- 19 Ağustos 2015
- 246
- 448
- 23
Hayırlı olsun canım oğlunuzla bir ömür mutluluklar dilerim bizim yerimize kokulu kokulu öp canımOğlumuza kavuştuk arkadaşlar. Çok mutlu ve çok duygulu anlar. Hepimizin gözyaşları hep mutluluktan olsun inşallah. Dünyalar tatlısı bir oğlan.
Hızla devam etsin inşallah. Çok teşekkürler nBir sevinçli haber daha :)) hayırlı olsun canımm. Öpüyorum oğluşunu. Güle güle büyüt. Mutluluğunuz daim olsun. Darısı da bizlere olsun .. Ben bu Şubat ayını sevdim inşallah kavuşma ayı olur. Başlangıç iyiydi :))
Çok teşekkürler. Hep birlikte:))Gözünüz aydın olsun.... hep beraber musmutlu günleriniz olsun inşallah...
Çok teşekkürler. Size de mutluluklar ve sevgilerrrrMassallahhhh Allah bagislasin çok tebrik ediyorum Allah hep guldursun bundan sonra artık yeni bir hayat mutluluk sağlık güzellikler le birlikte hep sizle olsun sevgilerrrr
Öpmez miyim:))) darısı hepinize.Hayırlı olsun canım oğlunuzla bir ömür mutluluklar dilerim bizim yerimize kokulu kokulu öp canım
tabi ama bian önce gidip bi dilekçe yazmanız yeterli terkte yıllarca bekleniyıormuş heryerde kameralar olduğu için cezada olduğu için insanlar terk ten ziyade istekleriyle bırakıyorlarmışBizde sizin gibi ilk basta terk demistik.ama simdi degistircez.rizayida isticez.yoksa pskolojim dayanmaz okadar beklemeye.
Rizaya cevirmekte acele etmemize gerek yok dimi sonucta basvuru tarihi baz aliniyo
ayyyy çok sevindimmmmm rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hadi kavuşma hikayeni bekliyoruzzzzz sabırsızlıkla o güzel anları anlat bize biraz daha ağlayalım sevinçle darısı başımıza inşallahDün nefes alamadım sanki kurum arayacak gibi hissettim
Sabaha kadar uyuyamadım
Öğlen namazdan sonra biraz yattım
Rüyamda bir kız bebek bana veriyorlar üstümüzden aşağı yağmur yağıyor
Şalımın ucuyla ıslanmasın diye örtüyorum
O anda telefon çaldı
Kurumdan aradılar
Kızım mı geldi dedim evet dedi uzmanımız
Yarın gelin dedi
Naptımı bilmiyorum ağladım
Uzmanımız zaman hanım sakin olun iyimisiniz nefes alın dedi
O anda başladı bitmeyen heyecan
Yarın olur mu bana
Bende anne mi oldum
İnanamıyorum
Çok şükür
Gelmez denen günler geldi
Evet akşam aradılar sabaha çağırdılar:)))) 3 aya yakın. Çok teşekkürler. Size de mutluluklar.Citlenbik cook sevibdim yaa.hic bahsetmedin gideceginden son andami oldu.
Kac aylik.
Hayirli saglikli evlad olsun size.cok mutlu olun insallah cook sevindim :))
Çok teşekkürler:))Hayırlı olsun yavrunuzla bir ömür çok çok mutlu olun
Teşekkürler:)))Ne güzel peş peşe güzel haberler geliyor çok sevindim canım
Amin. Hepimize inşallah.Bebeğiniz hayırlı, uğurlu olsun iyi bir evlat olarak yetiştirmeyi Allah nasip etsin :))
Amin. En kısa zamanda:))Güzel haberler artmaya balladı ayakları sürüdünüz dimi devamı hızlı hızlı gelsin Oğlunuzla güzel bir hayat diliyorum hayırlı bir evlat olsun inşAllah tez vakitte kavuşma hikayesinin detaylarını bekliyoruz
Çok teşekkürler. Hepimize inşallah.Gözünüz aydın,sağlıklı mutlu bir hayat sizin olsun ,Ne güzel bir gün güzel haberler peşpeşe gelsin inşallah
Ya cok merak ettim simdi bebisini.keske gorebildeydik fotosunu falan.Evet akşam aradılar sabaha çağırdılar:)))) 3 aya yakın. Çok teşekkürler. Size de mutluluklar.
cok sevindim canım sonunda mujdeli haber geldi yaşasınn.. bizimlede heyecanını paylaş kaç aylık mesala kavuşma hikayeniDün nefes alamadım sanki kurum arayacak gibi hissettim
Sabaha kadar uyuyamadım
Öğlen namazdan sonra biraz yattım
Rüyamda bir kız bebek bana veriyorlar üstümüzden aşağı yağmur yağıyor
Şalımın ucuyla ıslanmasın diye örtüyorum
O anda telefon çaldı
Kurumdan aradılar
Kızım mı geldi dedim evet dedi uzmanımız
Yarın gelin dedi
Naptımı bilmiyorum ağladım
Uzmanımız zaman hanım sakin olun iyimisiniz nefes alın dedi
O anda başladı bitmeyen heyecan
Yarın olur mu bana
Bende anne mi oldum
İnanamıyorum
Çok şükür
Gelmez denen günler geldi
Dualarım hepiniz için.Bu kavuşmalar beni benden alıyo. Seviniyorum, duygulanıyorum. Karmakarışık bir şey. Biliyorum ki bu sayfadaki herkesin bir gönül bağı var. Aynı serüvenin farklı kahramanlarıyız. İyi ki bu sayfa var kendimi bulabildiğim tek yer diyebilirim. Eşim bile hergün soruyo bugun kavuşan var mı evladına diye. Bugün müjdeyi eşime de vericem :) Zaman ve Citlenbik tekrar tekrar kutluyorum. Bizlere de dua edin bebişlerinizi öpüp koklarken. :)
Amin. Darısı başınıza.Zaman ve citcitlenbik adınıza çok sevindim .... evlatlarinizi kocaman öpüyorum ... darısı başımıza ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?