slm arkadaşlar gülden yazdığın olaya hiçmi hiç katılmıyorum banada görede çocuk görür ve uygular sen ne verirsen çocukda onu alır eğer çocuk problemliyse bence çocuğu yetiştiren ailede mutlaka bir eksiklik vardır benimde 2 yaşında kızım var rabbim bize bağışlasın onu dünyalar güzeli onun yetişme tarzına çok dikkat ediyorum ve bakıyorumki ben nasıl davranırsam nasıl yönlendirirsem çocuğum öyle davranıyor lütfen ve lütfen bu işin içinde olmayan insanlar bu tarz konularla alakalı yorum yapmasınlarr ezbere konuşup kafa karıştırmanın manası yok bence....
bide yeni başvuran arkadaş zuhale galiba bebeği beğenmesem diye bişey yazmışsın kusura bakmada pazardan elmamı seçiyorsunki beğenme beğenmeme gibi bir yorum yapıyorsun sen kendi doğurduğun çocuğun nasıl olacağını biliyormusunki kusura bakmayında sizin amacınız anne olmak değil sadece egonuzu tatmin etmek evlat sahibi olmak isteyen insanların dileği hayırlı ve sağlıklı evlat olsun der güzel olsun diye düşünmez kaldıki bebeklerin hepsi çok güzeldir çünkü onlar melek meleklere çirkin denirmii sözle çirkin ifadesi kullanmadın belki ama söyleyiş tarzın bunu gösteriyor................
valla polemik olmaması açısından bende bişey yazmadım ama aklımdan geçenlere sen tercüman olmuşsun...aynen katılıyorum sana..