Rica ederim, yardımcı olabildiysem çok sevinirim. Park beşik annemlerin evine aldık gittiğimizde koltukta yatmasın diye. Park beşik çok renkli geldi bana bir de sallarken fışır fışır ötüyor, ben sevemedim eve almadım. Bebek odasının yatağını bizim yatak odasına koyduk, diğer parçaları kendi odasında. Mama daha önce aptamil kullanıyorlarmış yuvada doktorumuz kilosu iyi değiştirmeyelim dedi yalnız aşırı kusmayla reflü çıkınca aptami AR özel mamaya geçtik. Bebek arabamız kraft auro oğlum 4 aylık oldu çok rahat kullanıoruz yatış kademeleri güzel. Puset kullanamadık çok ağır oldular bebekle. Araba koltuğu henüz almadık. Onu ben de araştırıyorum. Dilerim her şey gönlünüzce olur...
Sagol canım sıralarımız su gibi aksın geçsin inşallahHadi hayırlı olsun canım gözünüz aydın zaman çabucak geçsinde kavuşalım inşallah canım bende bugün kurumu aradım ayda bir arıyorum bu ay 1 sıra atmışız ve 12 ye düşmüşüz sevindim inşallah sıralar daha hızlı ilerler
Hadi hayırlı olsun canım gözünüz aydın zaman çabucak geçsinde kavuşalım inşallah canım bende bugün kurumu aradım ayda bir arıyorum bu ay 1 sıra atmışız ve 12 ye düşmüşüz sevindim inşallah sıralar daha hızlı ilerler
Dr. Brown oldukça faydalı. Tabii daha çok yeni bir anneyim ama diğer biberonlara kıyasla az gaz yapıyor. Bir de biberon çokça almak iyi olur. Yıka, steril et, yetişmiyor bazen:)) Mamayı zaten doktorunuz önerecektir. Bana yuvadan çıkışta aptamil kullandık ona devam edebilirsiniz dediler. Doktorumuz da aynı fikirdeydi.Geçen hafta sonu ebebekte ki indirimden epey bişey almıştım. O kadar çok kıyafeti oldu ki kokoş kızımın. Dolap doldu. Önceleri kıyafet almayım diyordum ama artık laf dinletemiyorum kendime. Gördüğüm mağazaya dalıyorum. Genelde 3-6 aylık ve 6-9 aylık tulumlar, badiler, pijamalar,çoraplar ve külotlu çoraplar aldım. Ayakkabılarda o kadar ciciler ki ama ayakları büyük mü olur küçük mü olur bilemediğimden sadece bakıyorum onlara. İdil Baby'de de çok güzel indirim var kızlar haberiniz olsun. Hafta sonu o mağazanında altını üstüne getirdim.
Eksiklerim epey azaldı; ateşölçer, oda termometresi, küvet, bir tane daha biberon. Ateşölçer konusu benin için tam bir muamma. Alın, kulak ve koltuk altı olanların hangisi olsun bi de hangi marka olsun bir türlü karar veremedim. Epey kişinin de fikrini aldım. Kafamda oluşan çok özellikli olmayan koltuk altı bir ateş ölçer. Çevremdeki insanların çoğu bu şekilde almış. İnşallah kullanmak zorunda kalmayız o ayrı. Tecrübeli anneler fikirlerini belirtirse sevinirim
Biberonda da Dr.Brown's doğal akışlı cam biberonu tercih ettim. Gaz sancısını önemli bir şekilde azaltıyormuş. mama olarak ta sma veya hipp diyorum ama bakalım bebiş ne beğenecek.
Hayirli olsun tez zamanda kavusuruz insBugun cok şukur onayımız geldi.20.sıradayız inşallah cabuk gecer kuzumuza kavuşuruz
Bacılar Nasılsınız
Yazdıklarınızı okuyorum
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Bugün kızımızı gene gördük :)
Dru düzelmeye başladığını bikaç gün daha kalacağını söyledi
Kuzum okadar minik ki
Bakıcısı sabah tan beri huzursuz ağladı dedi
Ben gidince kucağıma aldım mamasını yedirdim uyuttum
İnanamadı bakıcısı
Kokuna alışmış durmuyor
Seni arıyor dedi
Biran önce çıksada kavuşsanız dedi yazık durmuyor sensiz dedi
Kuzum bugün çok şükür daha iyiydi
İnşallah yakında çıkar
Merhaba kızlar, oğlumdan fırsat bulup 1-2 satır yazmak istedim sizlere:) öncelikle bekleme süresinde lütfen sabrınızı dağıtmayın kendinizi huzurlu bir biçimde bebeğinizin gelmesine hazırlayın çünkü bebek bakımı gerçekten çok yorucuymuş:) bebeklerin anladığım kadarıyla genelde sağlık sorunları oluyor, ilaçlarını verip onları sakinleştirmek uykusuz geçen geceler... Ama sonra size bi gülümsüyor ohh be her şeye değer iyki geldin diyorsunuz:) benim oğlumunda kurumun şu an sağlıklı demesine rağmen problemleri oldu sizden ricam aldığınızda mutlaka dr kontrolüne gidin. Oğlum hastaneden yeni gelmişti görmeye gittiğimiz gün sağlık sorunu yok denmişti. Hiçbir ilacı yoktu meğerse bronşitmiş yavrum beş ilaçla başladık ilk günümüze iyki daha geç kalmamışız yoksa nasıl iyileşirdi bilmiyorum. Kusma sorunu vardı ayrıca bugün başladı denmişti meğerse reflüsü varmış ve özel mamayla beslenmesi gerekiyormuş, doğru tedaviyle 15 günde topladı yavrum. Bakım sevgi herşeyin ilacı yani... Bir de eklemek istediğim d vitamini ve demir ilacı kullanması gerekiyormuş her bebeğin günlük olarak yuvadan bu da söylenmediği için bikaç gün habersiz olduğumuz için veremedikçok şükür herşey yoluna girdi artık. Biberon ben de dr. Brown aldım. Ayrıca avent ve chicco da almıştım birer tane. Fakat benim oğlum avent ve chicco nun emme yeri kısa olduğu için kesinlikle bu markaları kullanmadı. Aslında onlar anne göğüs ucu gibi dr.browns tüm ağzı kaplıyor diye sanırım bunda karar kıldık. Demekki biz anca seçenek sunabiliriz tercihi yapacak olan çocuklarımızmış dedim:) hazır mama ile beslendikleri için termos şart hele bizim gibi açlığa bir dakika bile tahammülünüz yoksa:) tupparware ve avent markalarında mamayı üç doz bölerek ölçmeden hazır kullanabileceğiniz mama kapları var ben bundan da çok rahatlık gördüm. Çocuksuz bir bayanken otribebenin burun çekme aparatını iğrenç bulsam da oğlumun burnunu temizlemek için en çok kullandığımız şeylerden biri oldu, okyanus suyu döküp çekiosunuz nefesle bebiş rahat rahat uyuyo:)) alt açma bikaç tane alın derim özellikle içi kalın dolgulu olmayanlardan onlar zor kuruyor çünkü. Bady, tulum çok kullanıoruz biz. H& M de organik pamuklular var yumuşacık onları çok sevdik. Astronot tulum montlara çok hevesim vardı benim bikaç renk aldım ama çok ağlıyor onları giyerken eski usul battaniyeye sarıoruz artık biz de:) zaten pek de çıkmıoruz dışarı. Islak mendilde alkol ve paraben içermeyenleri tercih ediyoruz, küvette üstüne konulan ağları kullanıyoruz memnunuz da. Pişik kremi olarak bepanthol baby yi tercih ettik. Bizde böyle Bebeğine kavuşan tüm arkadaşları kutluyorum, bekleyen arkadaşların da tez zamanda kavuşma hikayelerini okuruz inşallah. Bebeğine kavuşup ev ziyaretleri gerçekleşen arkadaşlar, bize süreç hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim, yeni bi heyecan dönemi başlıyor hepimiz için... Hepinize iyi akşamlar diliyorum arkadaşlar, yıllarca tedavi görmüş biri olarak söylüyorum bebeğiniz er geç gelecek ve o geldiğinde tüm sıkıntılarınızı unutacaksınız....
Ohhh Allahıma şükürler olsun. Ne güzel bir haber bu. Ne kadar sevindim anlatamam. Yakında evinde yatacak kuzum.Bacılar Nasılsınız
Yazdıklarınızı okuyorum
Kuzum okadar minik ki
İnanamadı bakıcısı
Kokuna alışmış durmuyor
Seni arıyor dedi
İnşallah yakında çıkar
Bacılar Nasılsınız
Yazdıklarınızı okuyorum
Kuzum okadar minik ki
İnanamadı bakıcısı
Kokuna alışmış durmuyor
Seni arıyor dedi
İnşallah yakında çıkar
Bacılar Nasılsınız
Yazdıklarınızı okuyorum
Kuzum okadar minik ki
İnanamadı bakıcısı
Kokuna alışmış durmuyor
Seni arıyor dedi
İnşallah yakında çıkar
Selam merak ettim kızdamı 12 erkektemiHadi hayırlı olsun canım gözünüz aydın zaman çabucak geçsinde kavuşalım inşallah canım bende bugün kurumu aradım ayda bir arıyorum bu ay 1 sıra atmışız ve 12 ye düşmüşüz sevindim inşallah sıralar daha hızlı ilerler
bende bugun ilk defa oğlum için alışveriş yaptım ilk eşyamız bornoz takımı oldu yuzumde bir gulumseme yuruyerek eve geldim içimden hep gulumsemek geldi milletin banamı bakıoyolr acaba hissine kapıldım açıp açıp bakasım gelior hepBugun ilk defa kızım için alışveriş yaptık.ne kadar guzel bi duyguymuş.kasiyerdeki kıza kızım gelcek benim diyince hemen karnıma baktı ilk hediyeleri annanesinden
Kızda 12. Sıradayız canımSelam merak ettim kızdamı 12 erkektemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?