slm kızlar nerelerdesiniz yeni yılla birlikte herkes ortalardan kaybolmuş ayrıca yazdığım konuyla alakalı fazla bir yorum göremedim üzüldüm açıkçası daha fazla ilgi bekliyordum bu konuyla alakalı ilgilenen ve mail atan arkadaşlara çok tşkr ederim .....
selam arkadaslar aslında okadar icim doluki... esim azoperm mikro tesa ameliyatı oldu allaha sukur bulundu. 2 kez bulunan spermlerle tüp bebek yaptık o sürecı anlatamam sizlere beklemesi iyneleri en kötusude hcg tes zamanı, KISACASI OLUMSUZ OLUMSUZ HANI BIR LAF VARYA AGLAMAK İSTİYORUM DİYE İSTE O KİSİ KARINIZDA DURUYOR.... ama bunada sukur demekten baska bır sansım yok allaha sukur esımı cok seviyorum ama yınede mutsuzum bebısımı ıstıyorum koynumda olsun evımde olsun bana ses olsun bana yurek olsun bana yoldas olsun ona kızmak bıle ıstıyorum bagırmak bana karsılık versın anlatamam ben her halde cok gucsuzum cok cabuk pes ettım yuregımın acısı dınmıyor. ama bır konuda sanslıyım esımden yana evlat edınme konusunda bıle bana destekcı ARTIK BENDE ISTIYORUM EVIMDE BEBISIM OLSUN ISTIYORUM BENDEN VEYA DEGIL BEN ONU BENIMSIYECEGIMI BILIYORUM. BEN ANNEYIM CUNKU ANNE OLMASAMDA ADAYIYIM. AMA korkularım var gelecek korkularım bana yoldas olun bana yol gösterın cunku ETRAFIMDAN BUKADAR CANDAN YANIT ALAMIYORUM HERKEZIN EVINDE BEBISI VAR VE BENI ANLAMIYORLAR BENDE İSTİYORUM KOKUSUNU DUYMAK UYKUSUZ KALMAK ONUN ICIN ENDISELENMEK BENDE ISTIYORUM AMA KORKUYORUM[/QUOTE
baharcım canım duygularını o kadar iyi anlıyorumki benim eşimde azo spermi biz sadece bir kere mikro tese denedik başkada denemek istemedim zaten denememin nedeni ilerde keşke deneseydim dememek için doğurmak için hiç bir çabam olmadı açıkçası çünkü ben doğurarak anne olunacağına hiç inanmadım eğer doğuran herkes anne olsaydı sokaklarda terkedilen bu kadar çocuk olmazdı inan bana doğurmadanda pekala anne olunuyor hemde nasıl güzel anne olunuyor anlatamam sana ben bunu yaşıyorum rabbime şükürler olsun dünyalar güzeli bir melek nasip etti bana hayatımın anlamı yaşama nedneim benim çok güzel kavgalar ediyoruz çok güzel cevaplar veriyor çok ukala çok şimarık babasına aşık bir cadım var benim rabbim dileyen herkese nasip etsin inan öyle güzel bir duyguki kafanda hiç soru işareti olmasın olan sorularıda bana sorabilirsen seve seve sana yardımcı olurum nede olsa bende bu yollardan geçtim rabbim inşallah gönlünüzdekini nasip etsin aminnnnnnnn
selam arkadaslar aslında okadar icim doluki... esim azoperm mikro tesa ameliyatı oldu allaha sukur bulundu. 2 kez bulunan spermlerle tüp bebek yaptık o sürecı anlatamam sizlere beklemesi iyneleri en kötusude hcg tes zamanı, KISACASI OLUMSUZ OLUMSUZ HANI BIR LAF VARYA AGLAMAK İSTİYORUM DİYE İSTE O KİSİ KARINIZDA DURUYOR.... ama bunada sukur demekten baska bır sansım yok allaha sukur esımı cok seviyorum ama yınede mutsuzum bebısımı ıstıyorum koynumda olsun evımde olsun bana ses olsun bana yurek olsun bana yoldas olsun ona kızmak bıle ıstıyorum bagırmak bana karsılık versın anlatamam ben her halde cok gucsuzum cok cabuk pes ettım yuregımın acısı dınmıyor. ama bır konuda sanslıyım esımden yana evlat edınme konusunda bıle bana destekcı ARTIK BENDE ISTIYORUM EVIMDE BEBISIM OLSUN ISTIYORUM BENDEN VEYA DEGIL BEN ONU BENIMSIYECEGIMI BILIYORUM. BEN ANNEYIM CUNKU ANNE OLMASAMDA ADAYIYIM. AMA korkularım var gelecek korkularım bana yoldas olun bana yol gösterın cunku ETRAFIMDAN BUKADAR CANDAN YANIT ALAMIYORUM HERKEZIN EVINDE BEBISI VAR VE BENI ANLAMIYORLAR BENDE İSTİYORUM KOKUSUNU DUYMAK UYKUSUZ KALMAK ONUN ICIN ENDISELENMEK BENDE ISTIYORUM AMA KORKUYORUM
selam can yoldaşlarım ben geldim .... bir süredir memleketimdeydim oradan yazamadım ama emin olun sizleri özlemişim( sesli olmasada) sohbet etmeyi .... eee neler yaptınız görüşmeyeli herhangi bir değişiklik yaşayan oldumu bu arada bizim olmadı ama bu ayın son haftasında eve bilgilendirme evrakı gelcekmiş ama benim tercihim zarfla bebişimi göndermelerinden yana haksızmıyım? beklemekten sıkıldım
Bizim de çocuğumuz olmuyor, ve evlat edinmeye karar verdik. Eğer aranızda evlat edinen arkadaşlarımız varsa lütfen bizimle samimi duygularınızı paylaşın. çünkü karar vermek inanın çok zor....
hoşgeldinnn...buralar çok sessiz kaldı kimseler uğramadı :))
bende güzel bi haber var sıramız 2 oldu..çok yaklaştık yaniii....hazırlıklar tam gaz devam..ama pek becerikli olmadığımdan örgüler öremiyorumm..aslında bu son bekleme sürecinde oyalanmak için iyi olurdu ama napalım
arkadaslar bugun esımle pur dıkkat konusmamızı yaptık ve ESIM DEDIKI HEMEN BAS VURUMUZU YAPALIM COK AMA COK MUTLUYUM PAZARTESI BAHCELİEVLERDEKİ KURUMA GIDICEM AMA GITMEDEN ÖNCE HEPINIZDEN DESTEKLERINI BEKLIYORUM NE YAPMAM GEREKENI EN INCE AYRINTISINA KADAR BEKLIYORUM VE NASIL DAVRANMAM GEREK YARDIM PUR DIKKAT YARDIM ALARMMI..
HEMEN BEBEGIME KAVUSMAK ISTIYORUM :)
arkadaslar bugun esımle pur dıkkat konusmamızı yaptık ve ESIM DEDIKI HEMEN BAS VURUMUZU YAPALIM COK AMA COK MUTLUYUM PAZARTESI BAHCELİEVLERDEKİ KURUMA GIDICEM AMA GITMEDEN ÖNCE HEPINIZDEN DESTEKLERINI BEKLIYORUM NE YAPMAM GEREKENI EN INCE AYRINTISINA KADAR BEKLIYORUM VE NASIL DAVRANMAM GEREK YARDIM PUR DIKKAT YARDIM ALARMMI..
HEMEN BEBEGIME KAVUSMAK ISTIYORUM :)
kararın için seni tebrik ederim öncelikle cnm..hayırlı olsun...
Sanırım istanbuldasın..bahçelievlerden başvuru yapılmıyor ama..il sosyal hizmetler müdürlüğünden başvuru yapman gerekiyor..netten sitesine girersen bütün bilgiler var..iletişim telefonuda var arayıp ön bilgi alabilirsin...eşinle birlikte gitmen gerekiyor..ilk gidişte randevu almana gerek yok..
bugun aradım telefonla gorusme sagladım nüfüs cuzlanlarımız ve dıploma fotokopilerimizi istedıler bırde ben besyıllık evlı olmadım bundan cok korkuyordum ama eslerden bırının yası 30 u gecmısse evlılık yılı aranmıyormus bırde mutlaka esınle gıdılmesı gerekıyormus telefonudu :0212 5114275 dahili 2 saat 3 kadar burda olmanız gerekıyor dedıler hafta ıcı calısıyorlarmıs resmı tatıllerde ızınlılermıs sımdılık tek sorun esımın ızın kullanması ıznın kullandıgı an ilk görüsmemizi yapıcagız nasıl gecıcek bılmıyorum ama hemen elıme versınler ıstıyorum suan bunları yazarken bıle tüglerim ürperıyor heycandan ınsallah bır sorun cıkmaz sorunsuz hallederım bırde ınsallah benı fazla bekletmezler hemen bebısıme kavusurum bugun görümcemın cocuklarını sevdım ıcım pır pırdı yakında yavruma kavusacagım ıcın cok mutluyum dıger mutlulugumda esımden yana allah razı olsun ondan benı annelık duygusundan mahrum bırakmadıgı ıcın. Sımdı merak ettıgım orda ne dıyecekler bıze nasıl sorular soracaklar ne kadar sürecek kac kez gorusmeye gelıcekler sımdıkı merak konum bu
iste günün mujdelı haberı bukadar
herkese merhaba
giren olursa iyi akşamlar
biras moral bosukluğu yüsünden girmedim.şükür benim açımdan yoluna girdi.yasıyorum.evrakları teslim ettik.6 ay sonra ev siyaretine gelecekler.ben tercihimi kıs olarak yaptım.herşeyin hayırlısı...
hoşgelmişsin baharokan....evlat öslemi ile ilgili hislerimis aynı.hayırla başlasın başvurun. hayırla gelsin yavrularımıs.
hoşgeldinnn...buralar çok sessiz kaldı kimseler uğramadı :))
bende güzel bi haber var sıramız 2 oldu..çok yaklaştık yaniii....hazırlıklar tam gaz devam..ama pek becerikli olmadığımdan örgüler öremiyorumm..aslında bu son bekleme sürecinde oyalanmak için iyi olurdu ama napalım