Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradınızmı kurumuMerhaba, teşekkür ederim alabilirim numarayı
Kalbindeki delik çok büyük bir sorun olmaz kapanır inşallah ama diğer sorun için karar verilmesi zor bir durum ... Başıma gelmeden ne karar veririm bilemedim umarım hakkınızda en doğru kararı verirsinizMerhaba arkadaslar bugun kurumdan aradılar bir kız cocugu varmiş 3 aylık kalbinde delik bulunmakta normalden biraz büyükmüs ama 1 yaşına kadar kapanabilirmiş bu benim icin sorun değil fakat annesi hafif zihinsel engelliymiş madde kullanmış 17 yaşındaymış bebegin öyle bir durumu suan gözlemlendiği kadar yokmuş gözleri iyi göruyor kulakları iyu duyuyor dendi yasıtlarıyla parelellikleri aynıymıs ama ilerisini bilemeyiz diyorlar cocuk diyarbakırda görmek isterseniz gidebilirsiniz dediler cok zor durumda kaldım yani fiziksel bi rahatsızlığı tedavi süreciyle atlatabiliriz belki ama ya kalıtsal genetik olarak bir zihinsel engeli olursa diye kaygılanıyorum diyarbakırda iki aileye öneride bulunmuş fakat biz o riski alamayız diye kabul etmemişler hatay da ilk sırada biz oldugumuz için bize önerildi bende 5 senedir bekliyorum biliyorsunuz arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var
Sizin içinde o yavru içinde en hayırlısını rabbim nasip etsinMerhaba arkadaslar bugun kurumdan aradılar bir kız cocugu varmiş 3 aylık kalbinde delik bulunmakta normalden biraz büyükmüs ama 1 yaşına kadar kapanabilirmiş bu benim icin sorun değil fakat annesi hafif zihinsel engelliymiş madde kullanmış 17 yaşındaymış bebegin öyle bir durumu suan gözlemlendiği kadar yokmuş gözleri iyi göruyor kulakları iyu duyuyor dendi yasıtlarıyla parelellikleri aynıymıs ama ilerisini bilemeyiz diyorlar cocuk diyarbakırda görmek isterseniz gidebilirsiniz dediler cok zor durumda kaldım yani fiziksel bi rahatsızlığı tedavi süreciyle atlatabiliriz belki ama ya kalıtsal genetik olarak bir zihinsel engeli olursa diye kaygılanıyorum diyarbakırda iki aileye öneride bulunmuş fakat biz o riski alamayız diye kabul etmemişler hatay da ilk sırada biz oldugumuz için bize önerildi bende 5 senedir bekliyorum biliyorsunuz arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var
Zor bir karar. anne madde kullanıyorsa bebek de yoksunluk çekiyor diye biliyordum. Zihinsel engel durumu da genetik olarak geçebilir ya da geçmeyebilir anca zamanla anlaşılır. Bir gidip görün isterseniz bebeği ona göre karar verin belki o an çok içiniz ısınacak herşeyi ile kabulüm diyeceksiniz belki de hiç ısınmayacak ben olsam önce bir görmek isterdim. Hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba arkadaslar bugun kurumdan aradılar bir kız cocugu varmiş 3 aylık kalbinde delik bulunmakta normalden biraz büyükmüs ama 1 yaşına kadar kapanabilirmiş bu benim icin sorun değil fakat annesi hafif zihinsel engelliymiş madde kullanmış 17 yaşındaymış bebegin öyle bir durumu suan gözlemlendiği kadar yokmuş gözleri iyi göruyor kulakları iyu duyuyor dendi yasıtlarıyla parelellikleri aynıymıs ama ilerisini bilemeyiz diyorlar cocuk diyarbakırda görmek isterseniz gidebilirsiniz dediler cok zor durumda kaldım yani fiziksel bi rahatsızlığı tedavi süreciyle atlatabiliriz belki ama ya kalıtsal genetik olarak bir zihinsel engeli olursa diye kaygılanıyorum diyarbakırda iki aileye öneride bulunmuş fakat biz o riski alamayız diye kabul etmemişler hatay da ilk sırada biz oldugumuz için bize önerildi bende 5 senedir bekliyorum biliyorsunuz arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var
Ayyy çok sevindim darısı bizlerin başına müsait zamanınızda hikayenizi bizlerle paylaşırsanız çok sevinirizKızlar günaydın ben meleğime kavuştum darısı sizlerin başına çok güzel bir duyguymuş Allahım tez zamanda sizleri de kavuştursun yavrularınıza![]()
Hayırlı olsunnn Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah... darısı bekleyen bizlere inşallahKızlar günaydın ben meleğime kavuştum darısı sizlerin başına çok güzel bir duyguymuş Allahım tez zamanda sizleri de kavuştursun yavrularınıza![]()
kalbinizin sesini dinleyin rabbim hakkınızda hayırlı olan ne ise onu gördüğünüz an o kararı yani doğru olan kararı vermenizi nasip etsin. Bizi de gelişmelerden haberdar edin olur muSaolun arkadaşlar Allah razı olsun bu gece 4 gibi yola cikacağız sabah gormeye gideceğiz inşallah rabbim hayırlısıni nasip eder
Çok sevindim sizin adınızaKızlar günaydın ben meleğime kavuştum darısı sizlerin başına çok güzel bir duyguymuş Allahım tez zamanda sizleri de kavuştursun yavrularınıza![]()
Ankara’da olup kurumu arayan varmı
Hangi şehirdi hayırlı olsunKızlar günaydın ben meleğime kavuştum darısı sizlerin başına çok güzel bir duyguymuş Allahım tez zamanda sizleri de kavuştursun yavrularınıza![]()
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
xMASALx | Mar.20 | HATAY | Kız | |
feyzaumran | Eki.21 | ANKARA | Kız | |
Verda | Oca.22 | ANTALYA | Kız | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
omrum06 | Nis.22 | ANKARA | Kız | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
zeynepmhmt | Eki.22 | İSTANBUL | Kız | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
Neslihan1610 | Şub.23 | YALOVA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
emaajn | Kas.23 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
kevo4562 | BURSA | |||
demyag | Oca.24 | İSTANBUL | Erkek | |
B kuzum A | Şub.24 | İZMİR | Kız | |
Asl11 | Tem.24 | İZMİR | Kız | |
Kalbiyolojikanneadayı | Kas.24 | İZMİR | Kız | |
Sudesude09 | Kas.24 | AYDIN | ||
su ada | Oca.25 | Eskişehir | ||
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | ![]() ![]() |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | Nis.23 |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | Mar.24 |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Erkek | Eyl.24 |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | Eyl.24 |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | Eyl.24 |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | Oca.25 |
tesla | Tem.23 | İZMİR | Kız/Erkek | Şub.25 |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | Şub.25 |
melekomerelif | Kas.21 | İSTANBUL | Kız![]() | Mar.25![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne yaptınız acaba çok merak ettim siziSaolun arkadaşlar Allah razı olsun bu gece 4 gibi yola cikacağız sabah gormeye gideceğiz inşallah rabbim hayırlısıni nasip eder