Ben artık birşey demiyorum bu kadar herşeye takarsanız hasta olursunuz ...
Evlatlık edinme prosödürlerde bile geçiyor ve gayet normal bi kelime..
Evlat edilen ailelerine tutupta evlatlık evlatlık diye konuşmuyoruz herhalde dimi?
Bazı şeyleri abartmayın ya cidden artık sinirlenmeye başladım iyi güzel yazdığım şeyleri eleştirdikçe eleştirdiniz!
o kadar hassassınız madem güzel niyetimide okuyan beyni olan herkes anlar. Hassasiyetinizi karşınızdaki hamile bayanada gösterin bi zahmetNekadar ters algılıyorsunuz herşeyi hayat bu kimimiz ailesini kimimiz sağlığımızı vs kaybediyor..
Birşeylere acımayı acite etmeyi bırakın lütfen..Sinirim tepeme çıktı ya iki tarafta güzel duygular içinde,,, fakat bi taraf aynı fikirde olduğu halde algılamıyo algılayamıyor!
sen hamilesin diye hassas olma hakkınmı oluo bizde hassasız evlatlık kelimesi eski çağdan kalma kaba bir sözcuk buraya bir yazı yazarken kelimelerini 2 kere tartmalısın evt çoğumuz hassazlaştık cunku tahammullerimiz tukendi en son caredeyiz hepimiz belki ondan bukadar hassasızdırBen artık birşey demiyorum bu kadar herşeye takarsanız hasta olursunuz ...
Evlat edilen ailelerine tutupta evlatlık evlatlık diye konuşmuyoruz herhalde dimi?
Bazı şeyleri abartmayın ya cidden artık sinirlenmeye başladım iyi güzel yazdığım şeyleri eleştirdikçe eleştirdiniz!
o kadar hassassınız madem güzel niyetimide okuyan beyni olan herkes anlar. Hassasiyetinizi karşınızdaki hamile bayanada gösterin bi zahmetNekadar ters algılıyorsunuz herşeyi hayat bu kimimiz ailesini kimimiz sağlığımızı vs kaybediyor..
Birşeylere acımayı acite etmeyi bırakın lütfen..Sinirim tepeme çıktı ya iki tarafta güzel duygular içinde,,, fakat bi taraf aynı fikirde olduğu halde algılamıyo algılayamıyor!
Ben senin buraya girmendeki amacın ne hala anlamış değilim biz birşeyi acıte etmiyoruz zaten ortada acınacakta birşey yok senin yazdıklarını okuyunca biizimde sinirlerimiz fırladı sen önce karşındaki insanlara saygı duymayı öğren sonra saygı bekle arkadaşlar lütfen rica ediyorum dahada kimse bu şahsa cevap vermesin insanlar işi olmayan şeye niye burnunu sokar hiç anlamamBen artık birşey demiyorum bu kadar herşeye takarsanız hasta olursunuz ...
Ben senin buraya girmendeki amacın ne hala anlamış değilim biz birşeyi acıte etmiyoruz zaten ortada acınacakta birşey yok senin yazdıklarını okuyunca biizimde sinirlerimiz fırladı sen önce karşındaki insanlara saygı duymayı öğren sonra saygı bekle arkadaşlar lütfen rica ediyorum dahada kimse bu şahsa cevap vermesin insanlar işi olmayan şeye niye burnunu sokar hiç anlamam
benide sıraya ekleyebilirmisiz istanbul kız-erkek terk-rıza şubat 2015
Acite etmek mi? Buradaki insanlar 3 çocuk doğurup üzerine sevap olsun diye burada değil. Çoğumuzun bebekleri karnında öldü, bazılarımız hiç hamile bile kalamadı. Senin sevişerek yaptığın o çocuk için milyarlarca lira paralar harcadık tedavilere.Ben artık birşey demiyorum bu kadar herşeye takarsanız hasta olursunuz ...
bizmi ona hakeret etmişiz arkadaşım iyi oku beyinsizler biz oluyoruz burada dikkatini çekerim ben şahsi adıma saldırgan lafını kabul etmiyorum beyinsizde değiliz çok şükür iyi okuyun kimi ve neyi savunduğunuza dikkat edin lütfen kimse laf olsun diye yorum yapmasın burdaki tüm anne adaylarının çok akıllı çok bilinçli olduğunu düşünüyorum dalga geçiyo resmen şahıs hepimizleArkadaslar bu konu gereksiz yere cok uzatildi lutfen bu dakikadan sonra kimse gereksiz yorumlar yapmasin ve kirici seyler yazmasin.hakarete gecmissiniz resmen. Disarida birisi evlatlik dedigi zaman bu saldirganligi gosteriyormusunuz? Adı evlatlik olabilir ama biz onu evlat olarak gorecegiz. her disaridan duyduklariniz sizi boyle agresif yapiyorsa hayata olumsuz bakiyorsunuz demektir. Bazi seylere kulak tikayin ve gormemezlikten gelin derim.Benimde bu yolla evladim olacak ama boyle davranmaya hakkimiz yoktur.ustelik ben nurella hnmi tanimam etmem ama bence cok hakaret ettiniz oda hamile bir kadin. Sunu unutmayinki bizde biyolojik anneler sayesinde anne olacagiz onlar bizim icin karninda tasiyorlar. Hamile bir kadini uzmeyelim. Bende evlat edinmeyi dusunuyorum denilen bir insana bunun yapilmasini dogru bulmuyorum...
Ustune alan alsin o zaman. Benim yaram yok gacunacak ...ben saygi duyarim herkese arkadasim. tabikiide herkes cok bilincli anne adaylari. Benim amacim kimseyle tartisma yapmak degil ltfen bundan sonra kim ne yazarsa yazsin kimseye yorum yazmiyacagim.bizmi ona hakeret etmişiz arkadaşım iyi oku beyinsizler biz oluyoruz burada dikkatini çekerim ben şahsi adıma saldırgan lafını kabul etmiyorum beyinsizde değiliz çok şükür iyi okuyun kimi ve neyi savunduğunuza dikkat edin lütfen kimse laf olsun diye yorum yapmasın burdaki tüm anne adaylarının çok akıllı çok bilinçli olduğunu düşünüyorum dalga geçiyo resmen şahıs hepimizle
biz şırnaktan başvurmuştuk. sonra dosyamız batmana gitti.siz nerden başvurmuştunuz acaba bide kaçıncı sıradaydınız. bende çok heyecanlıyımda bu konuda ona göre fazla umutlanmak istemiyorum .
Hosgeldiniz aramiza .insallah siraniz tez zamanda gelir.benide sıraya ekleyebilirmisiz istanbul kız-erkek terk-rıza şubat 2015
Canım ya sen hamileliğinle falan ilgilensene.. Bizlerin neler yapıp yapmadığına takılmaEvlatlık kelimesini söylediğiniz kelimelerde hissediyorum zaten canım benim ,bukadar hassas olucak bi durum yok..
Ayrıca kötü bi şey yazmışım gibi öğretici konuşmanız çok komik geldi bana
Acaba sen yanlışlıkla falan mı başvuru yaptın.. Evet dışarıda da aynı tepkiyi veriyorum.. EvlatLIK değil evlat.. Can, içimizin yaaaa en kuytu köşesi, herşey ama asla ve asla evlatLIK değil.. Bence sen bi daha duşun EVLAT edinmeyiArkadaslar bu konu gereksiz yere cok uzatildi lutfen bu dakikadan sonra kimse gereksiz yorumlar yapmasin ve kirici seyler yazmasin.hakarete gecmissiniz resmen. Disarida birisi evlatlik dedigi zaman bu saldirganligi gosteriyormusunuz? Adı evlatlik olabilir ama biz onu evlat olarak gorecegiz. her disaridan duyduklariniz sizi boyle agresif yapiyorsa hayata olumsuz bakiyorsunuz demektir. Bazi seylere kulak tikayin ve gormemezlikten gelin derim.Benimde bu yolla evladim olacak ama boyle davranmaya hakkimiz yoktur.ustelik ben nurella hnmi tanimam etmem ama bence cok hakaret ettiniz oda hamile bir kadin. Sunu unutmayinki bizde biyolojik anneler sayesinde anne olacagiz onlar bizim icin karninda tasiyorlar. Hamile bir kadini uzmeyelim. Bende evlat edinmeyi dusunuyorum denilen bir insana bunun yapilmasini dogru bulmuyorum...
Ekledim tekrar.belki yanlislikla cikarilmissinizdir.yada dediginiz gibi foruma girmediginizdendir bilmiyorum.ben yeni devr aldim :))Merhaba arkadaslar, uzun zamandir sessiz takipteyim sanirim listeden ismim bu yuzden cikarilmis.Bugun dosyamiz onaylandi ve siramizi ogrendik.Tekrar eklerseniz sevinirim.Istanbul 03.03.15 kiz erkek riza-terk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?