Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Bugün aldugim en güzel haber Allahım size bagislasin nn mutluluk dolu olsun hersey sizin icnnn cokk mutluyum iyiki bakmisin kalbim hızlı hızlı attı okuyunca Allahım sen büyüksün zaman hayırlı olsun yavrun mutluluk dolu olsun beklediğin günlerin bitti sefasini sürmek kaldıği ins artık insss

Demek nazlı kızımız geldi. Uzun bir hamilelik evresinden sonra çok şükür geldi güzel kızın. Sanki bir rüya gibi mis kokulunu kucağına alınca bizi de haberdar eyle. Kızınızla çok mutlu bir yuvanız olsun

zaman...yarın olmaz şimdi sana...hadi bitti hadi...şükür...okuyunca inan bi rahatlama his ettim..yavrunla bir ömür mutlu ol...çok bekledin...

yavrusunu bekleyen her anne çok bekliyor...zaman göreceli...Allahımmm en yakın an da sizleri de kavuştursun inşallah...hayırlısı ile...

Canım benim gözün aydın olsun, yalancı değil erken doğum sancısıymış bak gördün mü? Yarın sağlıkla, mutlulukla alıp gelin inşallah evinize. Hayırlı uğurlu olsun, çok çok sevindim inan ya :)

Son düzenleme:

evet bunlar da baba guyaa..

Allahım ne güzel bir haber. Çok mutlu olun inşallah.

sevgi evi nedir canim.

Oğlumuza kavuştuk arkadaşlar. Çok mutlu ve çok duygulu anlar. Hepimizin gözyaşları hep mutluluktan olsun inşallah. Dünyalar tatlısı bir oğlan.

Allah bağışlasın, gözünüz aydın canım benim ya. sağlıklı, mutlu, upuzun bir hayatınız olsun inşallah :)

Ne güzel peşpeşe geliyor güzel haberler :)

sevgi evi nedir canim.

Yuva kültüründen kurtulmaya çalışıyor kurum. Hani kamu spotları oluyor belki televizyonda görmüşsünüzdür... Çocuk evi diye de geçiyor.

Kurum dışarıda bir ev tutuyor, evi döşüyor gayet güzel. Spotta da, benim oğlanın evinde de gördüğüm kadarıyla, aynı yaş grubundan 6 çocuğu o eve yerleştiriyor. evde başlarında yatılı kalan bakıcı anneler var. O evin yakınındaki okula gidiyorlar. İhtiyaçlarını yine kurum sağlıyor ama yuva değil ev ortamında kalıyorlar. yuvaya göre daha az çocuk olduğu için bir tık da olsa daha fazla ilgi görebiliyor ve evde yaşıyor olmanın artılarını yaşıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…