- 22 Kasım 2020
- 6.428
- 90.900
- 498
- 32
- Konu Sahibi BenKendimeYeterim
Ananin canından, kalanin yanindan yine de..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bu böyle mi sorulur cidden yuh dedik hepimizHerhalde şöyle ya gerçekten, mantıklı. Kayınvalidesinin acısıyla kendisininkini kıyaslıyor galiba
Ne salak saçma yorum bu ? Ebru Şallı sen misin yoksa?Kocan iyiyse koca.
Evlat herzaman olur ama iyi kıymet bilen bi eş bambaşka.
Evlatta olsa gider kocanla eşinle başbaşa kalır hayatı paylaşırsın.
Hayır bi de benim kafa nasıl çalışıyosa aklımda şey var, kadının 3 çocuğu var da birini feda mı edecek kocası için? Töbelerim olsun gece geceYani bu böyle mi sorulur cidden yuh dedik hepimiz
Kaynana da olsa anne yani evlat acısı yaşamış kıyas yapılamaz
Genç yaşta kocanı kaybedip çocuklarla kalmak mı zor?
65 yaşında 3 evladından birini kaybetmek mi daha zor
Haketti.Ne salak saçma yorum bu ? Ebru Şallı sen misin yoksa?
Çok Hint dizisi mi izledin:))))Hayır bi de benim kafa nasıl çalışıyosa aklımda şey var, kadının 3 çocuğu var da birini feda mı edecek kocası için? Töbelerim olsun gece gece![]()
Genç yaşta kocanı kaybedip çocuklarla kalmak mı zor?
Kocan iyiyse koca.
Kayınvalidesinden bahsediyor.Başka yorumda kocamı kaybettim demişsiniz. Çocuk kaybetme kıyası nereden geldi?
Dilerim böyle bişeyi asla yaşamazsınız gerçek olma ihtimalinin daha doğrusu bunu bilerek yaşamanın ne kadar korkunç olduğunu bilmezsinizKocan iyiyse koca.
Evlat acısı hiçbir acı ile kıyaslanamaz.. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı, yaşayanlarada bu dünyada sabır, öbür dünyada mükafatını versin..Genç yaşta kocanı kaybedip çocuklarla kalmak mı zor?