Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Oğlumuza kavuştuk arkadaşlar. Çok mutlu ve çok duygulu anlar. Hepimizin gözyaşları hep mutluluktan olsun inşallah. Dünyalar tatlısı bir oğlan.
Bir sevinçli haber daha :)) hayırlı olsun canımm. Öpüyorum oğluşunu. Güle güle büyüt. Mutluluğunuz daim olsun. Darısı da bizlere olsun .. Ben bu Şubat ayını sevdim inşallah kavuşma ayı olur. Başlangıç iyiydi :))

Zamaaaaan inanmıyorum şuan o haberi ben almış gibiyim ağlıyorum.. Allahım sağlıkla sıhhatle mutlu günler yaşatsın size

Daha uykum açılmadı heralde algılayamadım bir an okudum anlamadım. Sanki rüyanı anlatıyorsun sandım. Çokkkkk çok çok sevindim adına Zaman. En sonunda minik kuzuna kavuşuyorsun. Sağlıkla, mutlululukla,huzurla büyütün yavrunuzu.

Zamancım bacım nasıl sevindim anlatamam nazlı kızın nazlana nazlana geldi demek hayırlı olsun.

Oğlumuza kavuştuk arkadaşlar. Çok mutlu ve çok duygulu anlar. Hepimizin gözyaşları hep mutluluktan olsun inşallah. Dünyalar tatlısı bir oğlan.
Citlenbik cook sevibdim yaa.hic bahsetmedin gideceginden son andami oldu.
Kac aylik.
Hayirli saglikli evlad olsun size.cok mutlu olun insallah cook sevindim :))

Güzel haberlere çok sevindim arkadaşlar, hepimiz için olur inşallah. Bizim oğlan tam bir kucak canavarı, uykuya dirençli, sürekli gezer haldeyiz evde, ne onuz kaldı ne bel:)) bugünümüze şükürler olsun... Bundan sonraki süreçte ev ziyaretlerimiz olacak sanırım, daha önce bu aşamaları geçen arkadaşlar, ne tür sorulara maruz kaldı, nelere dikkat edelim bizlere yardımcı olurlarsa çok teşekkür ederim. Daha fazla kavuşma haberi almak dileğiyle...

Canım çok sevindim sonunda bekledigin hatta bu sayfada hepimizin senin icin bekledigimiz güzel haberi verdin bize. Saglikla büyüt güzel kızını ...

Canım arkadaşım benim.. Heyecanını aktardığın kişilerden biri olarak senin için ne kadar sevindiğimi zaten biliyorsun. Ama ben buraya da yazmak istedim. Senin adına çok çok mutluyum. Rabbim evladınla sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür nasip etsin eşinle birlikte. Yavrun hayırlı bir evlat olsun, sen de annelerin en güzeli ol inşallah.

Şuan kurumdasınız, dakikalar belki de geçmiyor senin için. Önümüzdeki saatlerde yavruna kavuşup senelerin vermiş olduğu hasreti gidermeye başlayacaksınız inşallah. Müsait olduğun bir zamanda kavuşma hikayeni bizimle paylaşmanı bekliyor olacağız.

Bizler mutluyuz, kavuşma haberleri aldıkça da umutlanıyoruz. İstanbul'da sıralar hareketlenmeye başladı demek ki..

Eskiden kavuşma haberi alınca forumda halay çekerdik. O şekli bulamadım. Bebek emojisi yolluyorum onun yerine..

Tebrik ederimm!! Çok sevindim sizin adınıza. Demek ki bir genelleme yapacak olursak, İstanbul rıza erkek bebekte 11.2014 tarihindeki başvurular yerleştirilmeye başlanmış diyebiliriz. Sıralar su gibi aksın inşallah..

Sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum size. Kavuşma hikayenizi müsait bir zamanda anlatırsanız mutlu oluruz.

Zamancııııım! Ağladım okuyunca! Sessiz takipçilerdenim ben, eşimi ikna etme çabasındayım henüz. Senin için ne kadar mutlu oldum anlatamam! Çok şükür çok şükür!

Güzel haberler artmaya balladı ayakları sürüdünüz dimi devamı hızlı hızlı gelsin Oğlunuzla güzel bir hayat diliyorum hayırlı bir evlat olsun inşAllah tez vakitte kavuşma hikayesinin detaylarını bekliyoruz

zaman çokk sevindim Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin nazlı kızını,okuyunca tüm vucudum diken diken oldu senin heyacanını düşünemiyorum ,hep mutlu olun inşallah

Massallahhhh Allah bagislasin çok tebrik ediyorum Allah hep guldursun bundan sonra artık yeni bir hayat mutluluk sağlık güzellikler le birlikte hep sizle olsun sevgilerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…