selam arkadaslar aslında okadar icim doluki... esim azoperm mikro tesa ameliyatı oldu allaha sukur bulundu. 2 kez bulunan spermlerle tüp bebek yaptık o sürecı anlatamam sizlere beklemesi iyneleri en kötusude hcg tes zamanı, KISACASI OLUMSUZ OLUMSUZ HANI BIR LAF VARYA AGLAMAK İSTİYORUM DİYE İSTE O KİSİ KARINIZDA DURUYOR.... ama bunada sukur demekten baska bır sansım yok allaha sukur esımı cok seviyorum ama yınede mutsuzum bebısımı ıstıyorum koynumda olsun evımde olsun bana ses olsun bana yurek olsun bana yoldas olsun ona kızmak bıle ıstıyorum bagırmak bana karsılık versın anlatamam ben her halde cok gucsuzum cok cabuk pes ettım yuregımın acısı dınmıyor. ama bır konuda sanslıyım esımden yana evlat edınme konusunda bıle bana destekcı ARTIK BENDE ISTIYORUM EVIMDE BEBISIM OLSUN ISTIYORUM BENDEN VEYA DEGIL BEN ONU BENIMSIYECEGIMI BILIYORUM. BEN ANNEYIM CUNKU ANNE OLMASAMDA ADAYIYIM. AMA korkularım var gelecek korkularım bana yoldas olun bana yol gösterın cunku ETRAFIMDAN BUKADAR CANDAN YANIT ALAMIYORUM HERKEZIN EVINDE BEBISI VAR VE BENI ANLAMIYORLAR BENDE İSTİYORUM KOKUSUNU DUYMAK UYKUSUZ KALMAK ONUN ICIN ENDISELENMEK BENDE ISTIYORUM AMA KORKUYORUM

[/QUOTE
baharcım canım duygularını o kadar iyi anlıyorumki benim eşimde azo spermi biz sadece bir kere mikro tese denedik başkada denemek istemedim zaten denememin nedeni ilerde keşke deneseydim dememek için doğurmak için hiç bir çabam olmadı açıkçası çünkü ben doğurarak anne olunacağına hiç inanmadım eğer doğuran herkes anne olsaydı sokaklarda terkedilen bu kadar çocuk olmazdı inan bana doğurmadanda pekala anne olunuyor hemde nasıl güzel anne olunuyor anlatamam sana ben bunu yaşıyorum rabbime şükürler olsun dünyalar güzeli bir melek nasip etti bana hayatımın anlamı yaşama nedneim benim çok güzel kavgalar ediyoruz çok güzel cevaplar veriyor çok ukala çok şimarık babasına aşık bir cadım var benim rabbim dileyen herkese nasip etsin inan öyle güzel bir duyguki kafanda hiç soru işareti olmasın olan sorularıda bana sorabilirsen seve seve sana yardımcı olurum nede olsa bende bu yollardan geçtim rabbim inşallah gönlünüzdekini nasip etsin aminnnnnnnn