• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum. Biz de 2. Sıradayız 1 yıldır. Çok yorucu beklemek ancak vakti zamanı gelmeden kucağımıza alamayız. Herşey de vardır bir hayır. Eminim bu bekleyişler birgün son bulacak. Ve burda sevincimizi paylaşacağız. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin. Az daha sabır
kızlar merhaba .... bugün doğum günüm ama çok mutsuzum .... :KK43: .... bu sene kızım yanımda olur demiştim doğum günümü kesin beraber kutlarız demiştim sıra bendeydi ya gelir demiştim..... bu kadar beklicemizi kim bilirdi.... kesin konuşmamak lazımmış.... bu senede tek.... belki seneyede tek artık umudum kalmadı .... kesin seneyede tek ..... resmen bunalıma girdim yaaa..... birde hergün biri arıyor gelmedimi haber diye arayıp soruyor daha çok deliriyorum .....gelince haber vericem dediğim halde yine arıyorlar.....beni düşünen yok onlar her sorduğunda ben daha çok strese giriyorum ....birde şişiriyorlar 1 senedir sıra sende kesin çocuk gelmiştir torpille başkasına vermişlerdir diye ..... çıldırmamak elde değil bide bunlara laf anlatıyorum .... kendimi başka şeylere veriyorum oyalamaya çalışıyorum ama saolsunlar izin vermiyorlar benim ailede büyük çok kalabalık geniş bir ailem var....onlarda merak ettikleri için anlıyorum ama onlar beni anlamıyorlar her aradıklarında ben çok üzülüyorum gelmiyor gelmedi demek beni çok üzüyor .....bazen diyorum kızım gelince söleseydik herkes gelince görseydi keşke ..... gerçi daha geçen sene öğrendiler sıra bize gelince söledik fazla beklemeyiz dedik gelir dedik ama olmadı .... :KK43: malesef...... kısmet bölemiş...... Allahın vardır bir bildiği hakkımızda ..... benim kadar 1 sırada olup 1 sene bekleyen varmı ben duymadım...... :KK61::KK61::KK61::KK61:

merhaba, uzun zamandır yazmadım bir selam vereyim dedim :) sıramız 11 ve az zaman kaldı kızımıza kavuşmamıza. belki yılbaşından önce gelir. hızlı bir şekilde hazırlıklara başladım. koşturuyorum. gelişmeler varmı sırası yakın zamanda gelecekler kavuşacaklar varmı merak ettim

merhaba, uzun zamandır yazmadım bir selam vereyim dedim :) sıramız 11 ve az zaman kaldı kızımıza kavuşmamıza. belki yılbaşından önce gelir. hızlı bir şekilde hazırlıklara başladım. koşturuyorum. gelişmeler varmı sırası yakın zamanda gelecekler kavuşacaklar varmı merak ettim
Bu kadar çabuk ilerleyen il neresi merak ettim

Biz de dün kuruma gittik.Sıramız 24 e düşmüş.onay evrağı geleli de tam 1 yıl oldu bugün.Beklemek zor.Yaz gelmeden gelir mi acaba.Hazırlık yapmaya başlayacağız ama nerden başlayacağımı da bilmiyorum.Özlem heyecan karmakarışık duygular...Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah.

tekirdağdayım ben ....ilk sıradayım ama sevincim kursağımda azap oldu resmen .... sanki hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor hiç .... :KK43: bu kadar bekleyince insanda umut tükeniyor .....

şehir fark etmez seçeneği ile ilerleseniz,gerçi nasıl ilerliyorsunuz bilmiyorum. Türkiye'nin her bölgesinden olur diyenler daha hızlı sonuç alıyorlar.

şehir fark etmez seçeneği ile ilerleseniz,gerçi nasıl ilerliyorsunuz bilmiyorum. Türkiye'nin her bölgesinden olur diyenler daha hızlı sonuç alıyorlar.
sanırım ondan takılı kaldık..... yılbaşından sonra eğer kızım gelmezse dilekçe vericez il dışıda dicez :(

Herkese slm dava açmış veya tamamlanmış arkadaşlara bi sorum olacak bu ay davamizi açtık karakoldan aradılar buraya gelmeniz lazım diye neden cagiriyolar sizde gittinizmi merak ettim

Herkese slm dava açmış veya tamamlanmış arkadaşlara bi sorum olacak bu ay davamizi açtık karakoldan aradılar buraya gelmeniz lazım diye neden cagiriyolar sizde gittinizmi merak ettim

biz de eve geldi polisler, komşulara da sormuşlar nasıl bakıyorlar diye. bir de eşimin telefon numarasını almışlardı eşim evde olmadığı için. onu da arayıp gelir durumu, iş vs ile ilgili sorular sormuşlar.

Biz de dün kuruma gittik.Sıramız 24 e düşmüş.onay evrağı geleli de tam 1 yıl oldu bugün.Beklemek zor.Yaz gelmeden gelir mi acaba.Hazırlık yapmaya başlayacağız ama nerden başlayacağımı da bilmiyorum.Özlem heyecan karmakarışık duygular...Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah.
Merhabalar biran once bebeginize kavusun zaman su gibi akip gitsin ins ama sakın hazirlik yapmayin alisveris flan cok erken biz agustostan beri 1 de bekliyoruz herseyi hazirladik ne arayan ne soran var inanin bole cok zor butun herseyini topladim aradiklarinda yerlestiricem ins

Merhabalar biran once bebeginize kavusun zaman su gibi akip gitsin ins ama sakın hazirlik yapmayin alisveris flan cok erken biz agustostan beri 1 de bekliyoruz herseyi hazirladik ne arayan ne soran var inanin bole cok zor butun herseyini topladim aradiklarinda yerlestiricem ins
Amin inşallah hepimiz için.birden gelirse acaleyle olmasın diye düşünmüştüm.4 aydır hiç mi bebek gelmez.gerçekten zor beklemek.Siz kız bebekmi bekliyorsunuz.erkek bebeklerde de böyle bekleyen var mı acaba.

evet kızlar beklediğim telefon geldi ..... saat 12 de ..... çıldırdım heyecandan..... 2 aylık kız bebek ..... ama sonuç yine hüsran.... il dışı uzak bir yerdeydi kabul edemedik :( .... mahkemesi devam ediyordu .....mahkemesi bitmiş istemiştik .... telefon geldiğinde havalara uçtummm tamam dedim kavuştum dedim ..... olmadı :( ...... :KK61::KK61::KK61:..... o yavrunun da hakkında hayırlısı olsun.... :KK61::KK61::KK61: ......

evet kızlar beklediğim telefon geldi ..... saat 12 de ..... çıldırdım heyecandan..... 2 aylık kız bebek ..... ama sonuç yine hüsran.... il dışı uzak bir yerdeydi kabul edemedik :KK43: .... mahkemesi devam ediyordu .....mahkemesi bitmiş istemiştik .... telefon geldiğinde havalara uçtummm tamam dedim kavuştum dedim ..... olmadı :KK43: ...... :KK61::KK61::KK61:..... o yavrunun da hakkında hayırlısı olsun.... :KK61::KK61::KK61: ......
Yaaa çok üzüldüm.hemde minnacıkmış.hakkınızda hayırlısı olsun.sizin nasibiniz de olsaydı olurdu zaten.çok mu uzak bir ildi.

Ben de kızıma kavuştuğumda 2 aylıktı, il dışından gelmişti sıra ve mahkemesi daha açılmamıştı bile. hatta mahkemesi bittiğinde 15 aydır kızımın annesiydim. sorasında şükür evlat edinme davamız da bitti, darısı tüm bekleyenlerin başına...

acaba bu kadar uzun zamandır ilk sırada beklemenize 1 yaş altı mahkemesi bitmiş demeniz neden olabilir mi? çünkü gördüğüm kadarıyla mahkeme hemen bitmiyor, çoğunlukla bebişler 1 yaşının üstüne çıkmış oluyor. tabiki istisnalar vardır ama sanırım siz o istisnayı bekliyorsunuz. hakkınızda hayırlısı, yine de mahkeme olayından bu kadar çekinmeyin demek isterim

Back