- 15 Ekim 2014
- 108
- 31
- 98
- 45
siz hangi ilden başvurdunuzBenim 3-4 ay içinde sadece 1 sıra ilerledi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz hangi ilden başvurdunuzBenim 3-4 ay içinde sadece 1 sıra ilerledi![]()
Merhaba sistem yaşınıza göre sıraya koyuyor. Yanı bildiğim kadarıyla bebeğin yaşını siz seçmiyorsunuz. Üstelik bir yaş üstü bekleyenler daha fazla bekliyor. Koruyucu aile için başvuruda bulunabilirsiniz böylece hem çabucak bir evlada kavuşursunuz hem de yaşı büyük olur.Kızlar merhaba öncelikle Allah tez vakitte bebişlere kavuştursun sizleri inşallah. Ben bir ay önce maalesef bir haftalık bebeğimi toprağa verdim . Toparlanmaya çalışıyorum , çok zor . Eşimle eskiden beri evlat edinme konuşuyorduk zaten , benim yaşadığım bu acının kolay gwçeceğini sanmıyorum ve bunu sadece annelik sevgisine muhtaç olan bir çocuğa verirsem acım hem hafifler hem o evlat anne sevgisini tatar , bu konuda hiç bilgili değilim ama sizler biliyorsunuzdur , formda okudum herkes bebek bekliyor . Ama bizim düşüncemiz farklı ; Eğer 5-6 yaş civarı çocuğu evlat edinmek istiyorsak prosedür nasıldır? Yani yine sıraya girip bebek beklemiyorsundur sanıyorum . Bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız
ALLAH gönlünün muradını versin canım, bir de yalnızmışsın gerçekten senin için çok zor. İnşallah daha fazla beklemeden yakın zamanda hayırlı haberler alırsın. Ben 13 aydır bekliyorum sanki yıllardır bekliyormuşum gibi strese girdim ALLAH sana yardım etsin.
Kocaelisiz hangi ilden başvurdunuz
büyük olunca beklemiyorsunuz çok.... ile görede değişiyor .... genelde aileler benim gibi bebek istiyor sıra çok oluyor....büyüklerde sıra fazla yok....rabbim gönlünüze göre versin....başınız sağolsun....bende düşük yaptım son tüp bebek tutmuştu 7 haftalık düşmüştü .... şimdi olsa 3 yaşında olacaktı yavrum .... onun bile acısı hala içimde durur....rabbim size sabır versin....cennette sizi bekleyecek şefaatçi olacak inşallah.....Kızlar merhaba öncelikle Allah tez vakitte bebişlere kavuştursun sizleri inşallah. Ben bir ay önce maalesef bir haftalık bebeğimi toprağa verdim . Toparlanmaya çalışıyorum , çok zor . Eşimle eskiden beri evlat edinme konuşuyorduk zaten , benim yaşadığım bu acının kolay gwçeceğini sanmıyorum ve bunu sadece annelik sevgisine muhtaç olan bir çocuğa verirsem acım hem hafifler hem o evlat anne sevgisini tatar , bu konuda hiç bilgili değilim ama sizler biliyorsunuzdur , formda okudum herkes bebek bekliyor . Ama bizim düşüncemiz farklı ; Eğer 5-6 yaş civarı çocuğu evlat edinmek istiyorsak prosedür nasıldır? Yani yine sıraya girip bebek beklemiyorsundur sanıyorum . Bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız
ne güzel darısı başımıza yaşadığınız süreci biraz bizimle paylaşırmısınızMerhaba
Aranıza yeni katıldım... Ben de evlat edinerek çocuk sahibi olan bir anneyim... Bizim gibi annelerin çoğalması dileğiyle, sevgiler...
Çok güzel bir haber.İnan çok mutlu oldum senin adına.İnşallah kızınla dön evine.kızlar........ yarın bir sorun çıkmazsa kızımı almaya gidiyorum.............sonunda telefon geldi
![]()
Evet bebeğini alınca bizi unutma. Alan birdaha yazmıyor buraya. İlk buluşmayı ilk hissettiklerini anlat. Gözün aydın bu aradaÇok güzel bir haber.İnan çok mutlu oldum senin adına.İnşallah kızınla dön evine..Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.evimizdeyiz desen yeter.
![]()
inşallah ...... sabah nasıl olur bilmiyorum..... avare gibi oldum hala inanamıyorum ...Çok güzel bir haber.İnan çok mutlu oldum senin adına.İnşallah kızınla dön evine..Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.evimizdeyiz desen yeter.
![]()
unuturmuyum.....unutanlara bende çok kızıyorum....inşallah hayırlısıyla alırsam unutmam..... yarın mutlaka yazarım.....alırsam akşam mutlaka ilk buluşma heyecanını yazarım..... şimdi bile yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum .... hakkımdA hayırlı olanı mevlam nasip etsin ....Evet bebeğini alınca bizi unutma. Alan birdaha yazmıyor buraya. İlk buluşmayı ilk hissettiklerini anlat. Gözün aydın bu arada
Yaşadığın şehirden başvuru yapmak şart... yaş şartı var 0-1 yaş 40 yaş sınırı var... seçme şansı yok gelen bebeğe bakıyorsun .... 3 hakkın var ... ısınmadığın zaman bebeğe 3 hakkınvar .... tabi nasip kısmet.... benide hangi bebek bekliyor bilmiyorum..... heyecanla sabahı bekliyorumMenzil54 cnm, ben de buraya yeni uye oldum. Arastiriyorum nasil bir yol izlemeliyim diye. bebegini sen kendin mi seciyorsun. Yani secenek sunuyorlar mi. Yoksa kendi istedikleri bebegimi veriyorlar...
kızlar........ yarın bir sorun çıkmazsa kızımı almaya gidiyorum.............sonunda telefon geldi
![]()
unuturmuyum hiç..... sabaha kadar yatakta döndüm durdum ....uyuyamadım....birazdan çıkıcaz.....dua edin hayırlısıyla alim kızımı hala inanamıyorum...... bir yağmur yağıyor anlatamam bereketiyle geliyor yavrumAaaayyyy nasıl sevindim anlatamam canım benim, süper bir haber bu. Sonunda kavuşuyorsun nazlı kızına
Ama nolur bize haber etmeyi kavuşma anınızı anlatmayı unutma
![]()