyorum içimden aynı kafalar.
Çocuğu yeniden yaparız ne yaBir komşum vardı kocan mi çocuklar mi deseler kocamı tercih ederim çocuğu yeniden yaparız derdi. O mu diyorum içimden aynı kafalar.
Benim evladim gittikten sonra kocam bambaşka olsa nolcak .ne koca görür gözüm ne bir başkasi .birde yorumlari okuyorum ama hic birinede cevap vermemişsiniz madem soru sorarak sacma konu aciyorsunuz cevapta verin .bizlere cevap vermiceginiz konularida acmayinn .bir anneye sorulcal bir konu degil bu
Ben kıyas etmiyorum bu şekilde kıyas alıyorum ve sanki benim acım yokta insanların kendi acısı bende dış kapının mandalıyim. Evlilik düşüncesi gelse de artık hiç bir şey eskisi gibi olmaz ben evin içinde bunaldığımla kalırım.Evet siz de eşinizi kaybettiniz. Ancak hayatınıza devam edecek ve silkelenecek gücü bulduğunuzda; 20 Şubatta yeniden evlilik konusunda forumdan tavsiye istediğinizi hatırlatırım. Yeniden evlenme, sevme ve sevilme isteğiniz normal. Ancak evlat acısıyla, eş kaybı kıyasınız normal değil.
YuhKocan iyiyse koca.
Tabiki kıyaslanamaz ben evladımın yüzü düşecek diye hep dik durmaya hep sağlam durmaya çalışıyorum. Ama ben öyle görünüyorum diye de ben acı çekmiyorum muRabbim CC sizede sabır versin ne diyeceğimi bilmiyorum ama kalbim sizinle
Siz soruyu yanlış sormuşsunuz.koca acısı mı evlat acısımı büyük derseniz kişinin kendi evladı kocası kıyaslanmıs gibi. Eşinin ölümüne karısı mu daha çok üzülür annesi mi olacak sanırım soru?Ben kıyas etmiyorum bu şekilde kıyas alıyorum ve sanki benim acım yokta insanların kendi acısı bende dış kapının mandalıyim. Evlilik düşüncesi gelse de artık hiç bir şey eskisi gibi olmaz ben evin içinde bunaldığımla kalırım.
Kafanız güzelmiş, güle güle kullanın.Kocan iyiyse koca.
Hayir koca daha zor desek imam gelip madalya mi takicak? Acinin yarisi ki olur? Evlat hic biseye zaten benzemez. 1000 kocaya degismem. Sorunun salakligi beni benden aldiKonu sahibinin kocası vefat etmiş. Kendisinin 2 çocuğu var. Bu konusunda kayınvalidesi ile kendisini kıyaslıyor gibi görünüyor.
Teşekkür ediyorum bir tane anlayan çıktı. Ben dedim burada hem anne hem gelin olan adaylar var dedim daha güzel bir bakış açısı vardır dedim. Demek ki benim için düşünenler az bile düşünmüş ben kendi kendime bunalıma giriyorum kendi kendime çıkıyorum sonra buraya yazdım bura da benim çevreden gördüğümden fazla geldi üstümeHer zaman için evlat acısı derdim ama daha 30 a gelmeden, hayat arkadaşını çocuklarının babasını kaybetmek de feci zor.
65 yaşındaki annenin omzunda ağlayacağı 2 evladı, eşi varken 30 yaşında kadının ağlayacak dağı gitti, tesellisi yok.
Verdiğiniz örnek hayatımda bildiğim birine cuk oturuyor, o sebeple gözlemimdir bu.
Çok enteresan yorumlar geliyor bazen konularaKocan iyiyse koca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?