Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaşım merhaba,yazdıklarınız çok açıklayıcı. Önce teşekkür ederim.Fakat tanıdığımız bir aile var bir yıl önce evlat edindiler. Kadın 44 adam 41yasindayken aldılar bebeklerini.Yaş konusunu sordum ben ve başvurduğumuz yaş 40tan küçüktü dediler.Çünkü bebek 2aylikti aldıklarında. Acaba başvurulan yasmi esas alınıyor yoksa eslim tarihindeki yaşmi.

bize uzmanımız bebeğin geldiği tarihteki yaşınız esas alınır demişti. Yani önemli olan ebebeyn işe çocuk arasındaki yaşın çok fazla olmaması. Yani normalde 2 aylık alamamaları lazım. Bilemedim.

Aksam bir tanıdığımız babası için yasin okuttu. Bende oradaydım. Senin kızın için ve diğer hastanede yatan bebekler için dua edildi. İnşallah kabul olur dualar. Ben yürekten iyi olacağına eminim. O güçlü bir kız inan buna. Çok yakın bir zamanda evinizde koynunda uyutacaksİn prensesi.

Ahhh şu kadınlık hormonları ☺ eşlerden çok farklı düşünüyoruz cok daha farklı gözle bakıyoruz işte. Forumda okudukça da göreceksin genelde erkekler ikna edilmeye çalışılıyor. İster istemez kaygıları oluyor. Buradaki hikayeleri ufak ufak sıkmadan üzerine fazla gitmeden onunla da paylaşmaya çalışın . Evlat edinen ailelerle tanışmaya çalışın ki bu gerçekten çok etkili oluyor. Zamanla değişecektir düşünceleri. Elif adanın annesi ve Ilgaz'ın babişi diye facede sayfalar var. Onları da okumak iyi gelecektir size. O beklediğiniz kuzu umarım çok fazla bekletmeden sizin kollarınızda olur.

Zaman cnm senin yaşadıkların beni maffetti seninle agladim seninle sevindim Rabbim evladina şifa versin inş evinize saglikla sihatle gider gulucukleriniz evinizde yankilanir inan en az senin kadar istiyorum diliyorum bunu .
Sevgiler.

Ben bisey duydum ama dogrumu bilmiyorum.evlad edinmeye basvurduktan sonra tupbebek yaptirilirsa basvurunuz iptal oluyomus.ama dedigim gibi nekadar dogru bilmiyorum

Hosgeldiniz.insallah tedaviniz hayirli sonuclanir.
Ama evlad edinmek icin 5sene evli kalma zorunlulugu yok.yasiniz tutuyosa eger

Ben bisey duydum ama dogrumu bilmiyorum.evlad edinmeye basvurduktan sonra tupbebek yaptirilirsa basvurunuz iptal oluyomus.ama dedigim gibi nekadar dogru bilmiyorum
Ben sormuştum uzmanımıza. Ama bu da uzmandan uzmana değişir mi bilemiyorum. Hem normal olarak da hamile kalanlar var. Hiç sorun olacağını sanmıyorum:))

Çok uzun bir süre önce keşfettim bu sayfayı sessiz bir takipçi oldum şimdiye kadar. sayfayı her açtığımda inşallah zaman kızına kavuşmuştur diyerek açtım ta ki geçen geceye kadar içime doğdu biliyor musunuz kavuştuğunuz hem çok sevindim hem üzüldüm. Siz çok meşekkatli yollardan geçtiniz kızınız hep nazlıydı yine çok nazlı ama atlatacak annesi Rabbimizin izniyle. Bu sayfayı sessiz sessiz takip eden size şu an dua eden benim gibi birçok kişi var eminim. Inşallah hastaneden çıktığı anneciğiyle kavuştuğu haberini de çabucak alırız.

Ben sormuştum uzmanımıza. Ama bu da uzmandan uzmana değişir mi bilemiyorum. Hem normal olarak da hamile kalanlar var. Hiç sorun olacağını sanmıyorum:))
Normal olarak hamile kalanlara bisey diyemezler tabi buna haklari yok.
Tupbebrk yaptirabilirsiniz basvurudan sonra dedimi uzmsniniz citlenbik.
Bende istanbuldayim prosedurler aynidir.bilmek isterim.bende belki bikere daha denemek isterdim.tabi ogluma kavustuktan sonra.ama belki

bizler iyiyiz canım senin güzel haberlerini bekliyoruz. dualarım sizinle canım inşallah prensesin en kısa zamanda iyileşecek odasına kavuşacak.

hiç bir şekilde sizin yaşamınıza karışamazlar. öyle bir kanunda yok, evlat edindin çocuk doğuramazsın diyemezler. tedavin devam ederken yada hamileyken yada 10 çocuğun olsa bile evlat edinmek için baş vurabilirsin, çocuk sıran geldiğinde bebeğini alabilirsin. takılmayın üzmeyin kendinizi. güzel anneler can anneler :) öpüyorum temiz kalbinizden

Zaman cnm senin yaşadıkların beni maffetti seninle agladim seninle sevindim Rabbim evladina şifa versin inş evinize saglikla sihatle gider gulucukleriniz evinizde yankilanir inan en az senin kadar istiyorum diliyorum bunu .
Sevgiler.

Hepinize çok teşekkür ederim
Zor bir şeymiş
Günlerdir belki bugün çıkar diye bekliyoruz
Dua dileniyoruz
Bu satırları okuyan herkesten
Görüyorsun kokuyorsun ama bir okadarda uzaksın
Yaşadıklarımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor
Bitmemiş imtihanımız
Yetmemiş beklememiz
Rabbim nolur şifa ver artık kavuşalım
Günler geçiyor biz gene ayrıyız
Hep diyordum ki hele bir gelsin kucağımdan imdirmicem geldi kuzum
Kucağımız boş
Hepimiz zor yoldan anne olduk
Nolur dua edin
Kuzum iyileşsin

başvuru yaşı esas alınıyor.

arkadaşım ben yoğun bakım kapısının önünü biliyorum , ağlamayı duyupta bişey yapamamak ahhh Allah ııım, Allah ım kucağınız boş koymasın, hiç bir anneyi oralardan acı haberle çevirmesin. Ağlayarak okudum , acil şifalar diliyorum Rabbim den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…