Yazamadm o an hem onun için koysam nolur bu ne sitemHayirdir hanfendi.nokta koyarak takviminizi falanmi gostermeye calistiniz.
Yanlis yere noktayi koymussunuz
canm farkındamısın biz burda özel anneleriz.sen burda böyle paylaşım yapınca şu kadar zamanlık hamileyim şu kadar sonra bebeğim kucağımda yazınca bizim canımız acıyor.lütfen bunun farkına var.paylaşım yapmanın yeri burası değil. bize vakit geçmiyor.yanlış anlama hamileliğinde gözümüz yok ama seninde hamileliğini gözümüze sokmana gerek yok yani.......Yazamadm o an hem onun için koysam nolur bu ne sitem
süper sıralar ilerliyor arayan başka kimse yokmu sırası düşen acebaKızlar Ankara' da son bir ayda 2 kız 2 erkek bebek yerleşmiş:) bilginize...
Siz bu bekleyişe nereden katıldınız ☺Kızlar eşim bugün kuruma uğramış, dosyanızı onayladık demişler
Sıramızı inatla söylemiyorlar ama
Eşim bilelim de hazırlıklara başlayalım artık demiş :)) o da sakın öyle bişey yapmayın sonra aileler strese giriyor bizi de strese sokuyor demiş. Beklemeler, beklemeler.... Hayırlısı.
AnkaraÇanakkaleden
Ya siz?
Gulay arkadasim yazmis saolsun nedenlerini.benm uzerine bisey eklememe gerek yok benceYazamadm o an hem onun için koysam nolur bu ne sitem
1. o otomatik çıkıyor benim yaptığım bişey yok 2 . sosyal politikalar müdürlüğünde çalışıyorum onla ilgili bilgi vermek için girdim o an işim olduğu için öle bişey olmuş saçma saçma saldırılar yapmayın lütfencanm farkındamısın biz burda özel anneleriz.sen burda böyle paylaşım yapınca şu kadar zamanlık hamileyim şu kadar sonra bebeğim kucağımda yazınca bizim canımız acıyor.lütfen bunun farkına var.paylaşım yapmanın yeri burası değil. bize vakit geçmiyor.yanlış anlama hamileliğinde gözümüz yok ama seninde hamileliğini gözümüze sokmana gerek yok yani.......
1. o otomatik çıkıyor benim yaptığım bişey yok 2 . sosyal politikalar müdürlüğünde çalışıyorum onla ilgili bilgi vermek için girdim o an işim olduğu için öle bişey olmuş saçma saçma saldırılar yapmayın lütfen
HASSASİYETİN GAYET FARKINDAYIM BENCE SİZİN BİRAZ SAKİN OLMANIZ GEREKİYORGüzelim bebeğin hayırlı olsunAllahım kucağına almayı da nasip etsin. Sağlıklı güzel bir hamilelik dilerim. Ama burdaki hassasiyeti anlaman için sanırım biraz yaş alman gerekiyor. Hala dik dik konuşuyosun :) Bazen alınganlık gösterebiliyoruz. Arkadaşlar kusura bakmayın ama niyetim bu değildi demek yerine duyguları "saçma" diye nitelendiriyosun. Birazcık empati yapabilirsin.
Vereceğin bilgiyi de merak ettim açıkçası.
Bilgi vermek icin girdiyseniz tesekkur ederiz.noktayi gorunce biraz alindik acikcasi.birazda hassasiz.HASSASİYETİN GAYET FARKINDAYIM BENCE SİZİN BİRAZ SAKİN OLMANIZ GEREKİYOR
Off ki ne offfmerhaba arkadaşlar, bizde geçen sene şubatta istanbuldan başvurmuştuk. dosyamız onayalandı ve sıraya girdik çok şükür. bugün aradım kız 36 erkek 27. sıra dediler . biz kız-erkek-terk-rıza farketmez dedik il olarakda farklı olabilir dedik. burdaki sırayı anlamadım ben maalesef. bu sayılar neye göre düşüyor sizde ili farketmez dedinizmi. sıra ne kadar zamanda ilerler. geçermi bu zamanlar offff offf...
biz başvurduğumuzda zaten prosedür 1 sene dediler. ama başvuru tarihiniz esas alınarak sıraya giriyosunuz dediler. istanbulda onaylanması 1 seneymiş yani şartlar ne olursa olsun beklemek gerekiyormuşOff ki ne offf
Simdi yazinizini okuyunca uzuldum acikcasi.
1sene sonra onayi almissiniz ve hala cok sira var.
Terk riza kiz erkek farketmez demissiniz gecen seneye bakarsak size sira gelmesi lazimdi ama artik uzamis demekki bekleyisler.
Enson istanbulda kiz erkek terk riza basvurusu 15ay sonra kavustu.
Belkide 3yada 4aysonra sira size gelmis olur.
Bide bisey sorcam onayinizi almak niye uzun surdu.hep uzunmu suruyo boyle
Cok tesekkur ederiz.bizler iyilik olsun diye onlara iyilik olsun diye cikmadik bu yola.Benimde çoçukluk hayalimdir evlat edinmek. Bebeğimi kucağımı aldıktan biraz büyüttükten sonra sorumluluk alıp alamayacağımı ölçtükten sonra bende evlat edinmek istiyorum.Okadar masum yavrular anne sevgisine hasretlerki bi el uzatmakta bize düşer..eşimde bende evlendiğimizde bebeğimiz olsada olmasada evlatlık düşündük hep.. sadece bebeği olmayanlar değil ,,bebeği olup ve sorumluluğu kaldırabilicek herkes bi çoçuğu mutlu etmeli hiç yapamıyorsa koruyucu aile olmalı ..
Hamileyim bebeğim olucak inşallah ama şunu biliyorumki annelik doğurmakla değil emekle vicdanla sevgiyle oluyor..Allah tüm isteyenlere yani bunu hakkıyla göğüsleyebilicek tüm isteyenlere nasip etsin,,sıranız çabucak gelsin inşallah.
Sizlere çok teşekkürederim çoçuklara umut olacağınız için,onları geleceğe topluma kazandırmak kadar sevap birşey olabilrmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?