Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

sima merhaba...herkes bir anda yok oldu anlamadım bende pek...

selam arkadaslar aslında okadar icim doluki... esim azoperm mikro tesa ameliyatı oldu allaha sukur bulundu. 2 kez bulunan spermlerle tüp bebek yaptık o sürecı anlatamam sizlere beklemesi iyneleri en kötusude hcg tes zamanı, KISACASI OLUMSUZ OLUMSUZ HANI BIR LAF VARYA AGLAMAK İSTİYORUM DİYE İSTE O KİSİ KARINIZDA DURUYOR.... ama bunada sukur demekten baska bır sansım yok allaha sukur esımı cok seviyorum ama yınede mutsuzum bebısımı ıstıyorum koynumda olsun evımde olsun bana ses olsun bana yurek olsun bana yoldas olsun ona kızmak bıle ıstıyorum bagırmak bana karsılık versın anlatamam ben her halde cok gucsuzum cok cabuk pes ettım yuregımın acısı dınmıyor. ama bır konuda sanslıyım esımden yana evlat edınme konusunda bıle bana destekcı ARTIK BENDE ISTIYORUM EVIMDE BEBISIM OLSUN ISTIYORUM BENDEN VEYA DEGIL BEN ONU BENIMSIYECEGIMI BILIYORUM. BEN ANNEYIM CUNKU ANNE OLMASAMDA ADAYIYIM. AMA korkularım var gelecek korkularım bana yoldas olun bana yol gösterın cunku ETRAFIMDAN BUKADAR CANDAN YANIT ALAMIYORUM HERKEZIN EVINDE BEBISI VAR VE BENI ANLAMIYORLAR BENDE İSTİYORUM KOKUSUNU DUYMAK UYKUSUZ KALMAK ONUN ICIN ENDISELENMEK BENDE ISTIYORUM AMA KORKUYORUM

Son düzenleme:
selam can yoldaşlarım ben geldim .... bir süredir memleketimdeydim oradan yazamadım ama emin olun sizleri özlemişim( sesli olmasada) sohbet etmeyi .... eee neler yaptınız görüşmeyeli herhangi bir değişiklik yaşayan oldumu bu arada bizim olmadı ama bu ayın son haftasında eve bilgilendirme evrakı gelcekmiş ama benim tercihim zarfla bebişimi göndermelerinden yana haksızmıyım? beklemekten sıkıldım

ha bu arada söylemeyi unuttum kızlar NAZLI BEBEĞİME örgüler örmeye başladım nelermi... 1 hırka, 2 de yelek, abalamada söyledim örüyor oda ..... eeee sizlerde tık yokmu hadi canlanın biraz örgüler ellere....

aramıza hoş geldin canım sen bizlere takıl bak hiç moralin bozulurmu şaka biryana senin bu anlattıklarını bende defalarca yaşadım ama kısmet değilmiş ne yapalım taktiri ilahi elimizden gelen bişey yok bizde hazıra konarız artık öyle değilmi?????

hoşgeldinnn...buralar çok sessiz kaldı kimseler uğramadı :))
bende güzel bi haber var sıramız 2 oldu..çok yaklaştık yaniii....hazırlıklar tam gaz devam..ama pek becerikli olmadığımdan örgüler öremiyorumm..aslında bu son bekleme sürecinde oyalanmak için iyi olurdu ama napalım

Bizim de çocuğumuz olmuyor, ve evlat edinmeye karar verdik. Eğer aranızda evlat edinen arkadaşlarımız varsa lütfen bizimle samimi duygularınızı paylaşın. çünkü karar vermek inanın çok zor....

Benim de ablam evlat edindi şu an lisede bir erkek çocuk onu çooook seviyoruz kızdığımızda oluyor diğer yeğenlere kızdığımız gibi :))) nedense hep olumsuz şeyler yazılmış yok dini falan bunları yazanların peygamberimizin de bir evlatlığı olduğundan ve ona peygamberlik geldiğinde onunla omuz omuza mücadele verdiğinden haberleri yok sanırım bence vicdan insanın dinidir sadece kalbini dinle haaa bu arada sünnetten sonra ablam söylemiş yeğenim sanırım 7-8 yaşlarındaydı anlatılanı anlamış zaten çok zeki bir çocuk hiç üzerinde durmamış beni bırakmayacaksın değil mi ? diye sormuş ablamda asla bırakmam demiş ablam BAZI ANNELER BEBEKLERİNİ KARNINDA BAZILARI İSE KALBİNDE BÜYÜTÜR demiş bu laf benim çok hoşuma gitmişti. Ben 1 erkek çocuk annesiyim 1 çocuğum daha olsun çok istiyorum ama her halükarda bir kız çocuk evlat edinicem onlarda bizim çocuklarımız

bir kadını anne yapan kalbidir,rahmi degil!! bu sözu cok sevdım. ama yazdıklarınızı dun aksam esımle okurken gne cok duygusal anlar yasadım. ILK GUN EVINIZE GELDIGINDE NE HISSETTINIZ PANIKLEDINIZMI HEMEN SEVEBILDINIZMI ESINIZ NASIL YAKLASTI OLAYI ODA SIZIN KADAR COK SEVIYORMU ONA KIZDIGINDA SIZ NASIL HISSEDIYORSUNUZ ESINIZLE NASIL BIR KONUSMA YAPTINIZ EVE GELDIGINDE. EVE ZIYARETE GELDIKLERINDE HEP ESINIZ YANINIZDAMAYDI CUNKU HAFTA ICI GELIYORLARMIS SIZDEN GERI ALMIYCAKLR DIMI BEBISI BIYOLEJIK AİLESI GELMEZ DIMI YANI SIZDEN ALAMAZ ARTIK ESINIZ NASIL DAVRANIYOR BAKIYORMU ILGILIMI GERCEK BIR BABA SEVGISI VARMI YANINIZDA YATIYORMU.

Allah hepinize evlatlarınızla uzun ve mutlu ömürler versin...

onların size ihtiyaçları vardı, sizin de onlara ve bir şekilde karşılaştınız hayatlarınız birleşti ve ben de anneliğin rahimden ibaret olmadığı görüşünü savunanlardanım...eşimin 1,5 yaşında bir yeğeni var...benim kan bağım bile yok ama severken içime sokasım geliyor...ben onu sevdikçe o beni daha çok seviyor, o beni sevdikçe ben onu daha çok seviyorum ve henüz yaşayamadığım annelik duygularımı onunla bir nebze tatmin ediyorum (2 kez düşük yaptım) sevgi ve emek bambaşka birşey iki insanı birbirine bağlayacak en büyük bağ....

ve inanamadım...bir insan kendi yetiştirdiği bakıp büyüttüğü insana nasıl "namahrem" diyebilir...
ayrıca kendisinden 20 30 yaş küçük, kendi yetiştirdiği insana karşı farklı dürtüler besleyebilecek insanın zaten akıl sağlığı yerinde değildir...ahlaki kodlarında bir bozukluk vardır :))) benim aklımın ucundan bile geçmemişti böyle düşünmek okuyunca çok şaşırdım.....

Yorumların büyük çoğunu okudum çok hoşuma gitti konuşulanlarda paylaşılanlar da ve bundan sonra çok yorum yapmasamda sizleri takipçinizim....

canım süper bir haber senin adına çooook sevindim vede heyecanlandım merak ettim en son yazdığında kaçıncı sıradaydın..........

arkadaşlarım hergün düzenli olarak siteye giriyorum ve yorumları okuyorum OKUDUKÇADA COŞUYORUM çok güzel ve özel kararlar aldığımıza hem kendi adıma hemde sizlerin adına çok seviniyorum...

arkadaslar bugun esımle pur dıkkat konusmamızı yaptık ve ESIM DEDIKI HEMEN BAS VURUMUZU YAPALIM COK AMA COK MUTLUYUM PAZARTESI BAHCELİEVLERDEKİ KURUMA GIDICEM AMA GITMEDEN ÖNCE HEPINIZDEN DESTEKLERINI BEKLIYORUM NE YAPMAM GEREKENI EN INCE AYRINTISINA KADAR BEKLIYORUM VE NASIL DAVRANMAM GEREK YARDIM PUR DIKKAT YARDIM ALARMMI..

HEMEN BEBEGIME KAVUSMAK ISTIYORUM :)

canım gözün aydın senin adına sevindim hakkınızda hayırlısı olsun sana diyeceklerime gelince kuruma gittiğinde öncelikle derin nefes al , sakin ve rahat davran zaten gerisi kendiliğinden geliyor sadece sorular soruluıyor sizlere yazıp çiziyorlar bu kadar imzalar atılıyor ve eve geleceklerini söyleyip yolcu ediyorlar daha sonra ev ziyaretleri başlıyor bu ziyaretler senin evinde olduğu için daha rahat olursun sanırım süreç devam ediyor neyse şimdilik pazartesini atlat sonrasını yazarım gene sakin ve heyecansız ol derim bak ben nasıl rahatım yazması bile kolay oluyor hadi bol şans ve başarılar diliyorum gelişmeleri yazmayı unutma sakın .....

kararın için seni tebrik ederim öncelikle cnm..hayırlı olsun...
sanırım istanbuldasın..bahçelievlerden başvuru yapılmıyor ama..il sosyal hizmetler müdürlüğünden başvuru yapman gerekiyor..netten sitesine girersen bütün bilgiler var..iletişim telefonuda var arayıp ön bilgi alabilirsin...eşinle birlikte gitmen gerekiyor..ilk gidişte randevu almana gerek yok..

bugun aradım telefonla gorusme sagladım nüfüs cuzlanlarımız ve dıploma fotokopilerimizi istedıler bırde ben besyıllık evlı olmadım bundan cok korkuyordum ama eslerden bırının yası 30 u gecmısse evlılık yılı aranmıyormus bırde mutlaka esınle gıdılmesı gerekıyormus telefonudu :0212 5114275 dahili 2 saat 3 kadar burda olmanız gerekıyor dedıler hafta ıcı calısıyorlarmıs resmı tatıllerde ızınlılermıs sımdılık tek sorun esımın ızın kullanması ıznın kullandıgı an ilk görüsmemizi yapıcagız nasıl gecıcek bılmıyorum ama hemen elıme versınler ıstıyorum suan bunları yazarken bıle tüglerim ürperıyor heycandan ınsallah bır sorun cıkmaz sorunsuz hallederım bırde ınsallah benı fazla bekletmezler hemen bebısıme kavusurum bugun görümcemın cocuklarını sevdım ıcım pır pırdı yakında yavruma kavusacagım ıcın cok mutluyum dıger mutlulugumda esımden yana allah razı olsun ondan benı annelık duygusundan mahrum bırakmadıgı ıcın. Sımdı merak ettıgım orda ne dıyecekler bıze nasıl sorular soracaklar ne kadar sürecek kac kez gorusmeye gelıcekler sımdıkı merak konum bu

iste günün mujdelı haberı bukadar

10 dk geçmeden özel msj atılmıyomuş:))
çok istersen bekliyosun elden bişey gelmiyo sabretmeyide öğreniyo insan:))

herkese merhaba
giren olursa iyi akşamlar

biras moral bosukluğu yüsünden girmedim.şükür benim açımdan yoluna girdi.yasıyorum.evrakları teslim ettik.6 ay sonra ev siyaretine gelecekler.ben tercihimi kıs olarak yaptım.herşeyin hayırlısı...

hoşgelmişsin baharokan....evlat öslemi ile ilgili hislerimis aynı.hayırla başlasın başvurun. hayırla gelsin yavrularımıs.

iyi akşamlarrr...
hakkında hayırlısı olsunn..6 ay demelerine bakma daha erkende süpriz yapıp gelebiliyolar..

canım gösünaydınn.çok...çokas kalmış.nefesim duracak gibi olurdum herhalde bende o kadar yaklaşsaydımm.
tahmini bir tarihleri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…