iyi akşamlarrr...
hakkında hayırlısı olsunn..6 ay demelerine bakma daha erkende süpriz yapıp gelebiliyolar..
aynı anlarda yasmışıs..gelsinler.. bir an önce sıramısı öğrensek....
tercihin bellimiydi?ben girmeyeli unutmuşum
kızz 1 yaş :))
bir kadını anne yapan kalbidir,rahmi degil!! bu sözu cok sevdım. ama yazdıklarınızı dun aksam esımle okurken gne cok duygusal anlar yasadım. ILK GUN EVINIZE GELDIGINDE NE HISSETTINIZ PANIKLEDINIZMI HEMEN SEVEBILDINIZMI ESINIZ NASIL YAKLASTI OLAYI ODA SIZIN KADAR COK SEVIYORMU ONA KIZDIGINDA SIZ NASIL HISSEDIYORSUNUZ ESINIZLE NASIL BIR KONUSMA YAPTINIZ EVE GELDIGINDE. EVE ZIYARETE GELDIKLERINDE HEP ESINIZ YANINIZDAMAYDI CUNKU HAFTA ICI GELIYORLARMIS SIZDEN GERI ALMIYCAKLR DIMI BEBISI BIYOLEJIK AİLESI GELMEZ DIMI YANI SIZDEN ALAMAZ ARTIK ESINIZ NASIL DAVRANIYOR BAKIYORMU ILGILIMI GERCEK BIR BABA SEVGISI VARMI YANINIZDA YATIYORMU.
günaydın kızlarrrrr zhr bebişin her an kucağına gelebilir gözün aydın hızla son hazırlıklarını tamamla derim sana heran arayabilirler hakkınızda hayırlısı öyle güzel bir heyecanki sabah evden çıkarken doğuma gider gibi hissediyorsun ve dönüşü daha muhteşem oluyor kucağında meleğinle dönüyorsun harika bir duygu...
baharcım biz kızımı gördüğümüz ilk zaman babası ona aşık oldu ogün bugündür kızına aşıkrabbim bozmasın baba kız çok iyi anlaşıyorlar büyük aşk yaşıyorlar benim kızım çenesi düşük ukala bir kız buda babasının ona daha çok aşık olmasını sağlıyor herakşam babası eve geldiğinde 2 siparişi oluyor bir ayran bide cips babamızın çok hoşuna gidiyor ona sipariş vermesi
onun dışında tabi zaman zaman kızıyorum beni çok kızıdrdığı anlarda oluyor ama hiçbir zaman evlat edindim diye kızmıyorum doğurmuş olsamda aynı şeyleri yaşardık zaten bazen hiç söz dinlemiyor ciddi kavgalarımız oluyoroda bana kızıyor benimle çatır çatır kavga ediyor çok hoşuma gidiyor o anları sabahları uyandığında gerinip günaydınn anneciğim diye benim bittiğim an o andır bide bazen koynumda yatmak istiyor onu koklayarak uyutuyorum çok güzel anlar anlatarak bitmezki hayatımın en güzel günlerini yaşıyorumm oınunla yaşadığım o kadar çok güzellikler varki rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlarrrrr zhr bebişin her an kucağına gelebilir gözün aydın hızla son hazırlıklarını tamamla derim sana heran arayabilirler hakkınızda hayırlısı öyle güzel bir heyecanki sabah evden çıkarken doğuma gider gibi hissediyorsun ve dönüşü daha muhteşem oluyor kucağında meleğinle dönüyorsun harika bir duygu...
baharcım biz kızımı gördüğümüz ilk zaman babası ona aşık oldu ogün bugündür kızına aşıkrabbim bozmasın baba kız çok iyi anlaşıyorlar büyük aşk yaşıyorlar benim kızım çenesi düşük ukala bir kız buda babasının ona daha çok aşık olmasını sağlıyor herakşam babası eve geldiğinde 2 siparişi oluyor bir ayran bide cips babamızın çok hoşuna gidiyor ona sipariş vermesi
onun dışında tabi zaman zaman kızıyorum beni çok kızıdrdığı anlarda oluyor ama hiçbir zaman evlat edindim diye kızmıyorum doğurmuş olsamda aynı şeyleri yaşardık zaten bazen hiç söz dinlemiyor ciddi kavgalarımız oluyoroda bana kızıyor benimle çatır çatır kavga ediyor çok hoşuma gidiyor o anları sabahları uyandığında gerinip günaydınn anneciğim diye benim bittiğim an o andır bide bazen koynumda yatmak istiyor onu koklayarak uyutuyorum çok güzel anlar anlatarak bitmezki hayatımın en güzel günlerini yaşıyorumm oınunla yaşadığım o kadar çok güzellikler varki rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Selam arkadaslar haberdar edın benı pazarteı ılk kayıt ıcın gıdıcem kac zaman sonra bebısıme sayıp olurum nezamn ilk gorusmeye gelırler cok heycanlıyım hemen versınler ıstıyorum bır de bırsey ögrendım aile rızası olan yada anne baba bellı olmaya hangısını istıyorsunuz dıye soruyorlarmıs bunlardan hangısıne yanıt vermek dogru hangı cevaplara evet yada hayır denmelı bana bunlarla ilgili yol gösterın. Bir de en cok kafama takılan bır arkadas aile kayıt örmegı cıkarmıs orda bebısının yanında terkmı evlat edınılmısmı ne yazıyormus bu olayı coze bıldınızmı yanı kayıt cıkardıgımızda yazmıycak dımı eger boyle bır sorun varsa bunu nasıl söze bılırız bebısımın yanında boyle yazmasını ıstemıyorum bununlada ılgılı lütfen yol gösterın...
slm baharcım terk bebek seçmeni öeririm çünkü aile rızası olanlarda günün birinde çocuk aramak isterse daha kolay ulaşabiliyor kimlik bilgilerinden
bide vukuatlı nufus örneğini sormuşsun o konuyu ben açmıştım benim kızımda ve bütün arkadaşlarımın çocuklarında yazıyor bu konu ile alakalı içişleri bakanlığıyla sürekli görüşüyorum en son bugün görüştüm programı yenileyeceklermiş yaklaşık 2 aydır bu konuyla uğraşıyorum ama bu sitedeki arkadaşlardan beklediğim desteği bulamadım oda ayrıca üzdü beni altı üstü bi mail atacaklardı bakanlığa ben sadece kendi çocuğumu düşünmüyorum bu durumda olan bütün çocuklar için uğraşıyorum bizim gibi olan bütün aileler için çabam ama varsın ilgilenmesin arkadaşlar ben tek başımada bu işin üstesinden gelecem ve bu bilgi gizlenecek inşallah sonuca ulaşmama çok az kaldı ...
simacım hepimizin ortak sorununa değinmişin tabiki bende mail attım ama sonuç hepimiz için hayırlı olur inşallah ayrıca kızından o kadar güzel vede özel bahsediyorsunki sana imreniyorum acaba bunları bende yaşayabilecekmiyim diye bugün pekte neşem yerinde değil ama israrla bebişimin örgülerine devam ediyorum şimdiden hazırlamak doğrumu bilmiyorum ama içimden geliyor nedense bişeyler sanki ters gidecek ve ördüklerimle ben başbaşa kalıcam gibi sıkıntılı bir ruh halindeyim ama nedenini bilemiyorum hayırlısı olsun bakalım....
zahidem merhaba canım nasılsın?niye kendini üzüyorsun öle içine vesvese verme hayırlısıyla güzel şeyler olur inşllh.sende gün gelir bebegine kavuşursun inşllh.ümitsiz olma çaresi vardır elbet hayırlısı olsun herkez için canım boşyere kendini üzme henüz daha belli bişey yokki güzel haber gelir inşllh kib canım aeo
canım sağol desteğin için bende bilmiyorum bu günlerde borsa gibiyim bir iniyorum bir çıkıyorum işte beklemek çok zor geliyor belkide..... beni boşver sen nasılsın nasıl gidiyor canım....
yok canım öle düşünme pozitif düşün.anlıyorum seni beklemek zordur sabır ister.ama her güzel şeyler sabır ister inşllh tez zamanda hayırlı haberler gelir canım.bende neolsun biraz bunalımdaydımbenimki çocuk meselesi degil kayınvalde tavırları verdigi huzursuzluk şimdi 2 haftadır eşimle görüşmüyoruz onlarla sanırım bölesi daha iyi çok kırdılar eşimle beni çünkü canım yoksa iyyim yani tedaviye başladık adetimin 3.günü hormon tahlili olucak pazartesi doktora gidcem bakalım hayırlısı neyse öle olsun herkez için cnım
canım sende sıkma canını çünki tedavinede başlıyorsun moralin yüksek olsun hiç kimse ve hiçbirşey için kendini üzme derim ben...önemli olan senin tedavinin iyi gitmesi bence....hayırlı haberlerini bekliyorum ....k.i.b
simacım hepimizin ortak sorununa değinmişin tabiki bende mail attım ama sonuç hepimiz için hayırlı olur inşallah ayrıca kızından o kadar güzel vede özel bahsediyorsunki sana imreniyorum acaba bunları bende yaşayabilecekmiyim diye bugün pekte neşem yerinde değil ama israrla bebişimin örgülerine devam ediyorum şimdiden hazırlamak doğrumu bilmiyorum ama içimden geliyor nedense bişeyler sanki ters gidecek ve ördüklerimle ben başbaşa kalıcam gibi sıkıntılı bir ruh halindeyim ama nedenini bilemiyorum hayırlısı olsun bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?