Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

arkadaşlar bana verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum ama her günüm birgün öncesinden daha olumsuz oluyor nedenini emin olun bende anlamadım ama toparlanmak için büyük çaba sarfediyorum vede örgülerimede bir yandan devam ediyorum pes etmek yok yani........

örgüden vasgeçme canım.boşta kalma.. boşta kaldımı insan hep kurar.boşu boşuna vesvese yapar..çok sıkıntı geldi mi çık biras dolaş.ben iki gün önce ilk defa bir çocuk oyuncak mağasasını gesdim.aman allahım neler var neler..neler varmış ta haberim olmamış.tedavilerle uğraşmaktan...çok harika şeyler var..eşime bir an önce kısım gelse de ben de oynasam bari dedim :))
sen de bir bakın bak neler neler var..istanbulda değildin galiba sen...her yerde vardır ama öyle mağasalar.

Son düzenleme:
kızlar çok mutluyum bugün kaçıncı sırada olduğumu öğrendim şimdi meleğimi bekleme sırası geldi okadar heyecanlıyım ki nasıl bekleyeceğim. bu ay üzüntülü olaylarımız olmuştu bu haber ilaç gibi geldi. Simacım bende bu konu ile ilgi mail attım umarım herşey gönlümüzce olur...

hayırlı olsunnnn....umarım çok beklemez kısa sürede kavuşursun bebişine :)) şimdi beklemek daha heyecanlı ama güzel heyecan.. ne kadar zamanda ara dediler sıra için???

Bu sabah kavuştum meleğime henüz iki aylık daha bebek kokusu üzerindeki Adlina'ma
Masmavi kocaman gözleri ucu sararmış uzun kirpikleri tüy gibi yumuşacık altın gibi saçları tombiş tombiş yanakları etli etli kıpkırmızı bal dudakları var aşkımın <3 Üşütmüş biz onu almadan yeni geldik hastaneden yanakları pembe pembe olmuş uyurken görseniz porselen bebeklere <3 meleklere benziyor canısı (. Bu güzel duyguyu yaşadığım için kelimeler yetmiyor şuan 2 ay öncesine kadar 2. sıradaydık ve şimdi meleğimin kokusu üzerime sinmiş nefes alış verişini yan odadan duyabiliyorum daha mutlu olamam

ne güzel hareketlenmiş burası yine çok grip oldum hasta yatıyorum ben zuhale haydi hayırlısı cnm bir an önce kavuşursun meleğine inşşş kaçıncı sıradaymışsın?

ayy ne güzel maşallah kızına cnm sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla büyüyün inşşş

canım gözün aydın öyle güzel anlatmışsınki bebişini içim titredi rabbim onu size sizide ona bağışlasın dünyanın en güzel duygusu eminim bu gece sabaha kadar uyuyamacaksınız onu seyredeceksiniz biz öyle yapmıştıkta acaba rüyamı görüyoruz demiştik bişeye ihtiyacın olursa sorabilirsin seve seve yardımcı olmaya çalışırım gözünüz gönlünüz aydın olsun ......

canım benım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun bebısınle nıce senelere nıce mutlu gunler sızler le olsun darısı tez zamanda benım basıma. kac zamanda bebısıne kavustun kac zamanda kokusunu duydun bızıde bılgılendır.

çooook sevindim hayırlı olsunnn...mutluluğunuz hep devam etsin inşallah....eee darısı biz bekleyenlerin başına artıkk:))

Allah hayırlı ugurlu etsin canım .bir ömür boyu beraber huzurlu saglıklı bir hayat geçirmeniz dilgiyle Allah bagışlasın

Çok saolun valla çok yorulduk bugün ordan oraya koşturduk uyuyacağım uyuyacağım diyorum ama uyku da tutmuyor Allahtan bizimki sessiz sakin bir 2 saat önce uyandı karnını doyurduk şimdi kesintisiz uyuyor annem de yanında zaten hastalanmış biz gelmeden önce zaten halsiz tabi yorgun düştü akşam üstünden beri uyuyor hala inanamıyorum simanın dediği gibi sanki gerçek değil gibi 2 yıl önce başvurmuştuk ve şimdi benim de bir meleğim var çok ilginç geliyor insana 26 ay bekledim bu arada canım simacım bu arada sen tecrübelisin artık bebişimin bakımında da sana başvururum

gösünaydın canım..canım yaşın kaç acaba söylemen mümkün mü?kaç sıra ile başlıyorsun?başvuralı ne kadar oldu?bise 6 ay içinde geliceklerini sıramısı o saman öğreneceğimisi söylediler de..

çok çok gösünaydın.. kavuşmuşsun hasretliği bitirmişsin...doya doya yaşa anneliğini.. en çokk sevindiğim de daha çok küçük olması...çok güsel çok güsel.. çokk güsel.... maşallah yavruna..ama önce geçmiş olsun.çabucak sağlığına kavuşsun ...öptüm onu

canım senin adına çooooooook mutlu oldum gözün aydın ALLAH ANALI BABALI büyütmeyi nasip etsin benim içinde öp teyzeleriyiz nede olsa

cosmos cum canım seni korkutmak istemem ama daha çok yorulacaksınız çoookkkk ama bunlar tatlı yorgunluklar tabi rabbim herkese böyle güzel yorgunluklar nasip etsin aminnnn
evet canım dediğin gibi ben tecrübeliyim artık bizim cadı 26 aylık oldu sen başvuru yaptığında bende meleğimi kollarıma almışım dünyanın en güzel duygusu rabbim herkese yaşatsın
dediğin gibi bana ihtiyacın olursa ben burdayım seve seve yardım ederim özelde atabilirsin yardım edebilirsem çok ama çokk mutlu olurum............ bu arada unutmadan bebeğimize isim koydunuzmu ismi ne oldu onuda söylersen seviniriz kurum ismini yazma sakın buraya .....

zahidem lütfen böyle umutsuz ve karamsar olma bak cosmos 26 ay beklemiş sonucunda bebeğiniş kucağına aldı bende 18 ay beklemiştim sabrın sonu selamettir az daha dişini sık lütfen senin meleğinde yakında gelecek lütfen örgüleri örmeyi bırakma hatta bizim kuzularada ör arada ve kafana hiçbişeyi takma rabbim sağlık versin zaman dediğin nedirki su gibi gelip geçiyor sen şuanda nasibini nasibinde seni bekliyorr hamilelik dönemini güzel geçirmeye bak bence sonrası harika ama yorgun uykusuz günler geceler olacak benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…